Connect with us

Celeberties

Koningin Máxima dus gewaarschuwd: let goed op Alexia!

We kennen prinses Alexia (14) als een bescheiden en innemende jongedame, maar het is de grote vraag of dat wel is wie zij écht wil zijn. Het blijkt namelijk dat het voor koning Willem-Alexander en koningin Máxima bittere noodzaak is om hun tweede dochter scherp in het oog te houden…

Schaduw

Alexia staat immers wel heel nadrukkelijk in de schaduw van de oudste, omdat Amalia troonopvolgster is en daarom al helemaal een status aparte binnen het koninklijk gezin heeft. Haar vader weet als voormalig kroonprins hoe het is met zo’n verantwoordelijkheid te leven en begeleidt Amalia bij elke stap, wat een zeer hechte band tussen de twee heeft gesmeed. Exemplarisch: als we de koning iets apart zien doen met één van zijn kinderen, dan is dat bijna altijd met Amalia. Dit natuurlijk juist omdat hij weet hoe zwaar het voor een puber kan zijn om in een gouden kooi te leven, iets dat hem zelf ook niet altijd even gemakkelijk afging. Daarbij beseft de koning terdege dat Amalia, als ze over ruim twee jaar achttien wordt, alleen maar meer verantwoordelijkheden zal krijgen. Het koningspaar zal haar in de tijd die resteert alleen maar extra aan- dacht willen geven. Daar komt nog bij dat Amalia sinds afgelopen Koningsdag nadrukkelijk naar voren wordt geschoven in een charmeoffensief van de Oranjes. En dat maakt de status aparte van Amalia binnen het gezin er alleen maar groter op…

Minder egoïstisch

En dit net in de periode dat Alexia meer aandacht nodig heeft dan ooit. Zij zit immers middenin de puberteit, wat voor geen enkel jong meisje een gemakkelijke periode is. Laat staan voor een prinses die, terwijl de hormonen door haar lijf gieren, zich geen misstap kan veroorloven! Aan haar ouders de taak om te zorgen dat Alexia zich in deze periode van haar leven niet minderwaardig aan haar zus gaat voelen. Getuige de eerder genoemde wetenschappelijke publicaties sowieso al geen sinecure, maar zeker niet in het geval van Alexia. Buiten het feit dat ze thuis steeds moet opboksen tegen haar oudere zus, wordt ze buiten de paleismuren natuurlijk ook geregeld geconfronteerd met Amalia’s enorme status. Ook Alexia verkeert de nodige uren per dag op internet, waar ze ook ziet en leest hoe haar zus in binnen- en buitenland als een idool wordt neergezet. Maar heel zelden gaat het over Alexia, die op haar leeftijd natuurlijk ook behoefte heeft aan waardering en erkenning. Met de wetenschap in het achterhoofd dat middelste kinderen zich doorgaans uit onzekerheid snel wegcijferen, is grote voorzichtigheid voor Máxima en Willem-Alexander geboden.

Bron: Story Beeld: Youtube

Celeberties

Marco Borsato gaat gewoon verder en heeft inmiddels alweer een nieuwe vriendin!

Als we de laatste geruchten mogen geloven, dan is Marco Borsato geen vrijgezel meer. De Nederlandse zanger zou opnieuw de liefde gevonden hebben na zijn scheiding met Leontine.

Marco zocht weer contact met zijn voormalige liefde Denise Boekhoff. Denise is blij dat ze weer contact heeft met Marco. “Maar hij wil vooral rust en dat gun ik hem”, zei ze daar eerder al over.

Toch zouden de twee wel wat meer dan gewoon contact hebben. TV-Familie meent dat Marco op alles reageert wat Denise op Instagram post. Wellicht heeft Marco een nieuwe kans gekregen van Denise.

Marco en Leontine officieel uit elkaar

Marco (53) en Leontine (52) Borsato hebben een punt gezet achter hun relatie. Dat heeft het management van Marco laten weten aan RTL Boulevard.

Marco laat op zijn social media weten: “Na een huwelijk van meer dan twintig jaar hebben we met pijn in onze harten besloten om uit elkaar te gaan. We zijn dankbaar voor de mooie jaren die ons samen zijn gegeven. We vragen iedereen om ons en de kinderen en rust en privacy te geven om dit te kunnen verwerken.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Gordon doet openbaring over brute huisberoving!

Televisiepresentator Gordon is zaterdagnacht in zijn eigen appartement in Amsterdam-Zuid ernstig mishandeld en beroofd. Hij werd bij de beroving vastgebonden en met een mes op de keel met de dood bedreigd.

Gewelddadig

Toen de indringers vertrokken waren, wist Gordon zichzelf te bevrijden en alarm te slaan. De Amsterdamse politie is dezelfde nacht een groot onderzoek begonnen. Hoe de twee indringers precies binnen wisten te komen, is niet duidelijk. Camerabeelden worden uitgelezen en passanten ondervraagd.

Gordon zegt ’kapot’ te zijn van de gewelddadige actie. „Ik dacht dat ik zou worden vermoord”, zegt hij in een exclusief gesprek met De Telegraaf.

Corona

Gordon kreeg deze week ook nog eens te horen dat hij corona heeft. Hij is ’enorm aangeslagen’. De tv-presentator staat onder doktersbehandeling. Hij wordt sinds zaterdagnacht extra beveiligd en zijn woning ook.

Doorgaan met lezen

Celeberties

André Hazes heeft oogje op een ander: “Overnachting bij een andere vrouw!”

Na Monique, Bridget en opnieuw Monique voelt André Hazes nu een bijzondere klik met (opnieuw) een iets oudere en blonde BN’er Sanne Hans! De twee staan tijdens de Holland Zingt Hazes-concerten samen op het podium. “Ik heb altijd als ik met deze vrouw op het podium sta een bijzondere klik.

Zo fijn dat ze er bij is dit jaar!” schrijft André Hazes bij een foto van de twee op Instagram. Het is dat we weten dat hij nu gelukkig is met Monique, anders hadden we bijna weer wat anders gedacht. Grapje hoor, André.

Familiereünie voor André Hazes

Tijdens Holland Zingt Hazes delen ook broer en zus André en Roxeanne – al dan niet direct – het podium. Eerder sprak André nog vol lof over zijn zus met wie hij weinig contact heeft.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending