Koppel vermoordt zwangere vrouw om baby uit haar buik te stelen.
Connect with us

Celeberties

Koppel vermoordt zwangere vrouw om baby uit haar buik te stelen.

In Brazilië is een zwangere vrouw (24) op een verschrikkelijke manier om het leven gebracht. Een oude schoolvriend wilde het ongeboren kind in de buik van Flavia Godinho Mafra.

De vrouw was 36 weken zwanger op het ogenblik van de gruwelijke feiten. De daders waren een bevriend koppel van het slachtoffer. Volgens lokale media hadden ze zelf een miskraam gehad en wilde ze toch een kind.

Het stel lokte de zwangere vrouw in de val door een babyshower te organiseren. De man bekende aan de politie dat hij de vrouw op de locatie aanviel met een baksteen. Zijn vrouw had een miskraam geleden, maar wilde tot elke prijs nog een baby.

Dit bericht bekijken op Instagram

Hoje completamos 36 semanas de uma linda, abençoada e desejada gestação, que está chegando ao fim… O friozinho na barriga já começou, a ansiedade em conhecer meu benzinho é imensa, ás vezes olho no espelho esse barrigão lindo, enoooorme, e não acredito que sou eu… Hoje posso concluir que fui agraciada por Deus, que a nossa misturinha está aqui em meu ventre, fazendo várias piruetas rsrs…avisando todo dia pra mamãe que ela está bem, não tenho palavras para agradecer o amor, o IMENSO AMOR DE DEUS por mim. Quanta emoção, como sou grata á ele por tudo isso, por estar passando pela experiência mais linda e inesquecível, MUITO FELIZ!! Obrigada Pai, Pelo Lindo Presente que nos enviaste! Entramos no 9° mês, o mais esperado!

Een bericht gedeeld door Flavia Godinho Mafra (@flavia_goodinho) op

Daarop sneden ze de buik van de vrouw open en dumpten haar lichaam. Ze is later gevonden door familieleden. De baby was verdwenen. Later kwam aan het licht dat het stel het kind naar het ziekenhuis hadden gebracht. Het koppel is aangehouden en legde naar verluidt bekentenissen af.

De baby zou in relatief goede omstandigheden verkeren. Het kleintje ligt in een kinderziekenhuis, waar het pijnstillers en antibiotica krijgt.

Celeberties

Liefdesgeluk: ‘Dit is het nieuwe vriendje van prinses Alexia!’

Op donderdag 15 oktober werd prins Christian van Denemarken 15 jaar oud. Voor de gelegenheid plaatste het Deense koningshuis enkele nieuwe portretten van de prins.

“Iemand koningin Maxima al geïnformeerd? Denk dat Alexia een prima partij is”, reageert iemand op Twitter. “Handome guy, wellicht een goede partij voor onze Alexia?” Velen denken er hetzelfde over: “Wat een knappies bij elkaar!”

Volgens royaltykenner Rick Evers kennen Alexia en Christian elkaar zelfs al. “Ik mag je helaas de video van TikTok hier niet laten zien, maar ze kunnen het in elk geval prima met elkaar vinden”, schrijft hij op Twitter.

Koppel van de eeuw

“Als Christian en Alexia een stel zouden worden, dan worden ze het koppel van de eeuw”, meent iemand. Als ze later, met toestemming van Staten-Generaal, zou trouwen dan zou ze een mond vol aan titels dragen.

“Ze zou eerst ‘Prinses Alexia van Denemarken en de Nederlanden’ worden. Later, volledig: ‘Koningin Alexia van Denemarken, Prinses der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau en Gravin van Monpezat”, zegt Rick.

Doorgaan met lezen

Celeberties

EXCLUSIEF: ‘Koning Willem-Alexander gespot met zijn jeugdliefde Paulette’

Herinnert u zich Paulette Schröder nog? De mooie Bloemendaalse blondine werd in de jaren tachtig veelvuldig getipt als aanstaande partner van kroonprins Willem-Alexander.

De dochter van luchtvaarttycoon en Martinair-oprichter Martin Schröder en zijn charmante vrouw Tineke – die destijds een van zijn eerste stewardessen was en nog zelf de broodjes voor de passagiers smeerde – maakte met haar broers Lucien en Marc deel uit van een vriendenclubje rond Willem-Alexander. Dat de contacten met de Oranjes zo close waren, kwam vooral omdat Martinair het regeringstoestel in zijn vloot had. Daarnaast waren Martin Schröder en wijlen prins Bernhard fervente jagers. Volgens sommigen zag Willem-Alexander Paulette als zijn eerste echte jeugdliefde, al zou hun romance weer volgens anderen niet al te serieus genomen moeten worden. Feit is dat de twee een innige band onderhielden, en elkaar in de hogere societykringen nog geregeld tegenkomen.

De Meilandjes

Afgelopen vrijdagmiddag sprak Story met Paulette, die zich opmerkelijk genoeg in het Noordwijkse jetset-hotel Huis ter Duin onder de toeschouwers bevond die op de komst van Martien Meiland en zijn familie wachtten, die daar hun boek kwamen presenteren. ‘We logeren een paar dagen in Huis ter Duin,’ vertelt Paulette aan Story. ‘We zijn hier in Noordwijk op bezoek bij mijn ouders.’ Die wonen sinds enige tijd in een fraai penthouse aan de boulevard van de chique badplaats. Maar dat bleek niet de enige reden! Paulette, met een glimlach: ‘Mijn dochter is fan van Chateau Meiland. Dus toen besloten we even een kijkje te gaan nemen. We zagen Martien gisteren al in Noordwijk lopen. Ik vind de Meilandjes ook superleuk. We kijken elke week. Martien is een interessante man.’

Bron: Story

Doorgaan met lezen

Celeberties

Dramatisch nieuws voor Eva Jinek: “Dit moet pijn doen!”

Op 20 september 2019 maakte Eva Jinek bekend na 15 jaar publieke omroep per januari 2020 over te stappen naar RTL om afwisselend met Beau van Erven Dorens de late-night-talk show op RTL 4 te gaan presenteren.

Ze tekende een exclusief contract voor vier jaar. Geruchten waren dat ze hier een bizar bedrag van 1 tot 1,4 miljoen euro per jaar voor zou opstrijken.

Ze moeten wel héél veel vertrouwen in de blondine en haar talkshow-kunsten hebben. Maar helaas is het minder uitgepakt dan gedacht. De kijkcijfers vallen namelijk behoorlijk tegen vergeleken andere talkshows op hetzelfde tijdstip.

Eva Jinek valt buiten de top 10

De blondine is deze week namelijk zelfs buiten de top 10 gevallen qua kijkcijfers. Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel van omroep MAX trokken woensdag bijvoorbeeld 835.000 kijkers. Dit terwijl 782.000 mensen gelijktijdig naar Eva Jinek op RTL4 aan het kijken waren.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending