‘Leugenaar’ Marco Borsato keihard aangepakt in RTL Boulevard
Connect with us

Meest bekeken

‘Leugenaar’ Marco Borsato keihard aangepakt in RTL Boulevard

Ze zijn bij RTL Boulevard niet tevreden over het interview dat Marco Borsato heeft gegeven aan Linda de Mol over zijn uit de hand gelopen vrouwenhobby. Het is een leugenaar, aldus de showrubriek.

Na ruim een jaar mediastilte heeft Marco het grote stilzwijgen doorbroken bij zijn goede vriendin Linda. Ze namen met z’n tweeën een gezellig theekransje op, waarvan de kijkcijfers toch een beetje tegenvielen. Tijdens het gesprek vertelde Marco over het bedonderen van zijn vrouw Leontine. Het interview maakte duidelijk wie hier nou eigenlijk écht het grote slachtoffer is. Wat blijkt? Marco zelf!

Leugenaar

Marco vertelde tijdens het interview onder meer dat hij uit het leven wilde stappen. “Dat is verschrikkelijk om te horen natuurlijk, maar de belangrijkste vraag waar wij thuis mee zaten is: hoe heeft dat huwelijk kunnen klappen? En hebben al die verhalen over vreemdgaan daaraan bijgedragen?”, aldus tv-kenner Rob Goossens van RTL Boulevard.

Het is een leugenaar, vervolgde hij gisteren in de uitzending op RTL 4. “Als ik hoor wat hij dan zegt… Hij ontkent eigenlijk alle specifieke gevallen en dan komt hij zelf met een voorbeeld van een gerucht uit Heerenveen… Als je zegt: ‘Ik ben in geen eeuwigheid in Heerenveen geweest’, dan kun je dat checken natuurlijk.”

Rob vervolgt: “Ik heb zijn naam ingetikt en Heerenveen en toen bleek dat hij in 2019 nog in Thialf is geweest. Bij mijn weten is dat in Heerenveen. In 2010 heeft hij met Guus Meeuwis in het sc Heerenveen-stadion op het podium gestaan… Het is heel onhandig van hem om zo’n voorbeeld te noemen en dan eigenlijk weer te jokken.”

Pr-strategie

Verslaggever Aran Bade vond het ook allemaal niet best. “Ik vind ook dat het geen kritisch interview was. Je moet dat een keer durven en willen als artiest. Als hij voor Jeroen Pauw of Eva Jinek had gekozen… Maar Linda die dan een soort open vraag had van die affaires van: ‘Wat wil je erover kwijt?’, dat is natuurlijk heel vrijblijvend. Dat miste ik vooral.”

“Het voelde als een pr-strategie, van: hoe gaan we dit in de markt zetten? Ook met die single daarna. Het doet echt afbreuk aan wat je wil bereiken.”

Bridget geeft mening

Bridget Maasland, die praktijkervaring heeft met schuinsmarcherende mannen, had ook een mening. “Weet je waar ik een beetje moeite mee heb? Ik heb sowieso moeite met: waarom moet hij überhaupt zijn verhaal doen? Maar oké, als je er dan voor kiest om je verhaal een keer te doen, doe dan ook echt een verhaal, doe dan een boekje open en vertelt inderdaad dan de waarheid. Wat heeft dit voor zin gehad?”

De meedogenloze Rob: “Ik zag tranen waarvan ik dacht: het was vooral zelfmedelijden en boetedoening. Het heeft voor het publiek niets opgeleverd, dus als hij echt een keer diep door het stof zou willen dan moet hij eigenlijk inderdaad dit interview overdoen met een Jeroen Pauw of een Eva Jinek.”

Of beter nog: misschien kan Marco in de voetsporen van de doorgezaagde lijsttrekkers nog even langs bij Mariëlle Tweebeeke van Nieuwsuur. Uiteindelijk zijn dit toch zaken van nationaal belang.

Bron: RTL

Meest bekeken

Drama voor Martien Meiland en Erica: ‘Flinke tegenslag!’

Tegenslag voor de Meilandjes! Meldde Erica Meiland eind februari dat hun Franse chateau onder voorbehoud verkocht was, blijkbaar denkt de familie inmiddels dat de Nederlandse koper afhaakt. Op de site waar het kasteel aangeboden wordt voor net geen miljoen valt namelijk vandaag te lezen: ‘Op internet wordt veel gezocht of Chateau Marillaux oftewel Chateau Meiland verkocht is. Dat is niet het geval. Het kasteel is nog niet verkocht en is dus nog beschikbaar voor een koper’.
Eind februari vertelde Erica Meiland aan tafel bij Jinek dat het Franse kasteel van de familie Meiland onder voorbehoud verkocht was. “De koper is een Nederlander. We hebben vanmorgen de handtekening gezet”, aldus Erica Meiland, die toegaf opgelucht te zijn, maar ook een slag om de arm hield over de verkoop. “,Ja, maar ik vind pas dat het echt is als het echt verkocht is.”

Het bekende Chateau Marillaux, het decor van de eerste seizoenen van hun realityserie Chateau Meiland, stond toen al sinds juni 2020 te koop. De familie vroeg er in eerste instantie 1,25 miljoen euro voor, maar verlaagde de vraagprijs later naar 998.000 euro.

Het chateau draagt de naam “Chateau Marillaux” en staat niet op Funda, maar wel op www.benb-tekoop.nl: het grootste portal voor Nederlandse en Belgische kopers, verkopers en makelaars van Bed and Breakfasts en kleine hotels in het buitenland.

De economische crisis maakt ook dat het nu te koop staande kasteel van de Meilandjes waarschijnlijk ook niet de door de familie verlaagde vraagprijs van net geen miljoen zal opleveren nu de koper die dat bedrag wilde neertellen blijkbaar is afgehaakt. De helft van dat bedrag lijkt, als er al een koper te vinden is, reëler. De prijs van net geen miljoen is overigens inclusief meubelen, zwembad/terras meubilair, zitmaaier en zaken om de B&B te runnen zoals boekingssite, linnengoed, servies, wasmachines e.d.

Het door Martien Meiland (58) en vrouw Erica (57) gekochte Chateau Marillaux, door de Meilandjes als eerbetoon vernoemd naar de familie die het kasteel sinds 1886 in haar bezit heeft gehad, is namelijk bepaald niet het enige kasteel dat te koop staat inde streek rond Limoges in midden-Frankrijk. In een straal van 50 kilometer rond Beynac het dorpje waar kasteel van de Meilandjes onder valt staan heel wat kastelen vanaf 190.000 euro te koop.

Het maakt dat de familie Meiland moet vrezen dat hun Chateaux Marillaux van de hand zal gaan voor niet veel meer dan de 400.000 euro die Martien Meiland zegt te hebben geïnvesteerd.

Probleem bij de verkoop is, zo weet de familie dan ook al, dat het kasteel door de Meilandjes maar voor een klein deel verbouwd is en de toekomstige eigenaren nog veel kosten staan te wachten, want het dak en deels de elektriciteit zijn aan vernieuwing toe. Dat het kasteel niet geïsoleerd is en de ramen geen dubbel glas waardoor het in de winter binnen vaak net zo koud is als buiten zijn en de stookkosten extreem hoog zijn is dan nog maar een detail. Het maakt dat regionale makelaars de verkoopprijs van het kasteel schatten op tussen de 5 en 6 ton. en dat is fors minder dan de door de familie gevraagde 998.000 euro, Dat bedrag lijkt dan ook ‘beetje’ aan de hoge kant…

Waarom de Nederlandse koper waarover Erica Meiland eind februari bij Jinek verhaalde waarschijnlijk is afgehaakt is onduidelijk, maar dat de Meilandjes er weinig vertrouwen in hebben dat die Nederlander met een miljoen over de brug komt om het kasteel te kopen is zonneklaar. Wat dat betreft is de tekst op de verkopende site www.benb-tekoop.nl zonneklaar. Op internet wordt veel gezocht of Chateau Marillaux oftewel Chateau Meiland verkocht is. Dat is niet het geval. Het kasteel is nog niet verkocht en is dus nog beschikbaar voor een koper. Ben je serieus geïnteresseerd? Neem dan contact op met de contactpersoon van familie Meiland-Renkema: Marja de Moel via +31 6 44886341 of [email protected]

