Lichaamsdelen gevonden in koffers zijn van twee jonge kinderen
Connect with us

Meest bekeken

Lichaamsdelen gevonden in koffers zijn van twee jonge kinderen

In koffers die op een veiling van een Nieuw-Zeelandse opslagruimte zijn aangekocht, zijn menselijke resten teruggevonden. Het gaat om de lichaamsdelen van twee kinderen. Volgens de politie lagen de resten al jaren in de opslagruimte. Het betreft kinderen tussen de vijf en tien jaar oud.

Een familie had de koffers gekocht op een veiling in Auckland. Toen ze de koffers bij thuiskomst openden, huiverden ze. Ze waarschuwden meteen de politie. De familie in kwestie is geen verdachte in de zaak.

De politie onderzoekt nu hoe en wanneer de kinderen zijn overleden. Naar verluidt schiet het DNA-onderzoek goed op.

Meest bekeken

Kabinet voert vandaag crisisoverleg: Nederland staat op instorten

Minister-president Mark Rutte, de vicepremiers Sigrid Kaag, Wopke Hoekstra en Carola Schouten en de fractievoorzitters van de vier coalitiepartijen komen donderdagavond bijeen in het Catshuis. Het gaat in dit land helemaal de verkeerde kant op.

Het achttal voert vandaag crisisoverleg over de grote problemen waar Nederland mee te maken heeft. Hierbij gaat het om de koopkracht, de stikstofaanpak en de eeuwige asielcrisis.

Kabinet voert vandaag crisisoverleg: Nederland staat op instorten

De stikstofaanpak is binnen het kabinet al lange tijd een problematisch onderwerp. D66 wil de plannen er graag zo snel mogelijk doorheen drukken, maar de VVD en de twee christelijke partijen willen dit liever niet. Zij rekenen veel boeren en ondernemers tot hun achterban en zijn bang zetels te verliezen.

Asielcrisis

En dan de asielcrisis, die het kabinet zelf heeft gecreëerd, door duizenden asielzoekers binnen te laten waar helemaal geen plek voor is. Deze week had het kabinet een tragische primeur: het toepassen van de dwangmaatregel bij gemeentes. VVD is hier niet blij mee.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Vrouw hoort vreemde geluiden onder bed vandaan komen, als vloer wordt geopend beseffen ze ernst van situatie

Een paar jaar geleden riep een vrouw uit Louisiana de hulp in van bijenkenner Jeff Horchoff, nadat ze een vreemd geluid onder haar bed had gehoord.

Jeff reed naar het huis van de vrouw en onderzocht alles van dichtbij, waarna hij de oorzaak vond. Hij had een camera bij zich om het hele proces te documenteren en de beelden zijn werkelijk fascinerend!

Nadat de vrouw Jeff had gebeld, keek hij onder haar bed. Ze vermoedde dat de vreemde geluiden bijen konden zijn.

De vrouw had al eerder van Jeffs diensten gebruik gemaakt om enkele bijen te verwijderen en wist daarom dat hij goed werk leverde. De bijenexpert reed naar het huis, maar had geen idee wat hem te wachten stond.

Hij trok een beschermend pak aan en begon de vloer te openen, zodat hij de omvang van de situatie kon inspecteren.

Met de grootste voorzichtigheid verwijderde hij de vloerplaat om de hele zwerm te redden, maar nu was de vraag hoe de bijen verplaatst konden worden.

Gelukkig had Jeff een aantal op maat gemaakte dozen meegebracht, zodat hij de bijen gemakkelijk van het huis naar buiten kon verplaatsen. Waar ze uiteindelijk thuis horen!

Want bijen zijn ontzettend belangrijk voor mens en dier. Ongeveer een derde van het voedsel dat wij eten komt van planten af die bijen en hommels bestuiven, aldus Wikipedia.

In de onderstaande video kun je de fascinerende reddingsoperatie zien! Het werk begint rond het 3:00 tijdstip. 

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Moeder deelt truc die tijd en moeite bespaart tijdens de was ophangen

Een moeder heeft haar truc gedeeld om de was op te hangen. Deze tip bespaart zowel tijd als moeite … daarnaast is een wasmand niet nodig!

Niet iedereen is even groot fan van huishoudelijk werk. Tips en trucs om dingen sneller en efficiënter te doen zijn natuurlijk altijd welkom!

Deze moeder deelde een video online die viraal is gegaan. Ze onthulde een truc om sneller de was op te hangen – zonder wasmand.

Leralynn, met de gebruikersnaam @leralynn27 op TikTok, zei dat ze haar schone kledingstukken één voor één op een stapel legt. Een wasmand gebruikt ze dus niet.

Daarna pakt de moeder gewoon de stapel op en legt ze deze op haar schouder. Dan hangt ze simpelweg elk kledingstuk op de lijn. Op deze manier hoeft ze niet te bukken om kleding uit een mand te halen of zich zorgen te maken of alles goed is uitgevouwen.

Ze schreef: “Mijn was lifehack die ik op een dag willekeurig begon te doen en het is de beste!”

Als bijschrift voegde ze eraan toe: “Mijn washack die ik aan mensen uitleg en ze denken dat ik gek ben! Maar het werkt ECHT! Ondergoed en sokken in de droger, grote dingen aan de lijn. Dit bespaart me tijd en bukken!”

Veel gebruikers konden beamen dat deze manier van de was ophangen inderdaad veel tijd bespaart en stukken beter is dan constant bukken om kleding uit een mand te halen.

Iemand schreef: “Mijn oppas heeft me dit geleerd! Het maakt een ENORM verschil als het gaat om ophangen! Ik vind het geweldig dat je het hebt gedeeld.”

Maar niet iedereen was onder de indruk, sommigen gaven aan dat haar methode van ophangen wasknijperafdrukken af zou laten. Leralynn verzekert echter dat ze hier nooit last van heeft gehad. Dit kan ook simpel worden voorkomen door de knijpers op de naden te plaatsen.

Wat denk jij, ga jij deze manier ook eens proberen?

@maha_no_commentt

♬ original sound – Maha🤘

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending