Lid van koninklijke familie zoenend betrapt met vriendje
Connect with us

WOW

Lid van koninklijke familie zoenend betrapt met vriendje

Wanneer je geboren bent in een koninklijke familie heb je natuurlijk nog weinig privacy. Al je doen en laten ligt onder een vergrootglas. Dat is voor Eloise van Oranje niet anders. Het lijkt erop dat de gravin van Oranje een nieuw vriendje heeft. Weekblad Privé brengt enkele nieuwe foto’s.

Op de cover van de nieuwe Privé prijkt de gravin zoenend met een jongen. De foto is weliswaar in zwartwit, maar het is duidelijk dat Eloise een nieuw vriendje heeft.

Het nieuws kwam woensdag aan het licht. Dat was overigens ook de 20e trouwdag van de ouders van Eloise.

nieuwe vriend Eloise

 

Eloise moet beetje oppassen

Andere websites publiceren een selfie van het nieuwe vriendje van Eloise. Prinses Laurentien beseft dat haar dochter een beetje moet oppassen met de sociale media. Ze vertelde eerder tegenover Beau: “Ze moet zich realiseren dat alles wat ze op social media plaatst impact heeft en dat andere media dat oppikken.”

Celeberties

Kinderen van Marco en Leontine blij dat ouders weer samen zijn

Onlangs kwam aan het licht dat Marco Borsato en Leontine opnieuw aan het daten zijn geslagen. Het ex-koppel had vorig weekend zelfs een romantisch weekendje. Zij zijn niet de enigen die in de zevende hemel zijn. Ook hun kinderen kunnen hun geluk niet op.

Marco Borsato verklapt aan RTL Boulevard hoe het weekend was. “Geloof me, ik heb een fantastisch weekend gehad.” De fans hopen natuurlijk vurig dat er nog veel meer zo’n weekenden gaan volgen.

Nog heel pril

De zanger beseft dat hij nog niet te hard van stapel mag lopen. Hij vervolgt: “Maar nogmaals: we hebben de vorm losgelaten. Iedereen wil van alles weten, dat was ook al toen we elkaar voor het eerst ontmoetten. Toen werden we ook al gebombardeerd en benoemd tot ideaal paar.” Omdat Marco dit wil vermijden, is hij nu heel voorzichtig in zijn uitspraken. “Het is allemaal heel pril, heel voorzichtig en wil er vooral niet teveel druk op leggen.”

Natuurlijk wil iedereen ook weten over hoe hun kinderen erover denken. Zijn ook zij gelukkig met de prille hereniging? “Wat denk je? Natuurlijk!”, zegt de zanger uitgelaten.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Net binnen: Hans Klok stapelverliefd op Gerard Joling

Eindelijk biecht Hans Klok het op: hij was stapelverliefd op niemand minder dan Gerard Joling. Hoewel hij nog een relatie had, was hij met Geer op tournee. Hans zegt: “Ik vond het zo’n leuke en charmante man.”

Iedereen weet dat ze twee handen op één buik waren. Maar wat er zich achter de schermen afspeelde, hielden ze angstvallig geheim. Nu geeft Hans Klok eindelijk toe dat hij stapelverliefd was op de zanger.

Helemaal niet netjes

Klok had toen nog wel een relatie met Frank. Hij geeft dan ook ruiterlijk toe: “Helemaal niet netjes dus. Ik vond het zo’n leuke en charmante man, dus toen kwamen er verliefde gevoelens.”

Toen de twee samen te gast waren bij de show ‘Hoge Bomen’ van Jeroen van der Boom draaiden ze niet langer rond de pot. Daar gaven ze toe dat ze een affaire hadden en het bed met elkaar deelden. Op dat moment leek het erop dat ze gewoon friends with benefits waren, maar nu bekent Hans dat er ook gevoelens waren.

De magiër is echter tot het besef gekomen dat ze niet bij elkaar passen. “Maar hij is een hele goede vriend. Financieel gezien staat hij altijd voor me klaar, maar daar ga ik nooit op in. Ik vind dat mensen vaak gebruik van hem maken”, vertelt Klok in Weekend.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Herman Brusselmans in diepe rouw en zwaar aangeslagen

Herman Brusselmans is in diepe rouw. Hij rouwt om het verlies van Pieter Aspe.

Herman Brusselmans is zwaar aangeslagen door de dood van schrijver Pieter Aspe. “Ik heb Pierre best goed gekend. Ik sprak elk jaar met hem af op de Boekenbeurs om samen te roken. Fijne momenten”, vertelt Herman in Het Laatste Nieuws.

Herman zegt ook dat het respect tussen hen beiden groot was, ondanks dat wat ze deden totaal verschillend was. De dood van Pieter Aspe noemt Herman een heel groot verlies voor de literatuurwereld.

“Je kan hem ergens vergelijken met ‘F.C. De Kampioenen’. Veel mensen kijken erop neer, maar de fans zijn waanzinnig loyaal.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending