Lang Leve de Liefde-kijkers woedend om deze Complotgekkie
Connect with us

Meest bekeken

Lang Leve de Liefde-kijkers woedend om deze Complotgekkie

Als we het over Lang Leve de Liefde hebben dan hebben we het eigenlijk altijd over de hilarische momenten en situaties die zich in het tv-programma afspelen. Ditmaal weinig gelach, maar juist een hoop woede en frustratie onder de kijkers van de reality show.

Complotdenker is tegen vaccins
Vandaag kijken we naar een fragment van deelnemers Luc en Marion waar je nekharen van overeind gaan staan. Al snel gaat het gesprek tussen de twee over de pandemie en precies op dat moment veranderd Marion haar hele houding.

Want wat blijkt? Marion is een complotdenker van de bovenste plank. Het feit dat Luc zijn eigen moeder aan de ziekte is overleden kan rekenen op een minuscuul beetje sympathie, maar Marion gaat liever door op het vaccin zelf.

Lang Leve de Liefde kijkers woedend om Complotgekkie 1

Woedende reacties op internet
De houding van Marion kan op weinig begrip van de kijkers rekenen. Het is oké dat je misschien twijfels hebt over het nemen van een vaccin, maar Marion gaat van nul naar honderd in de complotgekkies modus.

Zo weet Marion maar al te goed wat er in het vaccin zit – ondanks dat de bijsluiters vrij op internet publieke inzichtelijk zijn – en kan ze naar eigen zeggen nooit met een man zijn die wel gevaccineerd is.

Tja, we wisten dat de corona-ontkenners een beetje gek waren, maar Marion slaat echt alles… Bekijk de tenenkrommende beelden hieronder:

Meest bekeken

Zien: Herman Brusselmans in diepe rouw en zwaar aangeslagen

Herman Brusselmans is in diepe rouw. Hij rouwt om het verlies van Pieter Aspe.

Herman Brusselmans is zwaar aangeslagen door de dood van schrijver Pieter Aspe. “Ik heb Pierre best goed gekend. Ik sprak elk jaar met hem af op de Boekenbeurs om samen te roken. Fijne momenten”, vertelt Herman in Het Laatste Nieuws.

Herman zegt ook dat het respect tussen hen beiden groot was, ondanks dat wat ze deden totaal verschillend was. De dood van Pieter Aspe noemt Herman een heel groot verlies voor de literatuurwereld.

“Je kan hem ergens vergelijken met ‘F.C. De Kampioenen’. Veel mensen kijken erop neer, maar de fans zijn waanzinnig loyaal.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Ergste nachtmerrie Martien Meiland realiteit: vrachtwagen Meiland-wijn omgekanteld

Martien Meiland zit in zak en as. Een vrachtwagen bommetjesvol Meiland-wijn is omgekieperd op de snelweg. Niemand raakte gewond, maar de kasteelheer pakte wel een zware schrik.

Martien deelt op de sociale media enkele kiekjes van de nasleep. Hij schrijft: “Wat erg! De vrachtwagen vol Meiland-wijnen is gekanteld. Gelukkig is de chauffeur ongedeerd.”

vrachtwagen Meiland wijn gekanteld

 

De kasteelheer vervolgt: “De wijnen gaan even terug voor een kwaliteitscheck. We laten het jullie weten zodra deze weer op voorraad zijn. Maar eerst een doosje naar de chauffeur.”

In het najaar van 2019 lanceerde de realityshow familie een eigen wijn: La familie Meiland. Na uitgebreid proeven koos de familie voor een rosé, een Merlot en een Chardonnay.

tekst van Martien na ongeluk

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Albert Verlinde haalt flink uit naar koningin Máxima

Oud-theaterproducent en Shownieuws-deskundige Albert Verlinde haalt uit naar koningin Máxima. Hij mist namelijk ‘verdieping’ bij de jarige royal. Hij adviseert haar, als cadeau op haar 50e verjaardag, om zich met koning Willem-Alexander meer te profileren met meer visie op diversiteit en de koers van het land.

Hij adviseert haar, als cadeau op haar 50e verjaardag, om zich met koning Willem-Alexander meer te profileren met meer visie op diversiteit en de koers van het land. Dat stelde hij maandag op NPO Radio 1.

Huppekee

“Ze is een fantastische koningin en zij en Willem-Alexander doen het goed, binnen de beperking dat alles wat een beetje inhoud had van ze is afgepakt. Het is toch een beetje een ceremoniële functie nu”, vindt Verlinde. “Ze moeten zich nu op andere vlakken profileren, er moet iets voor in de plaats komen. Maar er zit geen geloof meer in, het is allemaal wel erg zakelijk-economisch huppekee.”

Verlinde raadt het koningspaar aan bewust verder te kijken dan zij nu doen. “Je kan het op zijn Wassenaars alleen op uiterlijk en economie gooien. Maar je kan ook zeggen: waar gaat het land naartoe? Gooi het wat meer op de filosofie.”

Zwarte interviewster

De oud-theaterproducent en showbizz-expert vindt het ook jammer dat Matthijs van Nieuwkerk het verjaardagsinterview met Máxima heeft gedaan. “Hij is goed, maar het is wel erg wat we al kennen. Ik had liever een fantastische zwarte interviewster tegenover haar zien zitten vanavond. Op die manier had je een statement kunnen maken: we leven nu in 2021. En na alle discussies van de afgelopen twee jaar zou het niet zo’n vreemd idee zijn geweest.”

Overigens heeft Verlinde verder alleen maar lof voor Máxima. De producent werkte onder meer met haar samen in aanloop naar de viering van 200 jaar koninkrijk. “Ze is heel attent, ze weet wat zich afspeelt in de samenleving. En ze heeft de X-factor: waar zij binnenkomt, zuigt zij meteen alle aandacht naar zich toe. Dat is heel knap.”

Doorgaan met lezen

Trending