Koppel adopteert “ongewenst” kind – maar de eerste woorden van het meisje aan moeder op luchthaven doet iedereen huilen
Connect with us

Lifestyle

Koppel adopteert “ongewenst” kind – maar de eerste woorden van het meisje aan moeder op luchthaven doet iedereen huilen

De schattige, kleine Lucy heeft het syndroom van Down en was een weeskind gedurende de eerste 6 jaar van haar leven.

Gelukkig bleef dit niet haar hele leven zo. Lucy werd geadopteerd uit China naar een liefhebbende thuis in de Verenigde Staten.

Haar nieuwe familie was zeer zenuwachtig toen ze eindelijk toekwam. Ze wisten niet wat te verwachten, hoe hun kleine meisje zou reageren met haar nieuwe omgeving, zeker nadat ze heel haar jonge leven in een weeshuis woonde.

Lucy’s adoptieouders Brent en Audrey Shook, konden niet wachten om hun nieuwe dochtertje te ontmoeten.

Het koppel had zelf al 5 biologische kinderen maar hadden ruimte genoeg in hun hart om ook liefde te geven aan nog een extra kindje.

Hun eerste ontmoeting met Lucy vond plaats in een luchthaven in Houston, Texas, toen ze toekwam in haar nieuwe land. Toen ze arriveerde leek ze angstig rond te kijken voor haar nieuwe ouders, en toen ze hen eindelijk ontmoette werd ze overmand met emoties.

Audrey snelde naar haar nieuwe dochter, en was overmand door emoties.

Op dat moment zei de kleine Lucy ook enkele woorden die iedereen tot tranen toe bewoog.

Bekijk het emotionele moment waarop Lucy haar nieuwe moeder ontmoet in de video hieronder. Ik ben zo blij dat dit vastgelegd werd op camera!

Het is onmogelijk om hier niet door ontroerd te zijn. Zoveel liefde!

Deel en klik op ‘leuk’ om dit prachtige moment vast te leggen.
[fblike]

Celeberties

Dit moet je zien: Dit is de tweelingzus van Monique Westenberg!

Het schijnt dat iedereen op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. De kans dat je diegene gaat tegenkomen is natuurlijk erg klein met een dikke 7 miljard mensen op de aardbol. Maar Monique Westenberg heeft ‘r al ontmoet.

En ze heeft er niet voor moeten zoeken, haar dubbelganger is namelijk getrouwd met haar broer, Mathieu. Toen haar broer en haar dubbelganger getrouwd waren, waren er nogal wat verwarringen. Fans dachten namelijk dat het gewoon een foto van de blondine zelf was toen ze een foto van haar postte op social media.

Schoonzus van Monique Westenberg

Wanneer we wat foto’s erbij pakken van de twee dames bij elkaar moeten we inderdaad zeggen dat ze verdacht veel op elkaar lijken. Laten we hopen voor Mathieu dat er geen geheime dochter in de familie Westenberg zit:

Doorgaan met lezen

Lifestyle

In diepe rouw: Verdrietig nieuws voor Joke Bruijs

Joke Bruijs is momenteel in diepe rouw: de actrice en zangeres heeft definitief afscheid moeten nemen van haar broer Jan Bruijs. De oud-voetballer is donderdag op 68-jarige leeftijd overleden.

”Mijn broer Jantje is er niet meer”, zo schrijft Joke verdrietig op Facebook.

Hartaanval

Jan werd tijdens een fietstocht in Friesland getroffen door een hartaanval. Zijn vrienden probeerden hem nog te reanimeren maar dat lukte niet. Hij werd 68 jaar oud.

Voetbalcarrière

De broer van Joke speelde in zijn jeugd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Op Facebook krijgt de Rotterdamse zangeres/actrice veel steunbetuigingen.

Bron: Show.nl, Libelle Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Bizarre video gelekt van Barman First Dates met deelnemer in het toilet!

First Dates is natuurlijk een prachtig wegkijk-programma. Andermans leed is een prima vermaakt op de doordeweekse avondjes. Hoewel er zo nu en dan ook een match ontstaat tussen twee singles in het restaurant, loopt het nog veel vaker tot een mismatch uit. En dat vinden veel Nederlanders ook heel leuk om te zien.

Daarom is nu een nieuw programma in het leven geroepen: ‘Last Dates’. Het is eigenlijk hetzelfde concept en hetzelfde restaurant, alleen dan gaan koppels voor de laatste keer met elkaar op date voordat ze scheiden of uit elkaar gaan.

Nieuw concept voor First Dates!

“Ben je uitgekeken op je partner? Breng samen een bezoekje aan het Last Dates restaurant!”. Een uitgelezen kans voor de Nederlandse barman van het programma, Victor Abeln, om eens eventjes te scoren bij de dames:

Doorgaan met lezen

Trending