Kritiek op Chantal Janzen, Dionne, Eva, Wendy en Britt vanwege huidskleur!
Connect with us

Meest bekeken

Kritiek op Chantal Janzen, Dionne, Eva, Wendy en Britt vanwege huidskleur!

Chantal Janzen en Eva Jinek hebben er flink van langs gekregen in De Volkskrant vanwege de huidskleur en haarkleur van de dames. Waar Dionne Stax van de week nog kritiek kreeg omdat ze teveel in de zon gelegen had, was ze nu te wit. Ook Britt Dekker, Dionne Stax en Wendy van Dijk hebben de dans niet ontsprongen.

Je raadt het natuurlijk al, ook hoogblonde dames met blauwe ogen. In De Volkskrant verscheen dan ook een kritische lezersbrief van een Niek uit Amsterdam. Niek vond het prachtig dat er zó veel geld opgehaald is. Maar Niek zag ook veel blonde Hollandse vrouwen met blauwe ogen: “Wat zijn we nog steeds wit georiënteerd in dit land. Opgetogen in hun mooiste jurkjes stonden de presentatrices voor ons klaar. Zo zagen wij schitteren; Britt Dekker, Chantal Janzen, Wendy van Dijk, Dionne Stax en Eva Jinek.” Niek legt uit waarom hij dit niet vindt kunnen.

Chantal Janzen en de rest zijn te wit volgens kijkers Giro 555!

Niek vervolgt: “Vijf hoogblonde witte vrouwen met ogen zo blauw als de oceaan. Dit kan toch niet waar zijn anno 2022? Wij hebben in Nederland zo veel talent rondlopen van kleur dat dit werd gevoeld als een belediging naar een significant deel van de bevolking. Doneert de Nederlander meer als een witte vrouw daarom vraagt? Of wordt door de tv-wereld het talent van gekleurde Nederlanders nog altijd miskend?” De krant heeft op Facebook deze vragen aan haar volgers voorgelegd waar het behoorlijk storm loopt met kritiek op Niek. Iemand zegt bijvoorbeeld: “Wtf is dit voor item. Stelletje mislukte moraalridders. Focus op het eindresultaat ipv er andere zaken met de haren bij te slepen. Prachtig dat mensen hun hart laten spreken en er was echt niet minder gedoneerd als Nikkie de Jager en/of Edsilia Rombly hadden gepresenteerd.” Hier meer:

Meest bekeken

‘Eloise van Oranje (19 jaar) zwanger van deze jongen?’

Een vriendinnetje van Eloise van Oranje postte een bizarre story op haar Instagram. Daarin geeft ze aan dat de geruchten kloppen en dat ze samen een baby verwachten. Betekent dat dan dat Eloise zwanger is?

Vriendin Joann van den Henk schrijft bij een kiekje met Eloise: “Ja, de geruchten zijn waar. Elo en ik verwachten een baby.”

Baby?

Wellicht doelt Joann hier niet op een echte baby, maar op een gezamenlijk project met de gravin. We zullen nog even moeten afwachten wat dit concreet inhoudt.

Vriendje

Vorig jaar in november onthulde Eloise nog dat ze inderdaad een vriendje heeft. “Ja, ik ben heel verliefd en het is ook aan met hem. Ik ben zo happy maar wil er niet te veel over loslaten.” Toch was ze niet actief op zoek naar een relatie. “Eigenlijk ben ik geen relatietype, ben snel op iemand uitgekeken. Ik dacht: hallo studentenleven, time to shine, omdat iedereen over die tijd zegt: ‘Je gaat helemaal los.’ Maar toen kwam hij op mijn pad, en het voelt echt zo goed.”

Eloise hield de identiteit van de jongen wel geheim. Vorig jaar circuleerde er wel al een foto waarop ze zoenend te zien is met een jongen genaamd Floris.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Wow: Sylvie Meis (43) bewijst met bikinifoto dat ze nog topfit is

We kunnen in Nederland eindelijk weer een beetje genieten van wat zonnestralen. De terrasjes zijn open (voor iedereen), de eerste bloemetjes staan weer in bloei en Sylvie Meis hult zich in bikini. Kortom, de lente is hier.

Spa

Niet dat Meis zich op Nederlandse bodem bevindt trouwens; onderstaande foto is genomen in het Zwitserse Zürich, zo maken we op uit de hashtags. De Nederlandse presentatrice is daar voor een relaxsessie in een of andere spa. Stoombeurtje hier, beetje kliederen in het water daar. Ja, Sylvie vermaakt zich wel. En dankzij de foto waarop poseert in een zwart bikinietje kan heel Instagram daarvan meegenieten.

Helemaal niet erg, de inmiddels 43-jarige Sylvie Meis mag er immers nog zijn. Sterker: wij durven te beweren dat ze nog steeds tot de meest aantrekkelijke Nederlandse vrouwen van het moment behoort.

Vaker strandfoto’s

Het bewijs daarvoor levert ze niet zelfden zelf via allerlei Instagram-berichten, zoals de onderstaande foto die gemaakt is op Miami Beach, naar verluidt een van haar favoriete plekjes om te bakken in de zon.

Volgens de geruchten overweegt Meis zelfs te emigreren naar de U.S. of f*cking A. Niet naar Florida, de plek waar ze het pikante plaatje schoot, maar naar Californië, waar ook andere BN’ers zoals Carice van Houten en Yolanthe Cabau vertoeven. Mocht ze dat doen, dan is de kans dat je Meis hier tegen het lijf loopt helaas een stukkie kleiner. Maar hé, zolang ze dit soort foto’s blijft posten, hoor je ons niet klagen.

View this post on Instagram

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Doorgaan met lezen

Celeberties

Olcay Gulsen openhartig over zwakke blaas: ‘Plas geregeld in mijn broek’

In ‘De Zoveelste Podcast’ is Olcay Gulsen heel openhartig over een wel heel ongemakkelijk kwaaltje. Ze plast namelijk geregeld in haar broek.

De presentatrice verklapt dat ze ook tijdens Wie is de Mol? een ongelukje had. Tijdens een opdracht plaste ze letterlijk in haar broek. “Ik heb een heel zwakke blaas”, aldus Olcay. Het had geen zin om het te proberen verbergen. “Het hele camera- en geluidsteam zag het. Dat is toch echt heel gênant.” Ze wilde ook niet dat de opnames zouden stilgelegd worden. “Ik had het spel al drie keer stilgelegd omdat ik moest plassen, dus ik dacht: straks denken ze dat ik een of andere diva ben.”

Sinds het ongelukje noemt de crew van het programma haar ‘De Broekplasser’. Grote liefde Ruud vindt het wel stoer dat Olcay deed alsof het de normaalste zaak van de wereld was dat ze in haar broek had geplast. “Ik herken dat wel bij jou. Dat je dingen die heel gek zijn als heel normaal verkoopt.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending