Koppel wil al 12 jaar swingen maar niemand wil het met hen doen
Connect with us

Entertainment

Koppel wil al 12 jaar swingen maar niemand wil het met hen doen

Elvis Sharps, 43 jaar oud, en zijn vrouw Tracey Doncaster, 55 jaar oud, uit het Britse Chandler’s Ford, hebben besloten een einde te maken aan hun avontuur in de swingersscene na 12 jaar van teleurstellingen.


Het koppel begon twaalf jaar geleden met het idee om hun intieme leven te verkennen en anderen bij hun plezier te betrekken door deel te nemen aan de swingersscene. Daarnaast wilden ze ook nieuwe vrienden maken, maar het experiment verliep niet zoals verwacht. Bij een bezoek aan een swingersclub werden ze vernederd en uitgelachen door anderen, die hen beoordeelden op hun uiterlijk en zelfs vroegen of ze moeder en zoon waren.


Elvis, teleurgesteld over de ervaring, deelde dat ondanks zijn verlangen om nieuwe vrienden te maken en samen met zijn vrouw van deze levensstijl te genieten, niemand interesse toonde. Ze slaagden er uiteindelijk in om een ander stel te overtuigen om drie keer af te spreken, maar ook dat liep op niets uit, zonder duidelijke reden.

Elvis begrijpt niet waarom ze steeds werden afgewezen en hoopte dat zijn vrouw door een andere man begeerd zou worden terwijl hij toekeek. Tracey, ook gefrustreerd over de situatie, bekritiseert de swingersscene en waarschuwt anderen om er niet aan te beginnen, omdat het volgens haar niet zo mooi is als het lijkt.

Uiteindelijk hebben Elvis en Tracey besloten om een einde te maken aan hun avontuur in de swingersscene en stellen dat ze nu gelukkiger dan ooit zijn met elkaar. Ze overwegen zelfs serieus om te trouwen.


Entertainment

LLDL-Julia schokt zowel de kijkers als Angelo met het cadeautje dat ze meegebracht heeft

Het lijkt wel verplicht om een cadeautje mee te nemen voor je date als je meedoet aan Lang Leve de Liefde. Of dat echt zo is weten we niet, maar het valt wel op dat alle deelnemers áltijd een cadeautje bijhebben.

Waar Angelo een doordacht cadeautje heeft, heeft Julia iets anders in petto. Ze heeft er namelijk voor gekozen om Angelo een soort eitje te geven, dat hij in bed kan gebruiken.

Eitje in bed

Wat moet een kerel met een eitje in bed, hoor ik je denken. Maar dit eitje is een bijzonder eitje, dat je handen beschermt tegen alle viezigheid wanneer je er een slinger aan geeft. Angelo kijkt een beetje raar naar het voorwerp in zijn handen en kan zich niet goed bedenken hoe dat dit nou zou moeten werken. Julia is ondertussen dolenthousiast.

Kijkers reageren verdeeld op het cadeau. De één kan er wel om lachen maar de ander verbaast zich om waarom je zoiets in vredesnaam mee zou nemen op een eerste date.Vreemde trekjes

De kijker is niet alleen onder de indruk van het cadeautje, maar ook van de vreemde trekjes die Julia heeft. Zo praat ze alsof ze in een natuurfilm speelt en kreunt achter vrijwel iedere zin. Daarnaast lijkt ze niet echt te luisteren naar wat Angelo te vertellen heeft.


Doorgaan met lezen

Entertainment

Dame gaat knetterviral na antwoord op deze vraag: “Hoe kan je een man helemaal gek maken?”

Op YouTube of TikTok zie je geregeld straatinterviews voorbij komen. Vooral als je eerlijke antwoorden krijgt, kunnen deze interviews smullen zijn. We zien dit niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld.

Onlangs ging er een straatinterviewer in Amerika de straat op, waarbij hij heel eerlijk antwoord kreeg op de vraag: “Hoe kan je een man helemaal gek maken?”

Goudeerlijke antwoorden

De interviewer is duidelijk in zijn vraagstelling. Hij windt er geen doekjes om en wil van de dame weten hoe de vrouw een man helemaal gek maakt tussen de lakens. De dame vertelt luid en duidelijk: “You gotta give him a hawk tuah spit on that thang.” Haar antwoord ging in een paar uur knetterviral en is nu trending op het wereldwijde internet.

Memes van de dame

Wanneer je iets bijzonders doet op camera, kan je tegenwoordig verwachten dat het viral gaat. Inmiddels gaan er ook al memes rond van de dame.

Deze memes staan vooral in het teken van hoe geweldig haar reactie is. Bekijk hier de memes die nu al circuleren. Onderaan het artikel vind je het filmpje waar iedereen zo van onder de indruk is.
Doorgaan met lezen

Entertainment

Zien: buurvrouw is aan het genieten van haar goedkope Ali zwembadje

In het buitenland heb je natuurlijk echte zomerse temperaturen. Helaas zat het dit jaar niet echt mee hier in Nederland. Deze dame dacht lekker in haar goedkope Aliexpress zwembadje te kunnen genieten.


Echter ging dat niet echt lang goed. Want je weet wat ze zeggen he. Goedkoop is soms duurkoop. Wie zie je dit ook wel overkomen? Bekijk de beelden hieronder:


Doorgaan met lezen

Trending