Koningin Máxima trekt alle aandacht naar zich toe met haar jurk
Connect with us

Celeberties

Koningin Máxima trekt alle aandacht naar zich toe met haar jurk

Koning Willem-Alexander en koningin Maxima zorgden een tijdje terug voor extra glitter en glans. Dit was bij het galadiner voor de inhuldiging van de Japanse keizer Naruhito. De in het rood geklede koningin had duidelijk de moeite genomen om tussen de tientallen presidenten en gekroonde hoofden op te vallen.

De foto’s van onze Koningin gaan dan ook het hele internet over, samen met de Koning en zijn rode baard. We zien wel vaker dat het Koningspaar opvalt, zo ging een foto van Willem-Alexander het internet over waarin hij met een flinke baard en een motorpak op een dirtbike zit. Maar nu is het de beurt aan de Koningin om te schitteren.

Maxima in Taminiau maakt grote ogen!
Modeontwerper Jan Taminiau heeft al vaker de eer gekregen heeft al vaker de eer gekregen dat leden van het Koningshuis zijn kleding dragen. Maar ook Lady Gaga heeft weleens wat voor hem gedragen. Dit voorkomen van Maxima zorgt wederom voor aardig van positieve aandacht voor Timiniau!

Celeberties

Sterkte: Gerard Joling bezorgd over zijn gezondheid en deelt de uitslag van onderzoek

Gerard Jan Joling (Alkmaar, 29 april 1960) is een Nederlands zanger en televisiepresentator. In 1988 was hij de Nederlandse deelnemer aan het Eurovisiesongfestival. Naast zijn solocarrière is Joling onderdeel van de Toppers.

Hij vertelde onlangs aan Shownieuws dat hij zich heeft laten checken om te weten of alles goed was met zich lichaam Gerard denkt namelijk dat zijn leverwaarde zal exploderen door de alcohol die hij drinkt. Alcohol is een giftige stof die in de lever wordt afgebroken. Drink je veel alcohol? Dan gaat de lever minder goed werken. De afbraak van alcohol gaat dan langzamer. Door alcohol kunnen deze leverproblemen ontstaan.

Gelukkig voor Gerard Joling bleek de bloedtest helemaal in orde en dat zal voor hem wel een geruststelling zijn geweest.Op dit moment is hij erg goed bezig qua dieeten en afvallen, het eten en drinken heeft hij geminimaliseerd waardoor hij al 3 kilo is afgevallen in 7 dagen. Natuurlijk moet hij wel in vorm zijn om zijn deelname in de Toppers!

Bron: Trendnieuws

Doorgaan met lezen

Celeberties

Collega haalt flink uit naar “zieke” Bridget Maasland!

Een weekje geleden postte de 45-jarige Bridget Maasland een foto op haar social media waarin ze ziekjes in de camera kijkt. “Ziek op de bank. Bluhhhhh” schrijft ze bij de foto. Deze foto was vlák na het concert van André Hazes met Vrienden van Amstel Live. Ook hier was de blondine natuurlijk aanwezig.

‘D&D’ schrijft dat een anonieme collega flink uithaalt naar de presentatrice. Ze zou namelijk helemaal niet ziek geweest zijn, ze had gewoon een dikke vette kater.

Bridget Maasland zou niet ziek zijn
De blondine probeert natuurlijk vrolijk mee te doen met haar veel jongere vriendje die nog midden in het leven staat. De blondine staat ook wel midden in het leven, maar met de helft van de energie natuurlijk. De collega zegt: “Niet zo raar dat je je niet lekker voelt als je de hele week laat naar bed gaat omdat je bij je vriendje wil zijn. En dan ’s morgens weer vroeg op voor televisiewerk”. Beginnen we nu dan tóch het leeftijdsverschil van de twee te merken?

Doorgaan met lezen

Celeberties

Flinke zwendelpraktijk van Mark Rutte gelekt!

Mark Rutte is sinds 14 oktober 2010 minister-president van Nederland en minister van Algemene Zaken. Op 26 oktober 2017 werd zijn derde kabinet beëdigd. Hij is tevens politiek leider van de conservatief-liberale Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD). Maar schijnbaar wil dat niet genoeg betalen voor de beste man.

Het blijkt namelijk dat hij nog een behoorlijke zwendelpraktijk naast zijn werk als minister-president heeft. En blijkbaar doet hij dat niet eens zo stiekem als je zou denken.

Mark Rutte is stiekem ook medium
Grapje natuurlijk, maar we moeten zeggen dat dit wel een van de betere creaties van BlendTV is. Hier zien de onze minister-president aan de slag gaan als medium. Zijn eerste klanten zijn Paul en Anita, en dat gaat niet helemaal soepel:

Doorgaan met lezen

Trending