Koppel met 37 jaar leeftijdsverschil laat zien dat liefde geen grenzen kent – nu hebben ze babyplannen
Connect with us

WOW

Koppel met 37 jaar leeftijdsverschil laat zien dat liefde geen grenzen kent – nu hebben ze babyplannen

Behoorlijk wat mensen geloven dat liefde geen leeftijd kent. Maar ondanks het feit dat er verschillende voorbeelden zijn van stellen van uiteenlopende leeftijden die de relatie laten werken, lijken veel mensen toch ook te denken dat er een grens is. Dit is iets waar Cheryl en Quran elke dag mee te maken hebben. Er is een verschil van 37 jaar tussen hen, waar sommige mensen aanstoot aan nemen.

Maar in plaats van het zwijgen opgelegd krijgen door vervelende opmerkingen, delen ze hun liefde voor het hele internet.

De Amerikaanse Quran McCain is 24 jaar oud en zijn vrouw Cheryl is 61 jaar oud. Het paar gaf elkaar ​​in september vorig jaar het jawoord, en sindsdien zijn ze gelukkig getrouwd, beschrijft Hrtwarming.

37 jaar leeftijdsverschil

Het grote leeftijdsverschil zorgt ervoor dat iedereen die hen ontmoet reageert. Niemand vermoedt dat de relatie die ze met elkaar hebben man en vrouw is, aangezien Cheryl de moeder van Quran zou kunnen zijn.

Het feit dat velen aanstoot nemen aan het leeftijdsverschil van het paar is niet iets dat hen negatief beïnvloedt. Integendeel, ze tonen trots hun liefde bij elke gelegenheid.

Het stel runt samen een TikTok-kanaal waar ze vaak video’s delen als ze dansen of andere dingen samen doen. En er is geen twijfel of hun liefde oprecht is.

Dat Cheryl 61 jaar is en Quran 24 is voor velen reden genoeg om het stel op TikTok te volgen. Er kwamen nog meer volgers bij toen het stel in een video hun babyplannen onthulde.

Vandaag de dag hebben ze meer dan 2,4 miljoen volgers op hun gemeenschappelijke TikTok-kanaal.

Kinderen krijgen op 61e

Omdat Cheryl 61 jaar oud is, zal het paar een draagmoeder gebruiken, en daarvoor zijn ze bereid veel geld te betalen. Maar liefst 144.000 dollar, wat ongeveer net zoveel is in euro.

De 24-jarige Quran heeft nog geen kinderen, maar Cheryl wel. In totaal heeft de 61-jarige zeven kinderen en zeventien kleinkinderen. Maar ze wil dolgraag nog een kindje in haar armen sluiten.

Volgers skeptisch

Als alles volgens plan verloopt, zullen de 61- en 24-jarige in het voorjaar van 2023 hun kindje krijgen, maar velen staan ​​hier skeptisch tegenover. Er is online een verhitte discussie ontstaan.

“61 jaar oud en voor een baby zorgen? Ik hoop dat hij klaar is om al het werk te doen”.

“Mijn God, ik ben 60 en ik zou het niet kunnen verdragen”, schrijft een ander.

“Dat klinkt als een slecht idee.”

Meest bekeken

Koppel dat recent 79 jaar getrouwd was wordt bijna gelijktijdig 100 – ‘We hebben nog nooit ruzie gehad’

Een Amerikaans echtpaar uit Ohio viert volgende maand een ongelooflijke mijlpaal als ze allebei 100 jaar oud worden.

Volgens berichtgeving werden Hubert en June Malicote beide geboren in juli 1922, groeiden ze beide op op het platteland van Kentucky, en zagen ze elkaar voor het eerst toen ze allebei naar Ohio verhuisden, op zoek naar werk.

In een gesprek met WLWT onthulde het paar dat hun relatie begon toen ze in de kerk waren. In het begin waren ze vrienden, voordat dat uitgroeide tot iets meer.

Hubert en June trouwden op 8 juni 1943, waarna Hubert kort daarna werd opgeroepen om te vechten in de Tweede Wereldoorlog. Hij diende twee jaar bij de marine op Hawaï, maar June wachtte hem bij zijn thuiskomst op het treinstation op.