Bron: hollywoodhuizen

Doorgaan met lezen

Celeberties

Koningin Máxima ging eigenlijk met andere man trouwen

Hoewel Willem-Alexander uiteraard de grote liefde is van Máxima, was hij niet haar eerste vlam. Toen ze nog in Argentinië woonde, was ze samen met Tiziano Iachetti.

De temperamentvolle man heeft een heel ander karakter van Willem-Alexander. Meer nog: ze zijn echte tegenpolen.

Máxima was piepjong toen ze verkering kreeg met Tiziano, die zeven jaar ouder was. De man is van Italiaanse oorsprong en handelde in espressotoestellen. Auteur Marcia Luyten schetst een beeld van de eerste grote liefde van Máxima. “Tiziano is een dandy, die ook wel uitging met fotomodellen.”

Luyten de biografie Moederland over het leven van Máxima. Onze koningin ontdekte samen met Tiziano het nachtleven in Buenos Aires. De schrijfster vertelt: “Máxima studeert nog en werkt bij de bank. Ze is dol op Tiziano, maar lonkt al haar hele leven naar het buitenland. Dat trekt aan haar als een magneet.”

Máxima zou met iemand uit de bovenklasse willen trouwen. Een zogenaamde echte Italiaan met Italiaanse ouders. “Terwijl: ze heeft het bloed van een conquistadora, die er op uit wil, de wereld wil ontdekken en wil zien: hoe ver kan ik komen?”, geeft Luyten nog mee.

Ten huwelijk gevraagd

Máxima koos er uiteindelijk voor om naar New York te trekken. Daarom liet ze haar toenmalig vriendje achter. Tiziano was kapot van het feit dat Máxima zijn huwelijksaanzoek afwees. Ook Máxima was naar verluidt heel verdrietig in die periode. “Ondanks zijn huwelijksaanzoek, daar was zij zelf heel verdrietig over.” De Italiaan loste nooit veel over zijn relatie met onze koningin. Het enige wat hij ooit zei, was: “Het is een goede meid. En heel intelligent.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Familie Bauer ‘ernstig ziek’ door corona

Het stel laat weten dat het goed met hen gaat. Dit weekend werd bekend dat Frans en Mariska Bauer beiden geveld zijn door corona, maar op Instagram laten ze gelukkig zien dat ze er prima mee omgaan. De familie Bauer is op dit moment te zien in de serie De Bauers: Bestemming Onbekend.

Frans en Mariska Bauer besmet met corona

Het coronavirus grijpt nog altijd flink om zich heen. Twee nieuwe besmettingen waren er dit weekend voor Frans en Mariska Bauer.

Het echtpaar zit al sinds vrijdag in quarantaine. Volgens RTL Boulevard zijn de besmettingen binnen het gezin begonnen bij de kinderen.

Milde klachten

Op Instagram heeft het stel een foto gepost waarin ze te zien zijn in relaxte kleding onder de lakens. In het bijschrift zet Frans: “Ook wij zijn helaas getroffen door Corona.

Het gaat gelukkig goed met ons. We hebben milde klachten. Bedankt voor alle lieve berichten en beterschapswensen”.

Ook in de reacties op de foto regent het beterschapswensen. Zo steken onder andere Patricia Paay, Edwin Smulders, en Danny de Munk het paar een hart onder de riem.

Bestemming Onbekend

Aankomende woensdag zijn Frans en Mariska echter weer gewoon te zien in hun nieuwe serie De Bauers: Bestemming onbekend.

Hierin trekken ze elke week naar een andere locatie waar ze een kijkje krijgen in bijzondere plekken en manieren van leven. De serie kon al op volop lovende reacties rekenen.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending