Connect with us

Funny

Lelijke mensen gezocht voor een rol in de nieuwe Lord of the Rings serie

Lord of the Rings komt met een nieuwe serie en daarvoor zijn de castingbureaus op zoek naar mensen. Maar in plaats van dat ze op zoek zijn naar mooie mensen, zijn ze op dit moment hard op zoek naar lelijke mensen om in te kunnen zetten als orc.

De figuranten moeten kleiner zijn dan 1.60 m of langer dan 2 meter, daarnaast zijn karakteristieke eigenschappen ook een pré. Des te lelijker, des te beter.

Ook wordt er gezocht naar mensen die last hebben van heel veel haar, dwergen, roodharigen en tot slot mensen met heel veel sproeten. Met andere woorden; ken jij of ben jij iemand met een ‘bijzonder’ gezicht? Dan zou jij eventueel een rol kunnen hebben in de nieuwe film van Lord of the Rings.

Als jij denkt dat je geschikt bent voor deze rol en zin hebt om naar Nieuw-Zeeland te vliegen kun je je hier opgeven. De vergoeding? €175 en drie maaltijden per dag.

Funny

Ai: Optreden van Gerard Joling gaat compleet mis!

Gerard Joling is een Nederlands zanger en televisiepresentator. Hij brak in de jaren tachtig door na zijn deelname aan de Soundmixshow en werd vooral in Azië een zeer populair artiest. In 1988 was hij de Nederlandse deelnemer aan het Eurovisiesongfestival.

Hij blies aan het begin van de 21e eeuw zijn carrière nieuw leven in door zich aan te sluiten bij De Toppers en mee te werken aan televisieprogramma’s als Joling & Gordon over de vloer. Daarna presenteerde hij onder meer diverse grote tv-shows, behaalde muzikale hits als Maak me gek en zette zich met Gordon in als ambassadeur van het Nationaal Ouderenfonds. Maar wist je dat hij zélf wanneer hij aan het hoesten is nog prachtig kan zingen?

Gerard Joling heeft een kriebeltje
Hij was namelijk te gast bij koffietijd om even een nummertje te zingen. Maar iets zegt ons dat dit niet live was maar dat hij aan het playbacken was. En ander is het best knap om zo mooi te blijven zingen tijdens het hoesten!

Doorgaan met lezen

Funny

Wilfred Genee: ‘Bridget Maasland, stop met zeiken!’

Wilfred Genee vindt dat Bridget Maasland gruwelijk veel zeikt over de media-aandacht voor haar relatie met haar toyboy André Hazes jr. Dat heeft de presentator gezegd op Radio Veronica. Maasland is nota bene presentatrice van RTL Boulevard, maar vindt dat niemand zich met haar privéleven mag bemoeien. “Wat loop je nou te zeiken? Je bent een bekende Nederlander, weet je wel. Dan weet je dat er reacties gaan komen. Doe nou niet zo moeilijk. Alsjeblieft, weet je wel“, aldus Genee.

Zijn sidekick Celine Huijsmans begrijpt wel waarom Bridget en André zoveel ellende over zich heen krijgen. “Wat het overschaduwt is het verdriet van Monique natuurlijk en dat die ineens dat persbericht voor haar voeten geworpen kreeg.”

Bridget en André wrijven hun geluk er te veel in bij Monique Westenberg en dat is niet erg chic, zei Story-baas Guido den Aantrekker gisteren in Shownieuws.

Daar kan Huijsmans zich wel in vinden: “ Waarom mensen er zo op reageren en er zo mee bezig waren, dat is niet per se omdat het Bridget is, misschien een beetje, maar meer om de manier waarop het gegaan is. Als André nou al jaren vrijgezel was en hij krijgt een relatie met Bridget, dan denk ik dat mensen veel minder heftig hadden gereageerd.”
Wilfred Genee: “Zij wekte de indruk dat ze dacht dat het nog goed zou komen en dat maakt het helemaal een beetje pijnlijk allemaal. Ach, laat het maar gaan.”

Doorgaan met lezen

Funny

Huis op Funda met lelijkste zwembad ooit, als je géén Feyenoord fan bent!

Speur jij Funda dagelijks af naar verborgen pareltjes? Nou, hier ga je wél of juist helemaal géén fan van zijn! Sfeervolle rietgedekte villa op een mooie locatie. De Nico Staalstraat is in 2006 aangelegd voor de bouw van zeven vrijstaande riet gedekte villa’s.

Nummer twee onderscheidt zich van de andere woningen door een prachtig overdekt terras aan de achterzijde en het enorme zwembad in de achtertuin. Het huis is uitstekend onderhouden en is binnen strak en modern afgewerkt. Een mooi en comfortabel huis met veel privacy. De prachtige Brabantse Biesbosch en recreatiepark de Kurenpolder op loopafstand.

Feyenoord zwembad
Wanneer je dit huis zou willen kopen dan moet je 100% fan zijn van Feyenoord en van geen enkele andere club. Verkooptechnisch misschien niet heel handig voor de verkoper omdat hij nu een hoop minder potentiële klanten heeft:

Doorgaan met lezen

Trending