Lang Leve De Liefde deelnemers gaan zwaar van bil en de hond zit erbij en kijkt ernaar
Connect with us

Entertainment

Lang Leve De Liefde deelnemers gaan zwaar van bil en de hond zit erbij en kijkt ernaar

Het is alweer een tijdje geleden dat we een stel vol passie hebben zien opgaan in Lang Leve de Liefde. Waar we eerst dagelijks konden schrijven over vrijpartijen in het programma, is het nu allemaal vrij spaarzaam. Des te opmerkelijker is het dat de hond ook gezellig mee zit te kijken.


Hond mee naar de villa

We zien steeds vaker dat de deelnemers hun trouwe viervoeter mee mogen nemen naar de villa. Wat eerst een zeldzaamheid was, is nu bijna wekelijks te zien in het programma.

Die honden zorgen vaak voor gespreksstof, en dat is maar goed ook. Soms kunnen de deelnemers elkaar gewoonweg niet uitstaan en dan moet je de tijd maar zien te doden.

In het geval van deelnemers Yasmin en Michael was er meteen een klik.

Vonken vliegen eraf

Yasmin en Michael zijn vanaf het eerste moment helemaal weg van elkaar, en dat spat echt van het scherm af. Uiteraard besluiten ze steeds om langer te blijven, waardoor ze nog closer worden. Ze brengen gezellig de nacht samen door en kunnen in eerste instantie best van elkaar afblijven.


Uiteindelijk wordt de spanning te hoog en besluiten ze tot actie over te gaan. Het gaat behoorlijk los, maar er is iets wat ze niet helemaal doorhebben.

Het hondje van Michael heeft ook door dat er iets gaande is in bed en besluit een kijkje te nemen. Yasmin en Michael gaan onverstoord door.

Kijkers liggen dubbel om dit fragment. Heb je al een camera gericht op je achterste, komt de hond ook nog eens een kijkje nemen.

Gelukkig lijkt de hond hen niet echt te storen en kunnen ze gewoon doorgaan met waar ze zo van genieten. Een klein tipje van de redactie voor als je ooit meedoet aan een programma en wat intiemer wil zijn: laat de dekens achterwege. Dan kunnen ze je niet uitzenden ;-). Bekijk de video HIER.


Entertainment

LLDL-Julia schokt zowel de kijkers als Angelo met het cadeautje dat ze meegebracht heeft

Het lijkt wel verplicht om een cadeautje mee te nemen voor je date als je meedoet aan Lang Leve de Liefde. Of dat echt zo is weten we niet, maar het valt wel op dat alle deelnemers áltijd een cadeautje bijhebben.

Waar Angelo een doordacht cadeautje heeft, heeft Julia iets anders in petto. Ze heeft er namelijk voor gekozen om Angelo een soort eitje te geven, dat hij in bed kan gebruiken.

Eitje in bed

Wat moet een kerel met een eitje in bed, hoor ik je denken. Maar dit eitje is een bijzonder eitje, dat je handen beschermt tegen alle viezigheid wanneer je er een slinger aan geeft. Angelo kijkt een beetje raar naar het voorwerp in zijn handen en kan zich niet goed bedenken hoe dat dit nou zou moeten werken. Julia is ondertussen dolenthousiast.

Kijkers reageren verdeeld op het cadeau. De één kan er wel om lachen maar de ander verbaast zich om waarom je zoiets in vredesnaam mee zou nemen op een eerste date.Vreemde trekjes

De kijker is niet alleen onder de indruk van het cadeautje, maar ook van de vreemde trekjes die Julia heeft. Zo praat ze alsof ze in een natuurfilm speelt en kreunt achter vrijwel iedere zin. Daarnaast lijkt ze niet echt te luisteren naar wat Angelo te vertellen heeft.


Doorgaan met lezen

Entertainment

Dame gaat knetterviral na antwoord op deze vraag: “Hoe kan je een man helemaal gek maken?”

Op YouTube of TikTok zie je geregeld straatinterviews voorbij komen. Vooral als je eerlijke antwoorden krijgt, kunnen deze interviews smullen zijn. We zien dit niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld.

Onlangs ging er een straatinterviewer in Amerika de straat op, waarbij hij heel eerlijk antwoord kreeg op de vraag: “Hoe kan je een man helemaal gek maken?”

Goudeerlijke antwoorden

De interviewer is duidelijk in zijn vraagstelling. Hij windt er geen doekjes om en wil van de dame weten hoe de vrouw een man helemaal gek maakt tussen de lakens. De dame vertelt luid en duidelijk: “You gotta give him a hawk tuah spit on that thang.” Haar antwoord ging in een paar uur knetterviral en is nu trending op het wereldwijde internet.

Memes van de dame

Wanneer je iets bijzonders doet op camera, kan je tegenwoordig verwachten dat het viral gaat. Inmiddels gaan er ook al memes rond van de dame.

Deze memes staan vooral in het teken van hoe geweldig haar reactie is. Bekijk hier de memes die nu al circuleren. Onderaan het artikel vind je het filmpje waar iedereen zo van onder de indruk is.
Doorgaan met lezen

Entertainment

Zien: buurvrouw is aan het genieten van haar goedkope Ali zwembadje

In het buitenland heb je natuurlijk echte zomerse temperaturen. Helaas zat het dit jaar niet echt mee hier in Nederland. Deze dame dacht lekker in haar goedkope Aliexpress zwembadje te kunnen genieten.


Echter ging dat niet echt lang goed. Want je weet wat ze zeggen he. Goedkoop is soms duurkoop. Wie zie je dit ook wel overkomen? Bekijk de beelden hieronder:


Doorgaan met lezen

Trending