Leontine Borsato voor het eerst om reactie gevraagd: “Wat vind jij?”
Connect with us

Celeberties

Leontine Borsato voor het eerst om reactie gevraagd: “Wat vind jij?”

Leontine Borsato lijkt vooralsnog geen reactie te hebben gegeven betreft de zaak rondom Marco, haar man. Marco staat al een hele tijd in de spotlights vanwege vermeende affaires. Dit is de reden dat de twee destijds uit elkaar zijn gegaan. Maar de zaak van nu ligt toch wel een stukje anders, Marco wordt ervan beschuldigd grensoverschrijdend gedrag met minderjarige dames te hebben vertoond. Men vraagt zich af wat Leontine hier over te zeggen heeft. Toen Marco zijn statement de deur uit deed plaatste de brunette feestende foto’s wat erg raar was volgens Angela de Jong.

Ze zei destijds: “Ondertussen plaatst Leontine Borsato foto’s op Instagram van een fuifje met andere vrouwelijke BN’ers waar ze donderdag was. Als je man onterecht beschuldigd wordt van grensoverschrijdend gedrag dan ga je toch niet feesten maar de barricades op? Althans, dat zou ik doen.” Ze schijnt nu een mediapauze te houden. Maar dan…

Leontine Borsato om reactie gevraagd!

De ex (Daniëlle van Aalderen) van Lange Frans, die gast die in graancirkels gelooft, heeft ruim baan gekregen van weekblad Story om haarverhaal te doen. Hierin komt ze met een nieuw verhaal over iets wat ze gehoord heeft en waar dus geen bewijzen van zijn. Er is dan ook behoorlijk veel kritiek op het blad dat ze dit plaatsen. Ze zegt: “Ik heb gehoord dat Marco Borsato tijdens The Voice Kids in zijn kleedkamer betrapt is met de broek op de knieën. Ik ging er altijd vanuit dat dat met iemand van de productie was. Tot ik net afgelopen jaar andere verhalen hoorde.” Verder vraagt ze zich af wat Leontine te zeggen heeft. Ze zegt in het blad: “Ik zou wel willen weten wat Leontine hiervan vindt. Dit moet je als moeder intens raken!” Hieronder het blad waarin Daniëlle haar woordje gedaan heeft en meer info over de huidige stand van zaken bij Marco:

Celeberties

Wow, zo ziet Desiree van Lunteren eruit in bikini

Desiree van Lunteren is een Nederlandse voetbalster die sinds 2018 voor de Duitse club SC Freiburg speelt. In de zomer van 2019 keerde ze terug naar Ajax. Van Lunteren maakte haar debuut voor het Nederlands Elftal in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Frankrijk op 15 februari 2012. Ze kwam in de tweede helft als invaller; Frankrijk won met 2-1.

In juli 2017 maakte Van Lunteren deel uit van de Nederlandse selectie voor het EK voetbal in zijn land. Op het moment van deze selectie had ze meer dan veertig interlands gespeeld. Na het WK in Frankrijk 2019 speelde ze 78 interlands. Op 21 november 2019 kondigde ze aan dat ze vanwege gebrek aan motivatie zou stoppen met internationaal concurreren.

Past bij Desiree van Lunteren

Permanente schande voor zo’n talent natuurlijk. Hoewel we er zeker van zijn dat ze ook op veel andere gebieden van haar leven goed zal presteren. Zoals een fitnessmodel bijvoorbeeld!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Opnieuw groot drama familie Froger: ‘Overleden’

De stamhuis Froger moest vertrek verwerken van hen hondje Bobby. Natasja Froger deelt ie droevige televisiejournaal doodop Instagram. Ze postte eentje kiekje van hen vlam hond inclusief eentje verdrietige boodschap.

Bobby leed aan kanker. “Houden van bestaan zowel loslaten, hoewel doe dat zonet schrikaanjagend plus min tal pijn.” De Frogers ontdekten dat ie dier ongezond wasgoed doordat kantkloswerk noch meer wilde eten. Uit research bleek dan dat den tumoren hoewel uitgezaaid waarden onwel alle organen.

Ze wilden hen huisdier noch langdurigere autoriseren lijden, dus lieten kantkloswerk haar inslapen. “Vrolijk wasgoed kantkloswerk totdat den hekkensluiter ogenblik plus zowel bezitten wij nog wandelingen kunnen maken, watten den besluit nog slechter maakt, niettemin ie bestaan huis snee haar.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Sigrid Kaag: ”Nederlanders moeten maar accepteren dat ze armer worden”

Sigrid Kaag is gemaakt met Nederlanders die klagen over oplopende inflatie. Ze zei dat de overheid niet onbeperkt kan blijven compenseren. Sterker nog, volgens Kaag zullen degenen die al moeite hebben om in hun levensonderhoud te voorzien, het nog moeilijker hebben om in hun levensonderhoud te voorzien.

De minister van Financiën deed deze opvallende uitspraken in Brussel, waar ze op kosten van de belastingbetaler koffie dronk met alle andere Europese ministers van Financiën.

‘Nederlanders moeten het begrijpen’

“We moeten ons realiseren dat we over het algemeen wat armer worden”, zegt Kaag. “Gewild of kan altijd compenseren, kan het gewoon niet, heb geen financiële draagkracht.”

Volgens Kaag lijken de economische ontwikkelingen dankzij de oorlog in Oekraïne niet positief te zijn. Kaag vindt het jammer dat de energie- en voedselprijzen de pan uitrijzen en mensen steeds minder kunnen kopen.

Glas

De EC (Europese Commissie) komt deze week met groeiprognoses en inflatiecijfers voor de Europese Unie. De gemiddelde groei zal naar verwachting zwakker zijn, terwijl de inflatie hoger zal zijn dan eerder dit jaar werd verwacht. Kaag sluit de noodzaak van bezuinigingen niet uit, maar anticipeert er ook niet op. “We moeten zien wat ons hierna te wachten staat.”

Tegelijkertijd zijn investeringen in het vakbondsakkoord, met hervormingen en investeringen op Europees niveau, ook nodig voor de toekomst. Zo moet er veel geld worden uitgetrokken voor de bestrijding van klimaatverandering, de stikstofproblematiek, onderwijshervormingen en het verminderen van de afhankelijkheid van Rusland van energie.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending