Leontine Ruiters verklapt groot geheim rondom break-up met Marco Borsato
Connect with us

Celeberties

Leontine Ruiters verklapt groot geheim rondom break-up met Marco Borsato

Het is een flinke tijd stil geweest rondom Leontine en Marco Borsato. Vanwege alle beschuldigingen aan het adres van Marco Borsato is het best logisch dat ze kozen voor een leven buiten de schijnwerpers. De laatste weken laat Leontine eindelijk weer wat van zich horen op social media. En dat levert veel ophef op. Leontine heeft namelijk aangegeven dat het officieel over is tussen haar en de zanger.

Leontine breekt met Marco
Leontine heeft inmiddels interesse in een nieuwe woning, iets wat aangeeft dat het officieel voorbij is tussen haar en Marco. Daarnaast heeft ze onlangs een nieuw hondje, genaamd Obi. Leontine geeft aan: “Het gaat geweldig, Obi slaapt de hele nacht door in haar bench en is overdag vooral lief, heel ondeugend en op avontuur. En ook Bella begint al aardig te wennen aan ons nieuwe gezinslid. Kortom: Ik ben compleet verliefd.”

Het beestje heeft inmiddels ook al Instagram en daar was iets opvallends te zien. Obi kreeg namelijk een Q & A, dat is een vraag en antwoord spel. Een spel waarbij je vragen kunt stellen en de hond antwoord geeft. Best vreemd, maar er gebeuren gekkere dingen op sociale media.

Obi heet geen Borsato
Het hondje heet namelijk Obi Ruiters en geen Obi Borsato. Ruiters is de meisjesnaam van Leontine. Om dit zo specifiek te vermelden is natuurlijk heel erg opvallend. Leontine is namelijk nog steeds te vinden onder de naam Leontine Borsato.

De vraag was dan ook waarom Obi wel Ruiters heet. Leontine gaf het volgende antwoord: “Mama Leontine heet officieel nu weer Leontine Ruiters.” Daarnaast zegt Leontine: “Mama heet op Instagram nog geen Ruiters inderdaad. Dat komt omdat mama eigenlijk haar gebruikersnaam naar Leontine wil veranderen maar die naam is al bezet door een account die niet meer wordt gebruikt. Dus zijn we aan het kijken of we de rechten van die naam kunnen opvragen!” We kunnen dus met zekerheid zeggen dat het voorbij is tussen Leontine en Marco.

Celeberties

Yvonne Coldeweijer gaat Samantha Steenwijk vrijdag woedend maken!

Yvonne Coldeweijer heeft het flink aan de stok met Samantha Steenwijk vanwege wat ‘juice’ betreft afslankpillen en paardrijden. Coldeweijer heeft al verschillende bekende Nederlanders het leven behoorlijk zuur gemaakt. Zo heeft Coldeweijer de problemen tussen Lil Kleine en Jaimie Vaes aan het licht gebracht met dé beruchte video.

Maar ook André Hazes en Marco Borsato hebben er gigantisch van langs gekregen. Zélfs het nieuws betreft Glennis Grace en haar knokploeg kwam bij Coldeweijer vandaan. Niemand heeft ooit écht actie ondernomen tegen Coldeweijer. Steenwijk echter wel, vanwege dieetpillen. Steenwijk heeft een kort geding aangespannen tegen de roddelkoningin en dat vindt de rest van bekend Nederland belachelijk. Samantha werd zelfs besproken door haar collega’s bij RTL Boulevard. Boulevard-meneer Luuk Ikink vorige week: “Ik weet niet. Wat had jij gedaan? Had jij haar aangeklaagd?” Rob Goossens stellig: “Ik had het laten gaan!” Ikink: “Ja toch? Ik was het alweer vergeten eigenlijk…”

Yvonne Coldeweijer gaat Samantha Steenwijk juicen tijdens kort geding!
Ook sloopkogel Jan Uriot had zijn mening geslepen: “Ik wil van tevoren zeggen dat ik eigenlijk niet wil praten over humorloze mensen die helemaal géén relativeringsvermogen hebben. Maar als zo’n hit-loze zangeres zegt van: ‘Ik ben 22 kilo afgevallen door hobbelen op een paard’, daar word ik warm van. Dan denk ik ‘dat wil ik ook’.” Coldeweijer heeft ons vast warm gemaakt voor aanstaande vrijdag: “Aanstaande vrijdag om 10:30 dient het kort geding wat Beyoncé Steenwijk tegen mij heeft aangespannen. Ik zal daarbij ook aanwezig zijn. Ik heb net voor het eerst de pleitnota gelezen waar mijn advocaten aan hebben gewerkt… en ik ga helemaal stuk want er zit gewoon ‘JUICE’ in verwerkt. Hilaar. Dat wordt wel een kort geding Yv-style hahaha. Na vrijdag zal ik dit gaan bespreken in een video en vertellen hoe het is gegaan.” Het lijkt erop dat Coldeweijer nog wat onthullingen heeft in de rechtszaak.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Dit is de knappe vrouw van Hugo de Jonge op foto

We leerden Hugo de Jonge de voorbije jaren kennen als minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Ondertussen heeft hij een nieuwe baan en is hij minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening. Hoewel hij verschillende functies uitoefende, is er toch ook een constante in zijn leven. En dat is zijn vrouw Mireille.

Hugo stapte op 15 oktober 1999 in het huwelijksbootje met Mireille. Ze leerden elkaar kennen op de middelbare school en in 1995 waren ze officieel een stelletje. Het koppel zat toen in de vijfde klas. En sinds dat ogenblik zijn ze niet meer bij elkaar weg te slaan. In een gesprek met Story onthulde Hugo dat Mireille zijn eerste en grote liefde was. Enkele jaren nadat ze getrouwd waren, volgde er gezinsuitbreiding. Mireille en Hugo hebben twee kinderen: dochter Sarah en zoon Ismael. De twee kinderen gaan naar de middelbare school. En wat doet Mireille voor de kost? De vrouw is maatschappelijk werkster op twee scholen.

Auto-immuunziekte
Mireille verklapte aan Art Rooijakkers in Rooijakkers Over de Vloer hoe hun liefde open bloeide. Ze lijdt aan een chronische auto-immuunziekte. Daardoor lag ze tijdens haar eindexamenjaar lange tijd in het ziekenhuis. De attente Hugo nam toen cassettebandjes op om Mireille een hart onder de riem te steken. “Maar jij had toen nog een vriendinnetje”, vertelt Mireille. “We hebben het wel heel keurig gedaan hoor!”

Bij Mireille sloeg de vonk snel over, maar ze wist niet of Hugo dezelfde gevoelens had. “Hij is een beetje een allemansvriend, altijd al geweest.” Korte tijd later begonnen ze toch te daten en tot op de dag van vandaag hebben ze een gelukkig huwelijk.

Verrassingen
Mireille zegt dat het de voorbije twintig jaar nooit saai is geweest. Toen haar man coronaminister werd, stond hun wereld op hun kop. “Ik ken hem al sinds mijn 17e. We zijn nu allebei 43, en als ik dan bedenk wat voor banen hij gehad heeft… In die zin is Hugo een man vol verrassingen”, vertelde Mireille eerder.

Kiekjes
Hugo trakteert zijn volgers af en toe op een kiekje van hemzelf en vrouw Mireille. Zo zijn er foto’s van na een rondje hardlopen. En zelfs na een zware sportieve inspanning ziet ze er nog altijd schitterend uit.

Voor het overige probeert Hugo zijn gezin uit de schijnwerpers te houden. Dat is nog meer het geval na zijn tijd als coronaminister. Hugo kreeg te maken met online en offline dreigementen. Daarover onthulde Mireille: “De bedreigingen zijn aan de orde van de dag: op social media, maar ook per post. […] De coronacrisis brengt niet alleen het beste in mensen naar boven. Dat went natuurlijk nooit. Gelukkig ervaren we óók veel steun.”

 

Doorgaan met lezen

Celeberties

Foto’s: Veel woede om fashion-shoot Katja Schuurman: ‘In sloppenwijk van Zanzibar’!

Katja Schuurman heeft een fashionshoot gehouden in Zanzibar voor Floris van Bommel. Op de site van het schoenen merk valt het volgende te lezen over de samenwerking: “Katja en Floris organiseerden een vergadering op Zanzibar en al hun schoenenbaby’s mochten mee.” Echter vallen veel mensen over de gekozen locatie van de shoot. Floris zelf heeft het volgende over de locatie te melden: “Om deze zomerse schoenen op een passende locatie uit te proberen vloog ik met Katja naar Zanzibar.

De styliste die voor de fotoshoot mee zou gaan mocht op het laatste moment niet mee vanwege een corona besmetting. Er was natuurlijk wel een plan qua styling, maar de echte beslissingen worden altijd pas op locatie genomen. En zo gebeurde het dus dat Katja naar eigen inzicht onder een mega grote theatrale blauwe galajurk (ze werd niet heel boos toen ik haar Pino noemde…) het paar sneakers aantrok.”

Katja Schuurman in galajurk naast kindjes zonder schoenen!

Op Twitter regent het inmiddels kritiek op de foto’s van het stel. Zo valt er te lezen onder een foto: “Schuurman en Floris van Bommel maken reclame voor sandalen naast kindjes zonder schoenen in Zanzibar. What a time to be alive.” Een ander stelt de vraag bij diezelfde foto: “Wat zouden de 2 figurantjes gekregen hebben?” Op een andere foto staat Katja in een schitterende galajurk op een stoffig wegje. Hierbij stelt iemand: “Ook lekker op de scooter naast een man met een brakke fiets en een jerrycan onder de snelbinders. Heerlijke shoot, niks meer aan doen.” Een ander zegt het volgende over de shoot: “Er is dus een moment geweest dat ze allemaal zeiden: ‘Ja dit is echt een top plan! Gaan we doen!’” Iedereen is het er in ieder geval over eens: “Fout-award vd week gaat naar Katja en Floris!” Alle foto’s plus de kritiek hieronder:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending