Langebaanschaatster Joy Beune gaat volledig uit de kleren!
Connect with us

Celeberties

Langebaanschaatster Joy Beune gaat volledig uit de kleren!

Op 10 april 2018 werd bekend dat Joy Beune, nu senior, een overstap maakte naar Team LottoNL-Jumbo, waar men haar een groot talent noemde. Ze tekende een contract voor twee jaar. Op het NK Allround 2019 verbeterde ze haar persoonlijke record op de 5000 meter – in haar tweede wedstrijd uit haar loopbaan op deze afstand – met 40,06 seconden naar 6.58,94.

Vervolgens schaatste ze tijdens de wereldbekerfinale in Salt Lake City naar een pr op de 1500 meter naar 1.52.78. Hierdoor steeg ze op 10 maart 2019 in de Adelskalender van plek 73 naar plek 10. Ondanks mindere prestaties in seizoen 2019/20 verlengde de blondine in de lente van 2020 haar contract met Jumbo-Visma met twee jaar.

Joy Beune, mooiste sportvrouw 2020

Maar we zijn hier natuurlijk niet om te kijken wat haar sportprestaties zijn van de afgelopen jaren. De blondine is namelijk verkozen tot mooiste sportvrouw van het jaar 2020 door FHM, en daar hoort natuurlijk een spetterende video bij. En die is niet mis kunnen we je vertellen:

Celeberties

‘Bizar!’ Mensen noemen Marieke Elsinga superdik vanwege deze foto’s:

Marieke Elsinga heeft een flinke scheut gemaakt in de social media omdat een afslankmerk haar benaderd heeft om van haar “quarantaine kilo’s” af te komen. In haar artikel schrijft ze: “Ik zal hier iets doen wat ik niet vaak doe, namelijk mijn frustratie delen.

Mijn management ontvangt regelmatig verzoeken van merken die willen samenwerken. Ambassadeurschap, partnerschappen, zoals je het zou kunnen noemen. In bijna alle gevallen weiger ik. Soms past een merk goed bij mij en reageer ik er op. Tussen de verzoeken van vorige week zat een e-mail van een bureau dat op zoek was naar ambassadeurs voor een bekend afslankmerk. Ik citeer: “Voor een nieuwe samenwerking zijn we op zoek naar mensen die de uitdaging willen aangaan om van hun (corona?) kilo’s af te komen. We zien een goede match met Marieke”.

Marieke Elsinga niet zo blij

Dit viel niet helemaal lekker bij de presentatrice: “Mijn manager kent me goed en had dus al vriendelijk bedankt, maar stuurde de aanvraag ter controle nog even langs mij. Ik las het, zei: “Nee, idd niks voor mij” en klikte het weg. Maar toen las ik het nog eens en dacht: “Ho eens… dit is eigenlijk helemaal geen leuke tekst!” Er staat dus dat er bij mij wel wat (corona?)kilo’s af kunnen!

Het bureau bedoelt het heus niet kwaad en ik sta redelijk stevig in mijn schoenen. Maar wie zijn zij om dat voor mij te bepalen? Nu ben ik niet tegen diëten (sterker nog, ik ‘Sonja Bakkerde’ me in mijn studietijd suf!), maar actief het signaal uitdragen dat mijn lichaam ‘te dik is’, zie ik niet zitten. Zeker niet omdat ik een groot bereik heb.

Doorgaan met lezen

Celeberties

“André Hazes neemt geen pauze, hij is er écht klaar mee!”

André Hazes heeft flink wat afgezegd qua optredens voor het komende half jaar. De zanger zou inmiddels optredens hebben afgezegd die voor mei volgend jaar stonden gepland. Dat zegt natuurlijk wel dat er een hoop aan de hand is in het leven van de zanger. Tot nu toe werd gezegd dat de zanger een kleine pauze nam, een kleine pauze die een half jaar zou duren.

Maar dat blijkt allemaal ietwat onderschat te zijn. Volgende maand gaat de zanger samen met zijn moeder naar Florida in Amerika. De reden daarvoor kun je hier zien. De zanger is momenteel nog bezig met een documentaire over zijn leven. Deze docu gaat precies over de huidige situatie en ook de situatie met Sarah van Soelen en de vermeende break-up is hierin meegenomen. Deze documentaire zal echter pas volgende jaar verschijnen, de vermoedens staan op maar/april. Maar dan zal nog een lange stilte volgen.

André Hazes zal even helemaal verdwijnen!

De zanger zou namelijk, op aanraden van Monique Westenberg, een hele tijd voor zichzelf nemen nadat de documentaire wordt uitgezonden. De documentaire is er namelijk een die een hoop mensen willen gaan zien en de zanger zal in die tijd dan ook iedere dag in de nieuwsbladen staan. Hierin zullen namelijk alle geruchten en verhalen die momenteel de ronde gaan getoond worden. Kortgezegd, er zal een hoop duidelijk worden. De zanger doet er dus verstandig om na de uitzending hiervan flink de tijd voor zichzelf te nemen en even buiten de media te blijven. De mogelijkheid bestaat, volgens juice-kanalen, dat de zanger pas in 2023 weer terug het podium op zal komen. Ook melden verschillende nieuwskanalen dat de zanger mogelijk weer de kliniek in zal duiken om voorgoed van zijn vermeende verslaving af te zijn. Dat Monique weer deels in zijn leven is lijkt de zanger toch aardig goed te doen. Meer over André in onderstaande video vanaf 2:46. André is trouwens niet de enige ster die momenteel het buitenland gaat opzoeken voor rust:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: ‘Eva Jinek krijgt flinke trap van collega’

Het is veel mensen in het verkeerde keelgat geschoten dat Eva Jinek heeft gezegd hoe zwaar ze het wel niet heeft. Ze werkt maar 6 maanden per jaar en elke avond is ze een uurtje te zien en ze verdiend daarmee 1,2 miljoen euro. Volgens Eva moet ze hiervoor haar hele sociale leven opgeven en heeft ze amper rust.

Jan Uriot vindt het walgelijk dat mevrouw Jinek dit durft te zeggen. Jan zegt er het volgende over:

“Ze heeft recht, vindt ze zelf, op wel zes maanden vakantie per jaar. Dat zegt ze omdat ze om drie uur ’s nachts naar bed gaat en om acht uur of half acht staat dat kind er alweer dat een flesje moet hebben.”

“Dan denk ik: er zijn mensen die het veel zwaarder hebben natuurlijk en die krijgen geen 1,2 miljoen daarvoor. Dan denk ik: zit niet te zeuren, het is allemaal aanstellerij.”

“Alles wordt voorgekauwd voor die mevrouw! Zij heeft een heel team daarzo.”

“Ik kijk er helemaal niet meer naar hoor, want ik vind haar een beetje een zure schooljuffrouw geworden de laatste tijd. Dat komt ook door de onderwerpen: het is heel veel corona. Dat hoef ik allemaal niet meer te zien, begrijp je wel?”

“Ik heb met haar gewerkt en ik ken haar goed hoor, want ik heb twee jaar met haar Goedemorgen Nederland gedaan.”

“Ik zou haar adviseren om er een goede sidekick bij te nemen die er even lucht in pompt. Wat dacht je van Martijn Koning? Haha.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending