Koningin Maxima gaat stuk om verschrikkelijk vals optreden van Tino Martin!
Connect with us

Celeberties

Koningin Maxima gaat stuk om verschrikkelijk vals optreden van Tino Martin!

Maxima is gisteren 50 jaar oud geworden en dat moest natuurlijk groots gevierd worden, ondanks corona. Er waren verschillende specials te zien op televisie. Hieronder viel bijvoorbeeld het interview met Matthijs van Nieuwkerk en de korte docu van Dionne Stax over het verleden van de Koningin.

Maar daar kon het uiteraard niet bij blijven. Ook moest er, uiteraard, een bekende zanger komen die even een liedje voor de blonde jarige jop ging zingen. Ook Willem Alexnader en de dochters van het Koninklijk paar waren aanwezig bij deze geweldige show in Carré. En wie anders zingt de sterren van de hemel dan Tino Martin. Maxima was dan ook vrij verbluft door het heerlijk valse optreden!

Maxima omver geblazen door valse noten van Tino Martin!

Maar we zijn hier natuurlijk om te kijken hoe het zingen afgaat voor Tino Martin met al deze zenuwen in het lijf. Willem Alexander lijkt niet bepaald onder de indruk van de valse noten van Tino, dat is wel aan zijn gezichtsuitdrukkingen af te lezen. De video is natuurlijk een prachtige deepfake, dit keer in elkaar geflanst door Cas Grooten van het YouTube-kanaals ‘FunMoments‘.

Celeberties

Zien: Wauw, zó zag Koningin Maxima eruit in haar studententijd!

Als studente werkte Maxima in 1989 en 1990 bij Mercado Abierto S.A., waar zij onderzoek verrichtte naar software voor de financiële markten. Van 1992 tot 1995 was zij werkzaam op de verkoopafdeling van Boston Securities in Buenos Aires. In dezelfde periode gaf zij Engelse les aan kinderen en volwassenen. Ook gaf ze wiskundeles aan middelbare scholieren en eerstejaarsstudenten.

Maar vandaag de dag heeft ze het inmiddels wat verder geschopt. Dat weten we natuurlijk allemaal, namelijk tot Koningin van Nederland. Maar we willen natuurlijk wel wat over haar verleden weten. En foto’s geven ons daar een mooi beeld van.

Maxima in haar twintiger jaren

Maar veel foto’s van haar vroegere leven krijgen we eigenlijk niet te zien. Vandaar dat er soms wat speurwerk aan te pas moet komen. Dat kunnen we bij Dagelijkseverhalen maar al te goed. Gelukkig hebben we het een en ander kunnen vinden. De Koningin leek op dezelfde leeftijd als Alexia namelijk als twéé druppels water op haar. Natuurlijk is het niet meer dan logisch wanneer je kind jouw trekjes heeft gekregen. Maar dit komt toch wel héél erg in de buurt. Dus we zijn opzoek gegaan en vonden een fanpagina van de middelste prinses, die er in overvloed zijn. Deze pagina heeft de foto’s bij elkaar gezet om de vergelijking te laten zien. Ze schrijven: “Wauw, het is echt bizar hoeveel de prinses en de koningin op elkaar lijken!” De aanwezigheid van de sproetjes helpt natuurlijk. Veel mensen geven aan dat ze vooral de ogen en het lachje stipt op elkaar vinden lijken.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Marco Borsato bevestigt: ‘Opnieuw aan het daten met Leontine’

Marco Borsato en Leontine zijn al enige tijd gescheiden nadat de affaires van de zanger aan het licht kwamen. De twee groeien nu stilaan toch weer tot elkaar.

Marco zegt zelfs dat er terug plaats is voor verliefdheid. Dat onthult de zanger in de Vlaamse De Cooke & Verhulst Show. Hij licht toe dat ze na jaren huwelijk een andere taal spraken. Dat is veranderd. “We hebben nu elkaars taal wat leren spreken. Er is nu meer ruimte voor elkaar. Er is nog zoveel liefde, dat is voelbaar en tastbaar. Nu kan je opnieuw verliefd worden.”

Ooit anders

De zanger geeft aan dat dit ooit anders was. “Ik heb echt maanden in bed gelegen en me ellendig gevoeld. Ik had de kracht en de energie niet meer, ik vond mezelf niet meer leuk, verafschuwde wat ik gedaan had.”

Positieve vibes

Marco zegt dat hij nu in een positieve flow zit. Dat heeft ook te maken met het feit dat hij weer aan het daten is. Met Leontine nog wel. Daarover onthult Marco Borsato: “Mijn hart is bezet. We zijn weer aan het daten samen. Dat betekent zoveel als dat het is. Dat we af en toe gewoon leuke dingen doen. We zien wel waar het schip strandt. We laten de vorm los. Ik hoop natuurlijk dat het goedkomt.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Samantha de Jong heeft alweer een nieuwe vriend

Nog geen maand geleden is Gelmore, de grote liefde van Samantha de Jong én vader van haar zoontje Angelo plotseling overleden aan een hartstilstand. Toch gaat ‘Barbie’ door met haar leven. Er gaan namelijk geruchten dat ze alweer een nieuwe liefde heeft…

,,Gilly is de man van mijn dromen en de vader van mijn zoontje Angelo” vertelde Samantha een tijdje geleden aan weekblad Story. Maar zondag plaatst ze een intieme foto op Instagram met ‘een vriend’ waarbij ze op schoot zit die topless bij Barbie op de bank zit. ,,Vrienden avondje❤️

!!” schrijft ze in haar post. Ze vindt de foto blijkbaar zo leuk dat ze deze nu ook als profielfoto gebruikt.

Hand in hand

De man die bij Samantha op visite was, zou een oude vriend van haar ex Michael van der Plas zijn. De twee zijn in Scheveningen hand in hand gespot. ,,Mijn vriend zag haar vandaag hand in hand met hem lopen bij de pomp” deelt het inmiddels weer herstelde Samanthadejong2 roddel-account.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending