Lafaards dumpen puppy uit autoraam en geven gas. De pup rent achter hen aan en stort in elkaar.
Connect with us

Meest bekeken

Lafaards dumpen puppy uit autoraam en geven gas. De pup rent achter hen aan en stort in elkaar.

Dion Cole was te laat voor zijn werk. Maar te laat komen veranderde niet alleen zijn leven, maar ook het lot van een hond die een hardvochtige bestuurder gewoon uit z’n autoraampje had gegooid.

Honden bijten niet in de hand die hen voedt. Deze lieve hond werd uit het raampje van de auto gegooid en rende zijn eigenaar achterna die hem net gedumpt had.

De vrouw van Dion, Danielle, bracht op Facebook verslag uit over het vreselijke voorval. Ze hoopt dat de harteloze persoon dit verhaal zal lezen.

“Aan de schoft die vrijdag omstreeks 15u30 in het Allegan bos zijn hond uit de auto gooide.

Laat me vertellen wat je hond doormaakte wanneer je wegreed. Je hond rende achter je aan zo snel zijn korte pootjes hem konden dragen totdat hij op de grond in elkaar stortte. Mijn echtgenoot zag dit allemaal gebeuren en stopte om je hond te helpen. Maar de kleine kerel was zo bang dat hij in het bos vluchtte en zich verstopte.”

“Enkele uren later waren we onderweg naar de markt, en ik kon maar niet stoppen met aan dit arme kereltje te denken. Dus besloten we om een voederbakje mee te nemen naar de plaats waar hij het laatst gezien was en te wachten. Eenmaal we in de straat waren, zagen we een groep jagers, een vriendelijke familie, en een oudere man die je hond probeerden te vangen. Hoe kan je een hond weggooien als een stuk afval? Dit mooie kereltje is zo knap en liefdevol. Hij houdt van mijn kinderen, vooral van mijn zoon, en hij houdt ook van mijn andere honden. Ik geloof echt dat mijn man te laat moest komen, zodat hij kon zien wat jij deed. Jammer dat hij je kenteken niet kon opschrijven. Je bent een echte schoft, en op een dag zal je boeten voor wat je deed. DEEL DIT ZOVEEL JE KUNT. MISSCHIEN ZAL DE SCHOFT DEZE POST OOIT LEZEN!”

Gelukkig woont de hond nu in een liefdevolle thuis waar hij nooit bang moet hebben om verlaten te worden!

DEEL DIT BERICHT ALS OOK JIJ VINDT DAT SOMMIGE MENSEN GEWOON GEEN HOND VERDIENEN!

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

De ernstig zieke Riny (58) moet kiezen tussen vreselijke pijn of een hogere energierekening

Riny Smits (58) uit Eindhoven is chronisch ziek. Voor de aan zijn rolstoel gekluisterde man is het geen optie om zijn verwarming lager te zetten. Als hij dat wel doet, vergaat hij van de pijn dankzij spasmen. ”Ik zit hartstikke klem.”

In zijn jongere jaren kwam Smits ongelukkig ten val, waardoor hij verlamd raakte. ”Ik heb een uitkering van het UWV. Rondkomen gaat net, maar nu maak ik me grote zorgen.”

 

Smits kan zijn verwarming niet lager zetten. ”Als het te koud wordt, krijg ik pijnlijke spasmes in mijn spieren. Mijn benen gaan dan schudden, en mijn spieren spannen zich aan om mijn hele lichaam te doen strekken.” Ook kort douchen is geen optie, dat moet minimaal 20 minuten duren. ”Warm water is essentieel om te voorkomen dat mijn spieren verstijven.”

Hoog verbruik

Al met al heeft Smits een hoog verbruik. Als flatbewoner maakt hij gebruik van blokverwarming. Het is momenteel niet duidelijk of en wat de regering aan tegemoetkoming gaat bieden. ”Stel dat er ook voor ons een prijsplafond komt. Dan is het is heel goed mogelijk dat ik door mijn hoge verbruik daar overheen kom.”

Geen energietoeslag

Tot afgelopen zomer betaalde Smits ongeveer 80 euro per maand aan energiekosten. Hij is bang dat het bedrag veel hoger gaat worden en vreest in de schulden te komen.

Het kabinet biedt minima weliswaar een energietoeslag van 1.300 euro, maar Smits krijgt dit niet. Zijn uitkering is exact €7,82 te hoog en de regering is onverbiddelijk. Dat geldt overigens ook voor bijzondere bijstand.

Brief

De zieke Smits is ten einde raad en daarom klom hij in de pen. Hij heeft zijn situatie uitgelegd een de burgemeester van de stad, Jeroen Dijsselboem en aan andere Kamerleden.

Niemand heeft op hem gereageerd, behalve Fleur Agema van de PVV. Ze schreef dat de al eerder Kamervragen stelde over de positie van chronisch zieke mensen. Smits hoopt dat het gemeentebestuur het belangrijk genoeg vindt om op zijn brief in te gaan. ”Het gaat niet alleen om mij, maar om de hele groep chronisch zieken.”

 

Bron: Trendnieuws

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Emile Ratelband wilt dat Jesse Klaver ter dood wordt veroordeeld

Emile Ratelband stond vroeger bekend als een positiviteitsgoeroe die tegen iedereen die het wilde horen TSJAKKA schreeuwde. Tegenwoordig is Emile wat minder positief, zo blijkt uit een tweet.

Ratelband heeft het nieuws gevolgd en heeft gezien dat er in Duitsland iets aan de hand is. Schijnbaar wilden ’tientallen rechts-extremisten’ de regering bij onze oostburen omver werpen. In totaal zijn er 22 mensen opgepakt. Zij worden allen verdacht van lidmaatschap van terroristische organisatie.

Jesse Klaver
Jesse Klaver reageerde via Twitter op het nieuws uit Duitsland en greep dat direct aan om uit te halen naar Forum voor Democratie. Hij schreef er het volgende over op sociale media.

Met ‘sommige politici’ bedoelt hij natuurlijk FvD’er Gideon van Meijeren. Die sprak eerder over ‘een fluwelen revolutie’. En over de optie dat sommige Nederlanders ”bij wijze van spreken richting het parlement trekken en zeggen ‘wij gaan hier niet meer weg totdat de regering weg is’.”

Doodstraf
Het bericht van Jesse Klaver was voor Emile Ratelband reden om te reageren. Hij schrijft het volgende:

Bron: showblad

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Mailtje lekt uit: Dit is er gebeurd tussen Matthijs van Nieuwkerk en zangeres Maan

Het zit Matthijs van Nieuwkerk allemaal niet mee de laatste tijd. Na het onthutsende artikel in De Volkskrant lijkt de gevallen presentator zich nu teruggetrokken te hebben op zijn woonboerderij in de buurt van Zutphen. Op een foto was te zien dat Matthijs er nu niet bepaald al te florissant bij liep.

Volgens de mannen van Roddelpraat zou Matthijs van Nieuwkerk het overigens geel gezellig hebben gehad met zangeres Maan.

Roddelpraat ontving namelijk een mail van een voormalig stagiair van De Wereld Draait Door. Ze beweert dat Matthijs van Nieuwkerk en Maan het samen heel gezellig zouden hebben gehad. Of de twee écht de bezemkast in zijn gedoken is natuurlijk gissen, maar wie weet.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending