Koning Willem-Alexander geeft heftige update over zieke prinses Beatrix
Connect with us

Meest bekeken

Koning Willem-Alexander geeft heftige update over zieke prinses Beatrix

Willem-Alexander, de zoon van Prinses Beatrix, heeft een update gegeven over hoe het nu met zijn moeder gaat nadat ze besmet was geraakt met het coronavirus. Tijdens een aflevering van Blauw Bloed zei hij dat er niets aan de hand is en dat het goed met haar gaat.

Afgelopen weekend lieten we al weten dat prinses Beatrix besmet is geraakt met het coronavirus nadat ze op werkbezoek op Curacao was geweest.

“Er is gelukkig helemaal niks aan de hand. Ze was alleen een beetje verkouden en dacht dat het de airconditioning was in de tropen. Ze is getest en was positief. Voor de rest is ze in hele goede spirits, dus het is allemaal fantastisch”, liet de koning weten.

Ook liet hij weten dat hij dankbaar is van alle steun die mensen hebben gegeven: “Dus ik denk dat ik ook namens haar iedereen hartelijk dank voor het medeleven en de goede wensen, maar het gaat helemaal top met haar.”

Sommige bronnen later echter weten dat er toch iets meer aan de hand is met Beatrix, zo zei een bron dat Prinses Beatrix “Veel zieker dan gedacht” is.

Meest bekeken

Groot drama en verdriet voor Beau van Erven Dorens: Drie van zijn vier zoons vertrokken…

Vorig jaar december tikte Beau van Erven Dorens de vijftig jaar aan. Het werd een jaar waarin drie van zijn zoons het huis uit besloten te gaan. Iets waar de presentator het nog altijd moeilijk mee heeft. Meer dan zijn vrouw Selly, die het thuis heerlijk rustig vindt. Wel ziet Beau dat zijn kinderen net zo met hen omgaan als hij vroeger met zijn eigen ouders…

Twintig jaar lang was het een drukte van jewelste in het huis van Beau van Erven Dorens (50) en zijn vrouw Selly. Met hun vier zonen en alle vrienden die altijd langs mochten komen, was er nooit een rustig moment. Dat is nu heel anders. De oudste drie, de tweeling Bram en Tijn (21) en Bobbie (18), wonen inmiddels niet meer thuis. En dat is vooral voor de presentator wennen. Hij is dan ook blij dat de 16-jarige Jan voorlopig nog even thuis blijft wonen. Volgens Beau lijkt Jan ook het meest op hem. ‘Jan is een ontzettende kletsmajoor en onwijs sociaal,’ zegt hij in Veronica Superguide.

‘Hij is pas zestien, maar nu al tien centimeter langer dan ik. Hij staat de hele dag op tafels, maar tegelijkertijd is hij ook degene die het best aanvoelt wat het met mij doet dat zijn oudere broers al het huis uit zijn.’ Volgens Beau heeft hij daar meer problemen mee dan zijn vrouw Selly, die op een middelbare school Franse les geeft en de hele dag omringd is door pubers.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Opnieuw zware domper voor Marco Borsato

Marco Borsato lijdt opnieuw een zware tegenslag. Zijn clubtour ‘Hef Je Glas Met Mij’ is geannuleerd en dat is definitief. De oorzaak zou de coronacrisis zijn.

Door de coronamaatregelen wilde het management de tour nog verplaatsen. Er konden echter geen passende data worden gevonden. Daarom is de tour definitief geannuleerd. Ticketmaster wilde de fans niet te lang valse hoop geven. De kopers krijgen hun geld terug.

Grensoverschrijdend gedrag jegens jonge meisjes

Via verschillende roddelkanalen zijn er geruchten verspreid dat Marco Borsato zich misdragen heeft jegens minderjarige meisjes. Vooralsnog is er geen bewijs. Dennis Schouten van Roddelpraat beklemtoonde dat hij niet weet of het waar is. Meerdere mensen doen dit af als onzin. Marco zelf gaf via zijn management te kennen dat er later nog een verklaring komt. Er zijn evenmin aangiftes tegen de zanger.

Toch is er ook nog positief nieuws voor de fans. Zo onthulde zangeres Emma Heesters onlangs aan dat ze een nieuwe single gaat opnemen met Marco.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Yvonne Coldeweijer haalt snoeihard uit naar Sarah om interview: “Ziekelijk!”

Yvonne Coldeweijer heeft het interview met Sarah van Soelen in Beau Monde uiteraard ook gelezen. Sarah is hierin erg duidelijk over de huidige stand van zaken betreft André: “Alleen een pauze..“. Dit terwijl iedereen in Nederland, die deze soap een beetje volgt, in de waan is dat het over en uit is tussen de twee.

Verschillende media hebben zelfs aangegeven dat er knallende ruzie is geweest tussen de twee. Ook zou de zanger langzaam aan weer terug gaan naar Monique. Er zijn zelfs geruchten dat de zanger volgend jaar in Amerika zal gaan wonen met de moeder van zijn zoon. En zoonlief natuurlijk. Maar volgens Sarah is niets van dit alles waar en ze lijkt er van overtuigd dat de twee gewoon weer bij elkaar zullen komen. Het interview is hier nog even terug te lezen. Ze geeft bijvoorbeeld aan dat de twee elkaar aanvullen en voor elkaar gemaakt zijn. Roddeltante Yvonne heeft het niet meer.

Yvonne Coldeweijer noemt gedrag Sarah ziekelijk en obsessief!

In een post op haar Instagram-kanaal laat ze het volgende weten: “Luister, dit is gewoon sneu. Er is al maanden geen contact meer. Hij heeft het uitgemaakt. Er is nooit sprake geweest van een pauze. Hij wil haar niet meer en zij weet dit gewoon. Maar ze kan en wil het niet accepteren. Dit is echt ziekelijk en obsessief. Haar omgeving moet haar echt confronteren met de realiteit, want anders zijn zij net zo toxic bezig om dit fantasieverhaal in stand te houden. Hoezo laat je je mentaal instabiele zus of dochter zichzelf zo publiekelijk voor schut zetten. Echt schandalig!” Ook verwijst Yvonne naar een video die ze gemaakt heeft over hoe de breuk-up gegaan is tussen de twee. De video is onder de onderstaande post van Yvonne te zien:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending