Lichaam Jürgen Conings gevonden: Vermoord of zelfmoord?
Connect with us

Meest bekeken

Lichaam Jürgen Conings gevonden: Vermoord of zelfmoord?

Het lichaam van de vermiste militair Jürgen Conings (46) is levenloos teruggevonden in het Limburgse Nationale Park Hoge Kempen.Dat meldt de redactie van de Belgische regionale zender TVL. De burgemeester van Maaseik, Johan Tollenaere, bevestigt tegenover Het Laatste Nieuws dat hij zelf een lijk heeft ontdekt in buurgemeente Dilsen en dat de kans heel groot is dat het om Conings gaat.

Tollenaere maakte vanmorgen een mountainbiketocht door de regio en nam in Dilsen een penetrante lijkgeur waar. Daarop verwittigde hij de hulpdiensten en militairen die nog altijd ter plekke zijn voor de zoektocht naar Conings. Tollenaere zelf zag het lijk niet, maar alles wijst erop dat het om Conings gaat.

Jürgen Conings verdween op 17 mei met wapens die hij had meegenomen uit de kazerne van Leopoldsburg. Het federaal parket bestempelde Conings meteen als een terreurverdachte wegens zijn extreemrechtse sympathieën en bedreigingen aan het adres van viroloog Marc Van Ranst, die sindsdien in een safehouse verblijft. Conings stond ook op de OCAD-lijst van potentieel gevaarlijke extremisten.

Een dag later werd wel zijn auto teruggevonden, maar van Conings was geen spoor. Sinds meer dan een maand zijn er al tientallen zoekacties geweest, vooral in het Nationale Park Hoge Kempen in Limburg.

Celeberties

ZIEN: Tóch een verzoening tussen Yolanthe Cabau (36) en Wesley Sneijder (37)!

Wesley Sneijder (37) liet vorige week in een aflevering van Villa Oranje weten dat hij hoopt op een verzoening met Yolanthe Cabau (36). De oud-voetballer is openhartig over de fouten die hij heeft gemaakt tijdens zijn huwelijk met Yolanthe en dat hij er veel spijt van heeft. Nu reageert Yolanthe op deze uitspraken in een interview met RTL Boulevard.

Yolanthe en Wesley
Volgens Wesley is het terugwinnen van zijn ex Yolanthe in zijn leven op dit moment van groot belang. ‘Ik hoop zeker dat er iets te redden valt. Het is het belangrijkste doel in mijn leven, de rest staat op een laag pitje.’ De oud-voetballer van onder andere Oranje blijft in ieder geval wel hoop houden: ‘Ik zal er hard voor moeten knokken.’ Hij is Yolanthe dan ook ontzettend dankbaar voor alles wat ze voor hem gedaan heeft. ‘Als ik haar niet had gehad, was ik niet eens bij Internazionale terechtgekomen. Van mijn carrière was dan niet veel geworden.’

Focus
Maar hoe denkt Yo eigenlijk over Wesley’s uitspraken? In een interview met RTL Boulevard laat de actrice weten dat Sneijder er in ieder geval wél echt voor zou moeten knokken. Ze zegt: ‘Ik laat het gewoon op me af komen en weer gaan. Ik probeer het te laten en me te focussen op dingen die ík belangrijk vind. Ik voel me fijn over wie ik ben en ik denk dat het fundament is in het leven.’

Maatjes
Na een sprookjeshuwelijk in 2010 gingen Wesley en Yolanthe na net minder dan 10 jaar uit elkaar in 2019. Die scheiding heeft er flink ingehakt, vooral bij Yolanthe. Maar ook zij hoopt “voor altijd maatjes te kunnen blijven”.

Pittige periode na scheiding
‘Ik kon niet naar buiten of naar de supermarkt’, vertelde Yolanthe eerder al in Veronica Superguide over de periode vlak na haar scheiding. Toch snapte ze de aandacht wel.’Ik vind het niet gek dat mensen nieuwsgierig zijn en graag willen weten wat er is gebeurd, want ik ben vanaf mijn zestiende al op televisie. Mijn privéleven is daardoor altijd in beeld geweest. De mooie momenten, zoals mijn huwelijk, liefde, al die hoogtepunten’, zegt Yolanthe.

Hartenpijn
‘Mensen willen het ook weten als er dieptepunten zijn. Dat begrijp ik. Maar als je de persoon in kwestie bent, je niet goed voelt, met hartenpijn je huis uit komt en dan steeds gefotografeerd wordt… dat is heel lastig’, laat de actrice weten.

Verhuizen naar LA
Om die reden besloot Yolanthe ook samen met zoontje Xess Xava haar koffers te pakken en naar Los Angeles te vertrekken. ‘Dus gingen Xess en ik naar LA, waar we weer de kleine dingen kunnen doen die voor andere mensen heel normaal zijn. Naar het park, het strand, de supermarkt.’ Een goede keue voor de presentatrice die daar volledig zichzelf kon zijn. ‘Ik kan daar met een knot in naar de speeltuin, lekker met Xess dollen, zonder na te denken of iemand daar iets van vindt. Niemand weet daar wie we zijn. Dat is vrijheid’, aldus Yolanthe.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Deze jongedame is de nieuwe vlam van Peter Jan Rens

Het is geen geheim dat meneer Cactus een behoorlijk heftige relatie heeft gehad met zijn ex Virginia. Maar ook voor Peter Jan lacht het geluk hem weer toe, hij is namelijk weer helemaal in love.

Zijn nieuwe vlam heet Willeke Schoonewille en hij heeft haar ontmoet via een bandje. De 70-jarige is verliefd en zegt hier het volgende over….

“Gitaar spelen is mijn lust en leven en laatst kocht ik een nieuw exemplaar. Om echt weer muziek te kunnen maken, nam ik contact op met Gerrit Eikenaar van de Stage Rock Band, waar ook Willeke onderdeel van uitmaakt.We hebben het hartstikke leuk samen.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftig: Zoon Rene Froger flink in elkaar geslagen!

Danny Froger de 33-jarige zoon van Rene Froger is in elkaar geslagen. Danny plaatsten onderstaande foto online waarop hij te zien is met een flink blauw oog.

Wat er zich heeft afgespeeld en er precies gebeurd is laat Danny Froger in het midden. Laten we het erop houden dat hij een blauwtje heeft opgelopen.

Ook nog een pittige dag voor René Froger (60). Het is vandaag precies 12 jaar geleden dat zijn moeder Mien overleed.

‘Mijn lieve schat, wat mis ik je toch’, schrijft de zanger bij een foto van hen samen op Instagram om haar te herdenken. ‘Al 12 jaar, elke dag.’

“Een foto zoals deze maakt me zo blij”
Moeder Mien overleed in 2009 op 67-jarige leeftijd aan een hartaanval. Hoewel de Topper zijn moedertje enorm mist, is hij dankbaar voor alle herinneringen die ze samen hebben.

‘Een foto zoals deze maakt me zo blij. Prachtige herinneringen en zo dierbaar’, deelt hij bij de post.

Doorgaan met lezen

Trending