‘Leugenaar’ Marco Borsato keihard aangepakt in RTL Boulevard
Connect with us

Meest bekeken

‘Leugenaar’ Marco Borsato keihard aangepakt in RTL Boulevard

Ze zijn bij RTL Boulevard niet tevreden over het interview dat Marco Borsato heeft gegeven aan Linda de Mol over zijn uit de hand gelopen vrouwenhobby. Het is een leugenaar, aldus de showrubriek.

Na ruim een jaar mediastilte heeft Marco het grote stilzwijgen doorbroken bij zijn goede vriendin Linda. Ze namen met z’n tweeën een gezellig theekransje op, waarvan de kijkcijfers toch een beetje tegenvielen. Tijdens het gesprek vertelde Marco over het bedonderen van zijn vrouw Leontine. Het interview maakte duidelijk wie hier nou eigenlijk écht het grote slachtoffer is. Wat blijkt? Marco zelf!

Leugenaar

Marco vertelde tijdens het interview onder meer dat hij uit het leven wilde stappen. “Dat is verschrikkelijk om te horen natuurlijk, maar de belangrijkste vraag waar wij thuis mee zaten is: hoe heeft dat huwelijk kunnen klappen? En hebben al die verhalen over vreemdgaan daaraan bijgedragen?”, aldus tv-kenner Rob Goossens van RTL Boulevard.

Het is een leugenaar, vervolgde hij gisteren in de uitzending op RTL 4. “Als ik hoor wat hij dan zegt… Hij ontkent eigenlijk alle specifieke gevallen en dan komt hij zelf met een voorbeeld van een gerucht uit Heerenveen… Als je zegt: ‘Ik ben in geen eeuwigheid in Heerenveen geweest’, dan kun je dat checken natuurlijk.”

Rob vervolgt: “Ik heb zijn naam ingetikt en Heerenveen en toen bleek dat hij in 2019 nog in Thialf is geweest. Bij mijn weten is dat in Heerenveen. In 2010 heeft hij met Guus Meeuwis in het sc Heerenveen-stadion op het podium gestaan… Het is heel onhandig van hem om zo’n voorbeeld te noemen en dan eigenlijk weer te jokken.”

Pr-strategie

Verslaggever Aran Bade vond het ook allemaal niet best. “Ik vind ook dat het geen kritisch interview was. Je moet dat een keer durven en willen als artiest. Als hij voor Jeroen Pauw of Eva Jinek had gekozen… Maar Linda die dan een soort open vraag had van die affaires van: ‘Wat wil je erover kwijt?’, dat is natuurlijk heel vrijblijvend. Dat miste ik vooral.”

“Het voelde als een pr-strategie, van: hoe gaan we dit in de markt zetten? Ook met die single daarna. Het doet echt afbreuk aan wat je wil bereiken.”

Bridget geeft mening

Bridget Maasland, die praktijkervaring heeft met schuinsmarcherende mannen, had ook een mening. “Weet je waar ik een beetje moeite mee heb? Ik heb sowieso moeite met: waarom moet hij überhaupt zijn verhaal doen? Maar oké, als je er dan voor kiest om je verhaal een keer te doen, doe dan ook echt een verhaal, doe dan een boekje open en vertelt inderdaad dan de waarheid. Wat heeft dit voor zin gehad?”

De meedogenloze Rob: “Ik zag tranen waarvan ik dacht: het was vooral zelfmedelijden en boetedoening. Het heeft voor het publiek niets opgeleverd, dus als hij echt een keer diep door het stof zou willen dan moet hij eigenlijk inderdaad dit interview overdoen met een Jeroen Pauw of een Eva Jinek.”

Of beter nog: misschien kan Marco in de voetsporen van de doorgezaagde lijsttrekkers nog even langs bij Mariëlle Tweebeeke van Nieuwsuur. Uiteindelijk zijn dit toch zaken van nationaal belang.

Bron: RTL

Meest bekeken

110 jaar oude man sterft vier maanden nadat hij en zijn vrouw tot ’s werelds oudste koppel werden uitgeroepen

Een 110-jarige man uit Ecuador die samen met zijn 104-jarige echtgenote uitgeroepen was als ’s werelds oudste getrouwde echtpaar, is overleden.

Julio Mora sliep vredig in naast degene die al meer dan 79 jaren zijn echtgenote was, in hun huis in Quito, zoals gemeld werd door LadBible.

In augustus van dit jaar werd het gelukkige echtpaar gefeliciteerd door de Guinness World Records als wereld’s oudste koppel.

Het echtpaar had 7 jaren verkering vooraleer ze op 7 februari 1941 in het huwelijksbootje stapten, tegen de wil van hun families in.

“Het was niet gemakkelijk aangezien onze families geen goede verstandhouding hadden maar met de tijd en veel geduld zijn we erin geslaagd ze samen te brengen en we werden een voorbeeld en de beste referentie voor de jongere generaties” vertelde het koppel, volgens Guinness World Records.

Het koppel trouwde met alleen hun peters en beste vrienden aanwezig maar dit heeft hen er niet van weerhouden een lang en gelukkig leven te leiden gezegend met 5 kinderen.

In een verklaring zeiden ze: “Voor ons, Julio Cesar en Waldramina, is het een grote eer en trots een Guinness World Records-titel te hebben want het is de grootste onderscheiding die wereldwijd wordt erkend.”

“Het is waar dat het momenteel moeilijk is gezien we overweldigd zijn door de pandemie die de hele wereld treft en waarvoor er nog geen oplossing is. Maar, onze eerste stap is de regels op te volgen met respect en liefde”.

Julio had vier overlevende kinderen, 11 kleinkinderen, 21 achterkleinkinderen en 9 achter-achterkleinkinderen met Waldramina. Ze hadden nog een zoon die op 58-jarige leeftijd heenging.

Waldramina beweert dat ze nooit ruzie maakten of gekibbeld hebben en het slechts over futiliteiten oneens waren.

Wat een droevig nieuws, mijn hart gaat uit naar zijn weduwe en familie. Rust in vrede Julio. Delen mag.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

4-jarig ventje met Down krijgt modellencontract en wereld ligt aan zijn voeten.

Het nieuws krijgen dat je een stel kleine voetjes verwacht, is altijd erg opwindend. Maar voor het koppel Stuart en Kirsty Baxter waren het angstige momenten.

In 2013 hadden ze na 19 weken zwangerschap al eens een baby verloren en ze waren begrijpelijk bezorgd over de komst van hun nieuwe baby.

Gelukkig had Kirsty een normale zwangerschap en beviel ze van een prachtige jongen genaamd Riley.

Hij werd zonder complicaties geboren, maar dan vertelde de dokters hen dat hij het syndroom van Down had. De ouders waren bang dat hij gepest zou worden.

Papa Stuart maakte zich zorgen dat hun prachtige bundeltje energie anders behandeld zou worden. “Nadat we te horen kregen dat hij Down had, huilde ik, niet omdat ik minder van hem zou houden, maar gewoon omdat ik weet hoe wreed de wereld kan zijn”, zei hij.

“Dat was het eerste wat in mijn hoofd omging, maar mijn opvattingen waren duidelijk fout en ik kon het niet nog meer fout hebben”, voegde hij eraan toe.

Hun zoontje bracht hen, en iedereen rondom hen, niets dan vreugde. Hij kreeg zelfs de bijnaam ‘Smiley Riley’.

“We noemen hem al van jongs af aan Smiley Riley omdat hij mensen echt gelukkig maakt, en hem zien lachen, maakt mensen hun dag goed”, zei Stuart.

Dan wekte hij de aandacht van een modellenscout en dat leverde hem op amper vierjarige leeftijd een modellencontract op.

En ook op school behandelen zijn klasgenootjes hem als een echte ster. “Er was de vrees van het onbekende en waarom ons dit was overkomen, maar als ik toen had geweten wat ik nu weet, zou ik helemaal niet overstuur geweest zijn”, zei een trotse papa.

Hoewel zijn spieren niet zo sterk zijn als die van zijn leeftijdsgenoten, geniet hij minstens evenveel, en soms gaat hij zelfs paardrijden.

Riley wordt misschien wel met vele obstakels geconfronteerd, zoals het niet-verbaal communiceren, maar de jongen past zich goed aan. Ze leerden Riley gebarentaal en daar blinkt hij in uit. Zijn gebarentaal werd een manier om vriendjes te maken met andere nieuwsgierige kinderen.

Riley geniet van alles wat hij doet en zijn glimlach is echt aanstekelijk. Wat een knap ventje. DEEL dit bericht als Riley ook jou deed glimlachen!

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Ziekenhuizen voeren mondkapjesplicht per morgen weer in

Wie dacht dat mondkapjes inmiddels een gepasseerd station zijn, verkijkt zich daar lelijk op. In Zeeland heeft ziekenhuis Adrz, met vestigingen in Goes, Vlissingen en Zierikzee, namelijk besloten de mondluier vanaf morgen weer verplicht te stellen.

Dat houdt voor patiënten en bezoekers in dat zij het ziekenhuis enkel mogen betreden met een mondkapje of een scherm om hun voorhoofd gebonden.

Coronabesmettingen lopen hard op
De directie laat weten het mondkapje weer in te voeren naar aanleiding van het stijgende aantal coronabesmettingen. ”We merken daarvan ook de effecten op ons personeel.” In de zomer hebben de vestigingen van Adrz het enorm druk, iets dat mede veroorzaakt wordt door massaal toerisme.

Aan de andere kant grijpt ziekenhuispersoneel het warme weer aan voor een welverdiende vakantie. Het ziekenhuis ‘gunt’ personeel hun vakantie en meent dat de herinvoer van een ‘mondneusmasker’ gaat bijdragen aan de veiligheid.

Zomergolf alweer snel voorbij
Goed nieuws is dan wel weer dat de gevreesde zomergolf al achter de rug lijkt. Ten opzichte van vorige week zijn er deze week 11 procent minder positieve tests geregistreerd.

De zomergolf heeft daarmee zo’n zes weken geduurd. Het RIVM laat nu weten al te hebben voorspeld dat de piek vorige week bereikt zou zijn.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending