Koningin Elizabeth (96 jaar) overleden
Connect with us

WOW

Koningin Elizabeth (96 jaar) overleden

Koningin Elizabeth is op 96-jarige leeftijd overleden. ,,De koningin stierf vanmiddag vredig in Balmoral”, meldt Buckingham Palace.

De Britse koningin werd sinds vanochtend onder medisch toezicht gehouden, omdat artsen zich zorgen maakten om haar gezondheid. De 96-jarige koningin verbleef in het Schotse Balmoral Castle, haar vakantieverblijf. Haar zoon prins Charles, zijn vrouw Camilla en haar kleinzoon prins William waren bij haar aanwezig.

Gezondheidsklachten
Elizabeth kampte al enige tijd met gezondheidsklachten. Zo was ze slecht ter been en liep ze daarom al langere tijd met een wandelstok. Ook moest ze op doktersadvies regelmatig activiteiten uit de agenda schrappen. Volgens Britse media zou de koningin een val hebben gemaakt, maar dat nieuws is niet bevestigd.

Woensdag werd al bekend dat de 96-jarige koningin rust moest nemen na een ‘volle’ dag op dinsdag. Ze kreeg bezoek van oud-premier Boris Johnson die zijn ontslag kwam indienen. Daarna kwam Liz Truss langs die door Elizabeth werd gevraagd de nieuwe premier van het Verenigd Koninkrijk te worden.

Premiers
In de zeventig jaar dat Elizabeth nu op de Britse troon zat, heeft ze vijftien premiers langs zien komen. Na haar benoeming was Truss de zestiende. De eerste premier waar Elizabeth mee samenwerkte, was Winston Churchill. Uit de wandelgangen is bekend dat hij ook haar favoriet is gebleven. Toen Churchill in 1955 aftrad, schreef de koningin hem een brief waarin zij zei dat geen enkele opvolger zijn plek zou kunnen innemen.

Celeberties

Daniëlle van ’t Schip gelooft in het leven, ondanks strijd tegen tumoren

Daniëlle van ’t Schip brengt haar boek Licht van de Liefde uit, maar ze vecht momenteel ook tegen kanker. De dochter van zangeres Willeke Alberti is al jarenlang samen met de voetbaltrainer John van ’t Schip. Ze weigert op te geven.

In een interview met De Telegraaf vertelt ze: “Ik heb een doodvonnis gekregen, maar door mijn vertrouwen in het leven heb ik dat kunnen keren. Ik onderga het, zonder dat ik de slachtofferrol wil aannemen.”

Momenteel ondergaat ze nog pittige behandelingen. De tumoren werden in april ontdekt en toen kreeg ze te horen dat ze nog maar zes maanden te leven had. In het interview onthult ze ook hoe ze vandaag de dag in het leven staat. “We zijn allemaal één, de dood bestaat niet en er is geen tijd en afstand.”

Daniëlle kreeg de diagnose van kanker op een ogenblik dat ze haar nieuwe boek zo goed als klaar had. Ze voegde echter nog een hoofdstuk toe. Daarin schrijft ze: “Ik weet niet hoe mijn verhaal gaat eindigen, maar een nieuw hoofdstuk is begonnen.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Het is uit tussen prinses Amalia en Duits vriendje

Vorig jaar in november dook er een foto op van prinses Amalia op Brooklyn Bridge met haar vermeende vriendje. Het ging om de Duitse Isebrand Kaldewei. Maar amper een jaar later is de relatie al over en uit.

Duitse insiders weten dat de relatie voorbij is. Op dit moment zijn ze alleen nog maar goede vrienden.

Yvonne Coldeweijer liet eerder al uitschijnen dat de twee geen setje meer zijn. “Wie denkt dat mijn favo juice over André gaat, heeft het helemaal mis. Met stip is dit namelijk juice over onze prinses Amaal. En ik heb iets gehoord wat ik zielig vind. Vorige week woensdag is ze namelijk in Utrecht gespot op het terras van restaurant De Beurs, samen met drie vriendinnen. Ze had een grote zonnebril op en ze was heel verdrietig.”

De gossip queen vervolgt: “Amaal, laat weten wat we voor je kunnen doen. Is het je vriendje? Moeten we hem laten liquideren? (Dat kun je vast zelf ook wel regelen via je pa). Moet ik een Aperolletje Spritz voor je inschenken? Of liever een wod? Let me know. We got you.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Foto’s: Geraldine Kemper gaat poedelnaakt tijdens het warme weer

Geraldine Kemper besloot ook even te genieten van het warme weer van de afgelopen dagen en dat deed ze door een uitdagende foto te plaatsen.

Het was de afgelopen dagen erg warm in Nederland en veel mensen besloten daarom naar buiten te gaan om te genieten van het zonnetje.

Ook Geraldine deed dat door een paar intieme foto’s met Nederland te delen.

De foto kun je hieronder zien:

Geraldine weet Nederland wel vaker te verassen met wat intieme kiekjes, zoals deze hieronder:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Doorgaan met lezen

Trending