‘Leontine Borsato wist van misbruik en was oorzaak van de breuk!’
Connect with us

Celeberties

‘Leontine Borsato wist van misbruik en was oorzaak van de breuk!’

Met de aangifte van jarenlang s*ksueel misbruik van een nu 22-jarige vrouw stapelen de vragen zich op. Seizoen na seizoen was Marco Borsato te zien als coach in The Voice Kids. Wie had kunnen bevroeden dat uitgerekend de empathisch ogende Borsato hiervan beschuldigd zou worden? En: was dít de ware reden van de breuk met Leontine?

Na maandenlange speculaties op online roddelkanalen over grensoverschrijdend gedrag met minderjarigen, is maandag daadwerkelijk bij de politie aangifte gedaan tegen Marco Borsato. Zijn zorgvuldig opgebouwde imago lijkt daarmee in rook op te gaan. De zanger, die begin jaren negentig zijn droom in vervulling zag gaan door het winnen van de Soundmixshow, ziet opnieuw, maar wellicht nu voorgoed, zijn zangcarrière als een kaartenhuis ineenstorten.

Mismanagement

Na grote hits als Dromen zijn bedrog en De Waarheid nam Borsato een steeds steviger positie in in de Nederlandse muziekwereld. Uiteindelijk richtte hij zelfs een eigen productiemaatschappij op: The Entertainment Group. Wegens mismanagement ging dat bedrijf in 2009 ter ziele en er restte Borsato weinig anders dan, varend op zijn talent en het imago ‘ideale schoonzoon’, zijn muzikale loopbaan opnieuw op te bouwen.

Affaire

Maar toen werd het 2019. Een jaar waarin het venijn in de staart bleek te zitten. Geruchten over een affaire met pianiste Iris Hond doken op. En dat was niet het enige verhaal over buitenechtelijke liefdesescapades waaraan Borsato zich zou hebben bezondigd. Een verwijdering en uiteindelijk in 2020 zelfs een scheiding van de moeder van zijn kinderen, Leontine Ruiters, was uiteindelijk onafwendbaar. Vanwege een burn-out gaf Borsato tijdens de finale van The Voice Kids van 2020 zijn stoeltje als jurylid over aan zangeres Ilse DeLange.

Aangifte

In medialand is nu een storm aan verhalen losgebroken. De een weet te vertellen dat het al bijna ,,twee jaar geleden” was dat de eerste geruchten over s*ksueel overschrijdende gedragingen van Borsato gingen. Een ander spreekt van ,,een jaar”. En ondertussen ligt er een aangifte tegen de zanger, die volgens het slachtoffer, zeven jaar geleden met zijn misbruik zou zijn begonnen; drie jaar na zijn eerste aantreden als jurylid van The Voice Kid

Waarheidsgehalte

Opvallend is dat in meerdere verhalen over overspel de naam van Maan de Steenwinkel is gevallen. Zij heeft nooit uitlatingen gedaan over het waarheidsgehalte van die geruchten. Toen vervolgens de naam van Iris Hond viel en ook nog eens de medewerkster van Borsato ,,die net als Hond ook een dierennaam heeft” werd aangenomen dat dát de reden was van de breuk tussen Marco en Leontine. Maar daar worden steeds vaker vraagtekens bijgezet.

Advocatenechtpaar

Wist Leontine toen al waarvan haar, toen nog, echtgenoot werd beschuldigd? Was dat de ware reden van de breuk? Volgens advocatenechtpaar Knoops, dat de zanger bijstaat, ziet Borsato het onderzoek met vertrouwen tegemoet: „De aangifte is duidelijk een reactie op het door mij aangevraagde onderzoek bij het Openbaar Ministerie. Het is goed dat er nu een aangifte ligt, want die kan dan betrokken worden bij het onderzoek dat ik heb gevraagd.”

Celeberties

Zien: Familie Meiland geschrapt van televisie! Televisiezenders nemen beslissing!

De familie Meiland hebben een flinke poos behoorlijk onder vuur gelegen. Dit vanwege een aantal uitspraken van moederlief Erica over de Islam en vrouwen met hoofddoeken. Na deze uitspraken kwam er immens veel kritiek waar dan ook heel veel aandacht naartoe is gegaan in de media. Vanwege deze kritiek hebben talloze merken verschillende familieleden laten vallen wat betreft een samenwerking. Van Nivea tot Emma matrassen, ze zagen het niet meer zitten om de samenwerking voort te zetten. We zien vaker dat dit soort gevallen na een tijdje wel weer overwaaien, en het lijkt nu ook wat rustiger te worden.

Martien heeft inmiddels zijn gezicht ook weer laten zien en kreeg uiteraard de vraag hoe het nu gaat. Hij geeft aan dat het gezin weer met goede moed naar de toekomst kijken en erg uitkijkt naar de aankomende kerstspecial. Dat brengt ons op het volgende.

Zal familie Meiland blijven?

Veel mensen, die kritiek leveren op de uitspraken van Erica, willen zelfs dat de familie van de buis zal verdwijnen. Dit is dan ook voorgelegd aan de zender die het programma uitzenden. Het programma wordt in Nederland én België uitgezonden. De zender hebben laten weten dat de ‘wel door zullen gaan met het uitzenden van het programma. Een opluchting voor veel mensen die de bui al zagen hangen tijdens alle ophef natuurlijk. De verklaring is “Zaken buiten het programma zijn voor rekening van de familie zelf“. Sterker nog, er komt volgend jaar een nieuw programma aan waar het hele gezin aan zal deelnemen. De gezinsleden zullen in dit nieuwe programma onder de armoedegrens gaan leven.

Doorgaan met lezen

Celeberties

André Hazes heeft alles van Sarah van Soelen verwijdert: ‘Oprotten!’

De twee waren zo leuk samen en het leek erop als we Sarah van Soelen moesten geloven dat alles wel weer goud zou komen tussen haar en André Hazes. Hazes heeft namelijk alles wat met Sarah te maken heeft van Instagram verwijdert terwijl Sarah nog steeds zegt dat ze een pauze hebben.

Dat er volledige radiostilte tussen de twee is, is al een lange tijd duidelijk want er is letterlijk geen contact meer tussen de twee. Een paar maanden geleden stuurden ze nog openbaar voor heel Nederland hartjes naar elkaar maar ook dat zien we nergens meer.

André heeft letterlijk elke foto met Sarah en die met Sarah te maken heeft verwijdert maar de foto’s van en met Monique heeft hij wel laten staan. Ook volgen de twee elkaar inmiddels niet meer op Instagram terwijl Monique André juist weer volgt.

Tijdlijn Instagram André Hazes

Zo ziet de tijdlijn van André Hazes er nu uit.
Sarah had vorige week nog laten weten dat de twee slechts een pauze hadden van elkaar omdat André veel dingen moest verwerken en het een zware periode is geweest voor hem, ook vanwege zijn burn-out.

Het lijkt er in ieder geval op dat André wellicht iets te snel is gegaan met zijn ex vlam en dat heeft hij eerder ook aangegeven. Zou het dan nu echt officieel over zijn tussen de twee?

Doorgaan met lezen

Celeberties

Marco Borsato reageert op aangifte van deze 22-jarige dame!

Marco Borsato is al wekenlang in het nieuws vanwege verschillende geruchten over ongepast gedrag bij minderjarige. Tot nu toe is er alleen nog geen schrijntje bewijs geleverd bij deze verhalen. Er is wel gezegd, door de roddelkanalen die dit gerucht de wereld in hebben gebracht, dat er bewijs zou zijn. Ook is er tot voor vandaag nog geen sprake geweest van een aangifte.

Dat is vandaag gebeurd en de media staat er inmiddels vol mee. Het OM heeft het volgende gezegd over de aangifte: “We hebben vandaag een aangifte van onzedelijke betastingen tegen hem ontvangen. Onderzoek zal moeten uitwijzen of er sprake is van bewijsbare strafbare feiten. Een verdere toelichting kunnen we op dit moment niet geven.” Het advocatenbureau dat de zanger vertegenwoordigd blijft bij het statement dat ze vorige week naar buiten hebben gebracht. Het is inmiddels zover dat de zanger zelf ook al een reactie heeft gegeven op de gedane aangifte.

Marco Borsato reageert!

De zanger heeft onder andere laten weten “kennis te hebben genomen van het feit dat aangifte jegens mij is gedaan.” Ook laat de zanger weten waarom hij denkt dat die aangifte nu ineens gedaan is. Hij zegt: “De aangifte is duidelijk een reactie op het door mij aangevraagde onderzoek bij het Openbaar Ministerie. Het is goed dat er nu een aangifte ligt, want die kan dan betrokken worden bij het onderzoek dat ik heb gevraagd.” Dit zegt hij in een verklaring via zijn advocaten. Hij voegt er het volgende nog aan toe: “Ik ontken zoals bekend alle aantijgingen die ik tot dusverre alleen via de pers heb mogen vernemen.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending