‘Leontine Borsato wist van misbruik en was oorzaak van de breuk!’
Connect with us

Nieuws

‘Leontine Borsato wist van misbruik en was oorzaak van de breuk!’

Met de aangifte van jarenlang s*ksueel misbruik van een nu 22-jarige vrouw stapelen de vragen zich op. Seizoen na seizoen was Marco Borsato te zien als coach in The Voice Kids. Wie had kunnen bevroeden dat uitgerekend de empathisch ogende Borsato hiervan beschuldigd zou worden? En: was dít de ware reden van de breuk met Leontine?

Na maandenlange speculaties op online roddelkanalen over grensoverschrijdend gedrag met minderjarigen, is maandag daadwerkelijk bij de politie aangifte gedaan tegen Marco Borsato. Zijn zorgvuldig opgebouwde imago lijkt daarmee in rook op te gaan. De zanger, die begin jaren negentig zijn droom in vervulling zag gaan door het winnen van de Soundmixshow, ziet opnieuw, maar wellicht nu voorgoed, zijn zangcarrière als een kaartenhuis ineenstorten.

Mismanagement

Na grote hits als Dromen zijn bedrog en De Waarheid nam Borsato een steeds steviger positie in in de Nederlandse muziekwereld. Uiteindelijk richtte hij zelfs een eigen productiemaatschappij op: The Entertainment Group. Wegens mismanagement ging dat bedrijf in 2009 ter ziele en er restte Borsato weinig anders dan, varend op zijn talent en het imago ‘ideale schoonzoon’, zijn muzikale loopbaan opnieuw op te bouwen.

Affaire

Maar toen werd het 2019. Een jaar waarin het venijn in de staart bleek te zitten. Geruchten over een affaire met pianiste Iris Hond doken op. En dat was niet het enige verhaal over buitenechtelijke liefdesescapades waaraan Borsato zich zou hebben bezondigd. Een verwijdering en uiteindelijk in 2020 zelfs een scheiding van de moeder van zijn kinderen, Leontine Ruiters, was uiteindelijk onafwendbaar. Vanwege een burn-out gaf Borsato tijdens de finale van The Voice Kids van 2020 zijn stoeltje als jurylid over aan zangeres Ilse DeLange.

Aangifte

In medialand is nu een storm aan verhalen losgebroken. De een weet te vertellen dat het al bijna ,,twee jaar geleden” was dat de eerste geruchten over s*ksueel overschrijdende gedragingen van Borsato gingen. Een ander spreekt van ,,een jaar”. En ondertussen ligt er een aangifte tegen de zanger, die volgens het slachtoffer, zeven jaar geleden met zijn misbruik zou zijn begonnen; drie jaar na zijn eerste aantreden als jurylid van The Voice Kid

Waarheidsgehalte

Opvallend is dat in meerdere verhalen over overspel de naam van Maan de Steenwinkel is gevallen. Zij heeft nooit uitlatingen gedaan over het waarheidsgehalte van die geruchten. Toen vervolgens de naam van Iris Hond viel en ook nog eens de medewerkster van Borsato ,,die net als Hond ook een dierennaam heeft” werd aangenomen dat dát de reden was van de breuk tussen Marco en Leontine. Maar daar worden steeds vaker vraagtekens bijgezet.

Advocatenechtpaar

Wist Leontine toen al waarvan haar, toen nog, echtgenoot werd beschuldigd? Was dat de ware reden van de breuk? Volgens advocatenechtpaar Knoops, dat de zanger bijstaat, ziet Borsato het onderzoek met vertrouwen tegemoet: „De aangifte is duidelijk een reactie op het door mij aangevraagde onderzoek bij het Openbaar Ministerie. Het is goed dat er nu een aangifte ligt, want die kan dan betrokken worden bij het onderzoek dat ik heb gevraagd.”

Nieuws

Boer neemt zoete wraak op klimaatactivisten: spuit ze helemaal onder de poep

Milieuproblemen blijven wereldwijd hoog op de agenda staan, vooral na recente extreme weersomstandigheden die de gevolgen van klimaatverandering benadrukken. Hoewel er nog steeds sceptici zijn die de klimaatverandering in twijfel trekken, zijn er gelukkig velen die actief bijdragen aan een positieve verandering.

Klimaatactivisten

Dit kan zijn door aanpassingen in hun dagelijks leven, zoals recycling of fietsen naar het werk, of door deel te nemen aan klimaatacties. Deze inzet verdient groot respect. Echter, hoe groot de frustratie over misinformatie ook is, het is cruciaal dat we binnen de grenzen van de wet blijven om onze boodschappen over te brengen.

Een tijd geleden overschreden enkele milieuactivisten deze grenzen door zonder toestemming een boerenerf te bezetten voor een anti-fracking protest. Ze richtten grote tenten op, waardoor het terrein meer weg had van een handelsplaats dan van een boerderij.

Boer neemt wraak

De boer, die de groep meerdere keren had verzocht te vertrekken, besloot uiteindelijk tot een unieke en effectieve methode om zijn ongenoegen te uiten. Hij koppelde een enorme mesttank aan zijn tractor en reed rond de plek waar de demonstranten hun kamp hadden opgeslagen, waarna hij het geheel besproeide met een mengsel van urine en mest.

Dit resulteerde in het vertrek van de activisten. De boer wist niet alleen de ongewenste bezoekers te verdrijven, maar ook zijn land te bemesten – een voorbeeld van efficiëntie waarbij hij twee problemen in één keer oploste.Dit incident werd snel verspreid op sociale media en lokte uiteenlopende reacties uit.

Velen prezen de boer voor zijn vindingrijkheid en meenden dat hij de activisten een lesje had geleerd dat ze niet snel zouden vergeten. Anderen meenden echter dat er een meer vreedzame oplossing mogelijk was geweest. Zonder twijfel zullen de betrokken demonstranten voortaan beter nadenken alvorens zij ongevraagd privéterrein betreden.

Doorgaan met lezen

Entertainment

Bekijk: Israëlisch tv-programma maakt Joost Klein compleet belachelijk!

Het Eurovisie Songfestival is natuurlijk alweer lang en breed voorbij maar rondom Joost Klein en een cameravrouw die volgens geruchten van de Israëlische delegatie zou zijn is het laatste woord nog niet gesproken. Volgens de geruchten is er een incident ontstaan tussen Joost en een cameravrouw. Deze cameravrouw zou de wens van Joost, om niet gefilmd te worden backstage, niet hebben gerespecteerd. Hier zou al een officiële klacht over ingediend zijn door de AVROTROS. Toen Joost opnieuw wél gefilmd zou worden zou hij een ‘vuistbeweging’ hebben gemaakt waarbij hij de camera van de vrouw geraakt zou hebben waardoor deze kapot is gegaan. Deze vrouw heeft Joost aangegeven waardoor Joost gediskwalificeerd is. Tenminste, dat is het verhaal dat nu bekend is bij de media.

Joost Klein belachelijk gemaakt op Israëlische televisie!

Er is eerder ook al wat onenigheid ontstaan tussen Joost en de Israëlische delegatie. Tijdens een persconferentie werd de Israëlische zangeres gevraagd of zij het wel verantwoord vond om op te treden in verband met veiligheid op het Songfestival. In eerste instantie werd gezegd dat de zangeres hier niet op hoeft te reageren. Joost zat hierbij en vroeg hardop “Why not!?” Mede hierdoor zou de zangeres wél gereageerd hebben op de vraag. Hoe het allemaal gaat aflopen is nog onbekend. In het Israëlische satirische tv-programma Eretz Nehederet is er in ieder geval al ruimte om Joost flink belachelijk te maken. Gelukkig nemen ze hun eigen zangeres ook even mee:

Doorgaan met lezen

Nieuws

Deze foto van Linda de Mol op een nudistencamping gaat rond in het buitenland!

Deze week ging Linda de Mol volledig uit de kleren voor een gedurfde fotoshoot voor haar eigen weekblad, LINDA..

De Mol prijkt op de cover terwijl ze op een campingstoeltje zit te midden van nudisten op een camping. LINDA. beschrijft de fotoshoot als volgt: “De een vindt het heerlijk, de ander moet er niet aan denken.

In je na*kte niksie over de camping lopen. Best handig én lekker, dat je niet hoeft te trutten met bikinibandjes, direct vanaf je strandbedje kunt skinny dippen én dat je een gevoel van eenheid hebt met gelijkgestemden.

Geldt dan echt het gezegde: vrijheid, blijheid? In de nieuwe LINDA. ‘IN JE NA*KTE NIKSIE!’ duiken we in de na*kte waarheid, in de breedste zin van het woord.

Of je nu blij wordt om in je blootje rond te lopen of juist open en bloot durft uit te komen voor wie je bent en waar je voor staat.”

Linda de Mol maakt met deze foto’s een sterke indruk en zet een statement neer. Ze uit haar zorgen over hoe we in 2023 steeds meer ‘vertrutten’.

Linda benadrukt dat jonge meisjes tegenwoordig geconfronteerd worden met een onrealistisch schoonheidsideaal, mede door influencers die hun foto’s bewerken met filters.

Ze merkt op dat niemand meer durft topless te zonnen uit angst voor stiekeme foto’s die in een oogwenk gemaakt en gedeeld kunnen worden, waardoor ze eeuwig op het internet kunnen blijven circuleren.

De foto van Linda de Mol gaat zelfs over de grenzen heen, en heeft ook in Duitsland de aandacht getrokken.

Het Duitse blad Bild schrijft: “Linda na*kt: ‘In mijn volgende leven zal ik een overtuigd naturist zijn’.”

Ze vermelden dat de beroemde tv-persoonlijkheid op deze manier op de cover staat, wat eigenlijk geen grote verrassing is, gezien Linda’s bekentenis dat ze dol is op na*kt kamperen.

De fotoshoot met Linda de Mol toont haar kwetsbaarheid en durf om zich bloot te geven, zowel fysiek als emotioneel.

Het beeld van Linda op de cover van LINDA. spreekt boekdelen en laat zien dat ze niet bang is om taboes te doorbreken en zichzelf te laten zien zoals ze is.

Het thema van de fotoshoot, ‘IN JE NA*KTE NIKSIE!’, nodigt uit tot reflectie over het idee van vrijheid en openheid, zowel letterlijk als figuurlijk.

Het is een krachtig statement van Linda de Mol, die met haar cover en bijbehorende boodschap een belangrijke discussie aanwakkert over body positivity, zelfacceptatie en de druk van sociale normen.

De fotoshoot herinnert ons eraan dat iedereen het recht heeft om zichzelf te zijn en zich comfortabel te voelen in zijn eigen huid, zonder oordeel of schaamte.

Linda’s moed om zichzelf te tonen inspireert anderen om hetzelfde te doen en zich niet te laten weerhouden door maatschappelijke verwachtingen.

Doorgaan met lezen

Trending