Connect with us

Funny

Lelijke mensen gezocht voor een rol in de nieuwe Lord of the Rings serie

Lord of the Rings komt met een nieuwe serie en daarvoor zijn de castingbureaus op zoek naar mensen. Maar in plaats van dat ze op zoek zijn naar mooie mensen, zijn ze op dit moment hard op zoek naar lelijke mensen om in te kunnen zetten als orc.

De figuranten moeten kleiner zijn dan 1.60 m of langer dan 2 meter, daarnaast zijn karakteristieke eigenschappen ook een pré. Des te lelijker, des te beter.

Ook wordt er gezocht naar mensen die last hebben van heel veel haar, dwergen, roodharigen en tot slot mensen met heel veel sproeten. Met andere woorden; ken jij of ben jij iemand met een ‘bijzonder’ gezicht? Dan zou jij eventueel een rol kunnen hebben in de nieuwe film van Lord of the Rings.

Als jij denkt dat je geschikt bent voor deze rol en zin hebt om naar Nieuw-Zeeland te vliegen kun je je hier opgeven. De vergoeding? €175 en drie maaltijden per dag.

Funny

Eva Jinek de ‘one-night stand’ met Freek Vonk: “Hij was echt heel groot!”

Van begin 2013 tot mei 2015 had hij een relatie met televisiepresentatrice Eva Jinek, nadat hij in een van haar talkshows te gast was geweest. We hebben het natuurlijk over Freek Vonk. De ‘vonk’ was schijnbaar in één keer overgeslagen tussen de twee. En dat de presentatrice een wilde eerste nacht heeft ervaren, dat is zeker.

De presentator heeft thuis namelijk ook een hele dierentuin staan. Van slangen tot hagedissen, ze sliepen er gewoon tussen. Dat wist Eva natuurlijk al vooraf, maar op één ding was ze niet voorbereid. Dat was namelijk de gigantische koningscobra van haar nieuwe vlam. En die blijkt alleen in de nacht actief te zijn!

De koningscobra van Freek Vonk

Nu hebben we het niet over de koningscobra van Freek waarvan je denkt dat we het over hebben. of wel trouwens. Nouja, kijk maar even hoe de blonde presentatrice haar eerste nachtje bij de evolutiebioloog heeft ervaren:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Elise Schaap imiteert Britt Dekker tijdens een interview!

Even eentje uit de oude doos. Wat ons betreft zijn er maar weinig grappige vrouwen in Nederland, maar Elise Schaap kunnen we toch echt wel waarderen. Haar typetjes in de TV Kantine bijvoorbeeld zijn oprecht goed gedaan. En dan moet je nagaan dat wij zelden moeten lachen om vrouwelijke comedians of cabaretiers.

Tijdens het Televizier-ring Gala van een poosje geleden stonden Elise en Britt Dekker naast elkaar.

Britt Dekker-imitatie door Elise Schaap

Britt vraagt aan Elise of ze ter plekke even haar na kan doen. En je ziet de verbazing op het gezicht van de blondine wanneer ze ineens naar haarzelf lijkt te kijken… Geniaal!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Bram Krikke heeft nare opmerkingen over “domme” Famke Louise!

Bram Krikke, als die naam je niets zegt dan zou je hem eigenlijk even moeten opzoeken op social media. De QMusic radio-dj heeft bijvoorbeeld de Zilveren RadioSter voor beste presentator 2019 gewonnen. Ook heeft hij de meest gelikete foto van Instagram onder Nederlanders op zijn naam staan.

Met zijn geniale video’s en foto’s heeft hij inmiddels al ruim 1 miljoen volgers weten te behalen, een behoorlijke prestatie in een korte tijd. In deze video’s neemt hij onder andere actuele bekende Nederlanders op de hak. En wie anders dan Famke Louise kun je nu beter te grazen nemen. En dat is nu precies wat hij heeft gedaan.

Bram Krikke sloopt Famke Louise!

Famke is natuurlijk erg in opspraak geweest de afgelopen dagen. Ze gebruikte de hashtag ‘Ikdoenietmeermee’ als protest tegen de coronamaatregelen. Maar haar spreekbeurt bij Eva Jinek was niet veel soeps wat de hele “beweging” eigenlijk in één klap waardeloos heeft gemaakt. De radio-dj laat even zien hoe de hersenen van de zangeres overuren moesten maken tijdens dat pijnlijke optreden bij Jinek:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending