Leestip: Biertjes flink duurder na heropening terrassen
Connect with us

Meest bekeken

Leestip: Biertjes flink duurder na heropening terrassen

Wie vanaf woensdag een biertje bestelt op een terrasje, zal wellicht meer moeten betalen. De prijs van biertjes is gemiddeld 25 cent hoger. Voor een biertje betaal je nu dus gemakkelijk drie euro.

De brouwerijen zitten achter deze prijsverhoging. Swinkels en AB InBev verhoogden de prijzen van het bier deze maand met 3,5 procent. Ook Heineken en Grolsch kondigen prijsverhogingen aan. Heineken laat de prijzen stijgen met 3 procent en Grolsch met 4 procent.

Ton Duivenvoorden van Koninklijke Horeca Nederland Drenthe geeft aan dat deze prijsverhoging niet uit de lucht gegrepen is. De prijzen stijgen immers door de marktwerking. “De prijzen stijgen elk jaar en dat is nu natuurlijk niet anders”, zegt hij.

Bierbrouwers hadden moeilijke tijden tijdens de lockdown. Er was geen verkoop aan de horeca en dat heeft zijn weerslag op de omzet. De bierverkoop in de supermarkten compenseerde dat verlies niet. Daarom moeten de brouwerijen de prijzen laten stijgen.

Lifestyle

Een vrouw loopt een lange tijd zonder BH rond. Enkele weken later kan ze niet geloven hoe haar borsten veranderd zijn!

Tegenwoordig draagt vrijwel elke vrouw een beha. Ze zijn er in zoveel verschillende maten maar ook in zoveel verschillende stijlen. Ze horen je steun te geven aan je borsten. Dat is wat iedereen gelooft omdat een beha zo normaal is geworden in een dagelijks leven van een vrouw.

Maar is dit nou eigenlijk wel waar? Natuurlijk verschilt dit van persoon tot persoon. Dit heeft ook te maken met wat voor type lichaam je hebt. Geen beha aan doen heeft toch echt wel een paar voordelen.

1. Een beha’s heeft geen invloed op hangende borsten.

Veel vrouwen dragen een beha om dat ze denken dat hun borsten anders gaan zakken. Maar deze angst is helemaal niet nodig. Uit een franse studie is gebleken dat dit juist niet waar is maar juist het tegenovergestelde gebeurt. Door de steun van de beha zullen de spieren die je borsten stevig houden juist gaan verzwakken en zo zullen ze gaan verzwakken.

2. Je bloedsomloop wordt bevorderd

Misschien heb je er nooit over nagedacht en dat doen vele niet. Als je er goed over nadenkt is een beha niet meer dan een afknellend iets die je bovenlichaam voortdurend zit te belasten? Als je geen bh draagt zal je bloedsomloop beter worden.

3. Beter slapen

Als jij je beha draag als je naar bed gaat en lastig kan slapen, zal dit door je beha komen waarschijnlijk. Vaak is een bh al ongemakkelijk en dan ook nog is tijdens het slapen. Laat die beha uit een krijg een beter nachtrust.

4. Je borsten worden gezonder

De zelfde franse studie heeft aangetoont dat je borsten er gezonder van worden. Dat ze ongezond zijn is niet meteen waar. We spreken hier over vrouwen die te kleine beha’s dragen. Door te kleine te dragen knel je het te er af. Dit heeft al weer met je bloedsomloop te maken als je je beha achterwegen laat zal de huid rond om je borsten erop vooruit gaan.

5. Je beter voelen

Er gaat niets boven het gevoel van op het einde van de dag je beha uit te kunnen doen. Je kan dit de hele dag hebben door hem lekker thuis te laten in de kast.

6. Kans op een maatje groter

Velen dragen een beha om hun borsten groter te doen lijken. Toch is de beste manier om ze meer volume te geven geen beha te dragen. Als je geen beha draagt moeten je borsten zich met hun eigen spieren stevig houden dit zal ze doen trainen in een wijze. Je borsten zullen niet groeien maar door de spieren die je soort van traint zullen ze er op lange termijn er voller uitzien!

7. Geld besparen

Dit lijkt me opzich vrij logisch. want al die hele mooie beha’s zijn vaak zo prijzig.

8. Een beter figuur

Je bent niet voor niets zo gemaakt. Je gaat lekker als op de natuurlijke manier lopen. Het is beter voor je natuurlijke uitstraling en schoonheid. Je zult niet meteen resultaat zien, maar na een tijdje zul je gaan beseffen dat alles gewoon beter in proportie is.

Hopelijk heb je wat aan deze informatie. Vergeet dit zeker niet te delen, zodat alle vrouwen op de hoogte zijn!

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Hier de eerste vakantiekiekjes van André Hazes en Sarah van Soelen

Sarah van Soelen en André Hazes lijken onafscheidelijk sinds André zijn breuk met Monique. Sarah en André zijn nu samen vertrokken naar het Spaanse feesteiland Ibiza. De twee publiceren al enkele vakantiekiekjes.

Met de hele ‘schoonfamilie’?
Afgelopen week maakte persfotograaf Edwin Smulders foto’s van de twee tortelduifjes tijdens hun vertrek naar Ibiza. André Hazes lijkt met de hele familie van Soelen zijn tijd door te brengen op het Spaanse eiland. Vermoedelijk vieren ze op Ibiza de verjaardag van de vader van Sarah, Rudolf. Hij was namelijk vorige week jarig.

Reactie van Sarah
Bij de eerste foto die André post zet de zanger de tekst: ,,Be around people that are good for your soul”. Bij de andere vakantiefoto staat de tekst: ,,True friendship resists time, distance and silence.” Onder andere persfotograaf Edwin Smulders reageert op de foto: ,,Goh jullie ook op Ibiza.” En Sarah van Soelen schrijft: ,,Toppertjes.”

Tekst gaat verder onder de foto’s.

View this post on Instagram

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes)

André reageert op Sarah
Ook Sarah publiceert een foto op een paradijselijke locatie. Aan een infinity pool met uitzicht over zee, laat Sarah zien dat zij eveneens op vakantie is. André reageert onder haar foto: ,,6th like.”

Sneer van Monique?
Eerder deze week schreven we over Monique Westenberg die mogelijk een sneer uitdeelde aan André. Monique liet op Instagram weten te herstellen op de Veluwe. Hierbij ging ze in gesprek met een coach. Deze gaf haar diverse inzichten en Monique geeft aan deze ook aan anderen te gunnen. Bedoelt ze hiermee ex-verloofde André?

Doorgaan met lezen

Celeberties

Angela de Jong walgt heel erg van André Hazes.: ‘Wees blij, Monique’

Angela de Jong denkt dat Monique Westenberg ongelooflijk blij mag zijn dat ze van André Hazes jr. en zijn hele familie af is. “Die familie hangt zó van aandachtszucht aan elkaar”, briest de AD-diva.

Er zijn weinig families in Nederland zo ordinair als de Hazesjes. Elke week gaan ze weer rollebollend met elkaar over straat. Ditmaal is er heibel over de nieuwe André Hazes-documentaireserie op NPO 3. Mater familias Rachel, die met eurotekens in haar ogen waakt over het Hazes-erfgoed, heeft daar namelijk allemaal privébeelden in gestopt.

‘Die familie is heel gek’
Niet alleen haar eigen dochter Roxeanne is daar boos over, maar de kinderen die André had met een andere vrouw ook. Zij zijn erover in shock dat zulke intieme beelden ineens met de hele natie gedeeld worden. Roxeanne kreeg de AvroTros zelfs op de knieën; de omroep verwijderde beelden die door haarzelf zijn gedraaid.

Die familie is echt níet te geloven, zegt Angela de Jong in de AD Mediapodcast. “Ik vind die familie heel gek. Dat het in die familie zo werkt. Dat je als moeder heel erg tegen de wens van je dochter ingaat. Dat vind ik heel raar. Dan vorm je als familie natuurlijk gewoon één front en dan denk je als moeder: het belang van mijn dochter gaat voor.”

Aandachtszucht
Als Rachel moet je zoiets niet flikken bij je dochter, vindt Angela. “Zeker als je gebrouilleerd bent met elkaar, dan doe je volgens mij alles om ervoor te zorgen dat het goed komt. Dan denk je ook: ik zou het niet doen.”

Al met al denkt Angela dat alles te herleiden is naar een enorme publiciteitsdrang. “Die familie hangt zó van aandachtszucht aan elkaar. Nu ook André Hazes weer met die nieuwe vriendin van hem. O, Monique, wat mag je blij zijn dat je daar uit bent, denk ik dan. Uit die familie.”

Sarah en haar lippen
Monique is ingeruild voor een influencer met de naam Sarah van Soelen. “Die haar lippen niet meer op elkaar krijgt bedoel je?”, sneert Angela, wijzend op Sarahs enorme duckface.

Angela heeft totaal geen zin meer in die hele Hazes-kermis. “Je kan de televisie of radio niet aanzetten of het gaat over André Hazes zo ongeveer.”

Instagram
Overigens is Monique nu in het nieuws omdat ze een ‘subtiele sneer’ zou hebben uitgedeeld aan André. Ze heeft namelijk een foto van een of andere therapeutische sessie geplaatst met daarbij de tekst: “Tijdens de sessies kwamen er genoeg personen in mijn gedachten die ik deze bewustwording ook zo zou gunnen.”

Doorgaan met lezen

Trending