Volgens informatie in TODAY vestigden ze zich en stichtten ze een gezin in Hamilton, Ohio. Het paar heeft drie kinderen, zeven kleinkinderen en elf achterkleinkinderen.

In de nabije toekomst zullen zowel Hubert als June een fantastische mijlpaal vieren en 100 worden. June is jarig op 13 juli, terwijl Hubert op 23 juli honderd jaar wordt.

Ter gelegenheid van deze gelegenheid zal er een kerkdienst in hun achtertuin worden gehouden.

Sprekend over de band die hij heeft met zijn vrouw, zei Hubert: “We hebben nog nooit ruzie gehad. We hebben nog nooit ook maar één ruzie gehad.”

“We zijn niet zonder problemen door het leven gegaan, maar we zouden nooit iets doen om elkaar pijn te doen”, voegde hij eraan toe.

“Als er frictie is, moet je misschien een paar minuten weglopen.”

Volgens TODAY geniet het paar elke avond samen van een diner en een film. Hun slaaproutine houdt in dat ze elkaar een kus geven voordat ze elkaar welterusten wensen.

Hun 70-jarige dochter legde uit: “Ik zet mama in haar rolstoel naast de plek waar papa zit en ze houden elkaars hand vast en zeggen elkaar welterusten.”

“Dan zijn ze ’s ochtends zo blij elkaar te zien. Ze begroeten elkaar met een grote glimlach.”

Ware liefde zal altijd een van de machtigste zaken in deze wereld zijn. Romantische verhalen zoals dat van Hubert en June, maken mijn dag echt goed.

Deel dit artikel om dit verliefde koppel van harte te feliciteren.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

19-jarige boerin, bekend van TikTok-filmpjes waarin ze zorgt voor dieren, ontneemt haarzelf van het leven – rust in vrede

Een populaire jonge TikTok-ster die behoorlijke bekendheid verwierf nadat ze haar dagelijkse leven als boerin had gedeeld, heeft zelfmoord gepleegd nadat ze een angstaanjagende video op haar kanaal had geplaatst.

Caitlyn Loane was 19, en vierde generatie boerin en had tienduizenden fans op het populaire sociale medium.

Kort voor haar dood in juni 2021 deelde Caitlyn een vrolijke video met haar volgers waarin ze een Amerikaans countrynummer synchroniseerde met de tekst ‘hoe ver zou je rijden voor het meisje van je dromen?’, vergezeld van een reeks foto’s van haar werk op de boerderij.

Het bijschrift van de video luidde: ‘Wat dacht je van Tasmanië?’

@catieloane♬ original sound – Catie Loane

Volgens de tragische berichtgeving stierf Caitlyn een paar dagen later door zelfmoord, waar haar familie kapot van was.

“Ze was een lieve, gekke jonge vrouw die van onschatbare waarde was in onze familie”, vertelde haar rouwende vader aan de nieuwszender Mercury.

Haar moeder Richele zei ondertussen dat Caitlyn een inspiratie was geworden voor vrouwelijke boerinnen over de hele wereld.

“Haar glimlach deed een ruimte oplichten,” zei haar moeder.

“Ze was niet bang om haar handen vuil te maken – op sommige foto’s heeft ze modder tot aan haar knieën staan.”

@catieloane Who’s driving to Tasmania #womeninag ♬ original sound – hunter paige

Na het bericht van haar overlijden, stroomden de eerbetonen binnen op Caitlyn’s TikTok-kanaal. De boerin, die als veehouder op het 600 hectare grote landgoed van haar familie werkte, stond bekend om haar passie voor vee.

“Rust in vrede, mooierd”, schreef iemand. “Je bent een inspiratie voor velen.”

Een ander zei: “We gaan je missen.”

Slechts een maand voor haar dood kreeg Caitlyn de kans om vee te keuren tijdens Agfest Tasmania, dat op de website wordt beschreven als “een werkelijk unieke kans voor bedrijven om hun kwaliteitsproducten, mensen, merk en diensten aan een steeds groter publiek te laten zien.”

Caitlyn zei destijds: “In 2018 realiseerde ik me dat school me niet de vaardigheden en ervaring bood die ik nodig had, dus solliciteerde ik bij het Sunday Creek Cattle Station, in het Northern Territory, zodat ik ervaring kon opdoen en meer kon leren over vee.

“Daar zijn de boerderijen enorm en ze verplaatsen zich met helikopters en te paard.”

“Het was karaktervorming en ik moest een geweldige werkethiek aannemen die ik hier thuis op mijn eigen bedrijf ook toepas.”

@catieloane Day in the life – Sunday Edition #lambmarking ♬ Drunk Driving – Warren Zeiders

Rust in vrede, Caitlyn, we hopen dat je rust hebt.

Vergeet nooit dat mentale gezondheidsproblemen zich zelden tonen aan de oppervlakte. Je weet simpelweg nooit wat iemand doormaakt.

Deel dit artikel alsjeblieft om Caitlyn rust toe te wensen en je uit te spreken voor meer en blijvende aandacht voor mentale gezondheidsproblematiek.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

88-jarige oversteekhulp aangereden en omgekomen toen hij kinderen behoedde voor een aanrijding. “Hij verdient waardering.”

Het is gemakkelijk om te geloven dat helden niet bestaan, en dat ze alleen thuishoren in stripverhalen en Marvel-films.

Maar de waarheid is dat ze in alle lagen van de bevolking aanwezig zijn, in de vorm van mensen die buitengewone dingen doen, daarbij soms grote offers brengend.

Een zeer geliefde oversteekhulp uit Kansas City, Kansas gaf dinsdag zijn leven om kinderen te redden die anders hun leven hadden kunnen verliezen.

De 88-jarige Bob Nill werkte vijf jaar lang als oversteekhulp bij de Christ the King Parish School. Hij stond in hoog aanzien bij de leerlingen, die hem vaak liefkozend “Mr. Bob” noemden.

Naar verluidt reed een te hard rijdende zwarte auto dinsdagochtend rond 8 uur dwars door Nill’s oversteekplaats.

Nill voelde het gevaar en bracht zichzelf in gevaar om twee kinderen te redden.

“Hij hield twee kinderen tegen, en ze luisterden, godzijdank, maar toen was hij natuurlijk zelf het slachtoffer,” vertelde schoolhoofd Cathy Fithian aan KMBC 9.

Fox 4 meldt dat de 88-jarige de kinderen terug wegduwde toen de auto voorbij raasde. Helaas betekende dat dat hij werd geraakt. Nill’s neef, Randy, zei dat de moedige daad niet ongewoon was.

Hij vertelt:

“Wat mijn oom Bob deed om kleine kinderen naar de overkant van de straat te brengen, leek voor sommige mensen normaal. Maar voor hem was het echt belangrijk werk, en nu weten we pas echt hoe belangrijk het was. Hij heeft enkele levens gered.”

Nill had in een bank gewerkt en diende voor zijn pensioen bij de kustwacht. Nadat hij zich had teruggetrokken uit zijn fulltime baan, werkte hij als oversteekwacht om iets terug te geven aan zijn gemeenschap.

“Ik denk dat dit iets was waarmee hij kinderen kon helpen en zichzelf een goed gevoel kon geven over wat hij aan het doen was,” zei Randy.

De Christ the King Parish School gaf dinsdag een verklaring vrij op hun Facebook-pagina.

“We willen u graag op de hoogte brengen van het overlijden van onze oversteekwacht, Mr. Nill. Onze harten zijn diep bedroefd nu we u op de hoogte brengen van zijn overlijden. Blijf alstublieft voor meneer Nill en zijn familie bidden, evenals voor de leerlingen, ouders en leraren die getuige waren van het ongeluk van vandaag.

“Weet ook dat Mr. Nill een held is. Hij hield twee van onze studenten tegen toen de auto naderde.”

Rust in vrede, Bob Nill. Uw daden hebben levens gered en daarvoor zult u altijd als held herinnerd worden.

Deel dit artikel om hulde te brengen aan deze dappere man.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending