Koninklijke familie woedend om gelekte foto van dronken prinses Amalia
Connect with us

Celeberties

Koninklijke familie woedend om gelekte foto van dronken prinses Amalia

Onze kroonprinses Amalia gaat na een tussenjaar beginnen met haar studie. Maar hoeveel rekening zullen juicechannels met haar houden? Want zeg eens eerlijk, feesten, drinken en lekker gek doen hoort wel bij het studentenleven! Maar hoeveel privacy zal ze hebben?

Amalia begint met haar studententijd

Zoals we allemaal al weten had prinses Amalia afgelopen jaar een tussenjaar. Het is eindelijk zover voor onze prinses, ze gaat beginnen met haar studententijd. Vandaag is het begin van een nieuwe periode in haar leven, ze gaat de opleiding Politics, psychology, law and economics (PPLE) volgen aan de Universiteit van Amsterdam.

‘Zij een leuke avond, wij een mooi verhaal’

“Misschien heeft Amalia niet voor haar bekendheid gekozen, maar ik vind het onzin dat zij anders behandeld zou moeten worden dan welke bekende persoon dan ook”, vind Dennis Schouten van Roddelpraat. “Als zij kotsend uit een kroeg komt gerold en wij hebben beeld, zal ik geen seconde twijfelen en dat delen. Dan heeft zij een leuke avond gehad en wij een mooi verhaal, niks aan de hand.”

Er ook zaken die Dennis niet zou publiceren. “De grens ligt wat ons betreft bij als zij bijvoorbeeld vervelend zou worden benaderd door iemand op straat, of er is een andere gebeurtenis die door haar als traumatisch ervaren zou kunnen worden. Dan publiceren we uiteraard niet, zoals we dat ook bij een ander niet zouden doen.”

Mediacode Koninklijk Huis

Het uitgangspunt van deze mediacode is het zoveel mogelijk beschermen van de privacy van de leden van het Koninklijk Huis zonder dat daarbij de vrijheid van meningsuiting en de persvrijheid in het gedrang komen. De code sluit aan bij Nederlandse en Europese jurisprudentie.

Media die deze code respecteren worden uitgenodigd voor de mediamomenten rondom het Koninklijk Huis die tot de persoonlijke levenssfeer behoren. Deze vinden met een zekere regelmaat plaats tijdens bijvoorbeeld vakanties.

Hier staat tegenover dat van de media wordt verwacht dat de persoonlijke levenssfeer van de leden van het Koninklijk Huis gerespecteerd wordt. Dat wil zeggen dat zij er op mogen vertrouwen niet met camera’s of anderszins te worden gevolgd op de momenten dat zij niet op grond van hun officiële functies naar buiten treden. Een en ander is in het bijzonder van toepassing op de minderjarige leden van het Koninklijk Huis, tot en met de schooltijd en eventuele vervolgopleidingen.

Celeberties

‘Bonnie St. Claire (72) pleegt euthanasie’

Bonnie St. Claire heeft in korte tijd twee dierbaren verloren: haar moeder en haar goede vriend Arie Ribbens. En dan sta je wel eens stil bij de vergankelijkheid van het leven. Zo ook de 72-jarige Bonnie St. Claire…

“Ik word dit jaar 73 en ben dus in feite een bejaarde vrouw”, getuigt Bonnie in Story. “Maar zo voel ik dat niet”, benadrukt de zangeres. Al is ze wel al bezig met haar uitvaart en levenseinde…

“Ik voel me beter dan toen ik 50 en zelfs 40 was”, benadrukt Bonnie St. Claire in Story. “Maar dat neemt niet weg dat ik wel alles heb vastgelegd.” Niet onlogisch met een man die uitvaartondernemer is, knipoogt Bonnie. Al heeft Bonnie St. Claire ook een euthanasieverklaring. Ze legt uit waarom…

“Als je geestelijk ver weg bent, maar je hart blijft doortikken, houdt het voor mij op”, vertelt Bonnie St. Claire in Story. “Als ik geestelijk compleet weg ben, mogen ze euthanasie plegen.”

Bron: Vipnieuws.nl

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘Prinses Beatrix is op 84-jarige leeftijd overleden?’

Het zou niet goed gaan met prinses Beatrix, dat meldt de Duitse pers. Wat is er aan de hand met onze geliefde prinses?

Story haalt Duitse media aan die schrijven dat Beatrix de lol in het leven behoorlijk kwijt is geraakt. Beatrix zou zelfs gekweld worden door een depressie…

Zelfs haar grootste passies, zoals kunst en de hippische sport zouden Beatrix nauwelijks nog beroeren, voegt Story eraan toe. En dan leidt dat al snel tot akelige vergelijkingen…

Het zou niet goed gaan met prinses Beatrix, dat meldt de Duitse pers. Wat is er aan de hand met onze geliefde prinses?

Story haalt Duitse media aan die schrijven dat Beatrix de lol in het leven behoorlijk kwijt is geraakt. Beatrix zou zelfs gekweld worden door een depressie…

Zelfs haar grootste passies, zoals kunst en de hippische sport zouden Beatrix nauwelijks nog beroeren, voegt Story eraan toe. En dan leidt dat al snel tot akelige vergelijkingen…

Ook haar grote liefde Claus had last van depressies en werd meerdere malen opgenomen vanwege zijn mentale toestand. De Duitse pers kent ook de oorzaak van Beatrix’ problemen…

Zo zou prinses Beatrix gebukt gaan onder gevoelens van eenzaamheid. Het leven op kasteel Drakensteyn waar ze ooit zo gelukkig was, zou haar nu zwaar vallen, lezen we in Story.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Foto’s: Getrouwde John Williams gaat los met vrouw in hotelkamer!

John Williams is een gigantisch sympathieke man wanneer je hem op televisie ziet. De presentator is al ruim 25 jaar samen met Priscilla wat nog altijd goed gaat. Ooit gaf John het geheim van hun standvastige relatie: “Wij zijn niet zo’n stel dat vaak ruziet en het dan weer goedmaakt. Bij ons gaat alles gewoon als vanzelf. Heel smooth ook.” Echter gokken we dat daar nu verandering in komt, mits het stel geen ‘open relatie’ hebben. Yvonne Coldeweijer heeft namelijk aangegeven dat er juice over de presentator is binnen gekomen. Er is een dame die een behoorlijk verhaal heeft betreft de heer Williams en dat gaat er nogal heftig aan toe. Een spion aan Coldeweijer: “Waarom komt John overal mee weg> Stel de vraag aan je leger maar eens of ze iets over hem weten…” Al snel komen wilde verhalen binnen van vrouwen die met hem mee geweest zijn.

‘John Williams heeft een goed apparaat!’

Een volger aan Coldeweijer: “Gaat de kroeg in en als hij niks nieuws kan versieren dan belt hij nummers die al eens met hem mee gegaan zijn. Wel echt gezellig. En de dames die meegaan? Die deelt hij vrolijk met zijn vrienden. Ging ik met zijn maat en hem en een man of vier naar een hotel.

Wilde ook niet verbergen dat ik mee naar binnen ging. Alle minibars leeg gezopen. Hij zat een toeter te roken terwijl ik het met zijn maat deed en vroeg of hij mee mocht doen. Heb echt mega veel plezier gehad. Goed apparaat van alle heren. Zo dronken als een tor en allemaal toeters roken. Niks te verbergen. Daarom verbaasde het me ook zo dat hij blijkbaar getrouwd was.” Even later stromen en reacties binnen van volgers die deze verhalen beamen: “Zoooo waar!” Het hele verhaal:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending