‘Lil Kleine biedt minderjarig meisje 1000 euro om mee naar hotel te gaan!’
Connect with us

Celeberties

‘Lil Kleine biedt minderjarig meisje 1000 euro om mee naar hotel te gaan!’

Lil Kleine is weer volop aanwezig in de juicy verhalen van de welbekende juicekanalen op Instagram. De meest bekende van alle, Yvonne Coldeweijer, heeft een ietwat vunzig en fout verhaal over de rapper gehoord. Ook wordt dit verhaal door meerdere zogenaamde spionnen bevestigd. Coldeweijer begint haar verhaal: “Lil was eergister in Den Bosch aan het eten in De Korte Putstraat met twee vrienden. De hele avond was hij meiden aan het versieren op het terras en heeft uiteindelijk staan tongen met een meisje die daar werkt. Het meisje is schijnbaar 17 en zijn vrienden probeerden hem er vanaf te praten omdat ze zo jong is.” FYI, de rapper zelf is 27 jaar oud, een leeftijdsverschil van 10 jaar dus. Coldeweijer vervolgt: “Maar het schijnt dat hij haar ook nog 1000 euro heeft geboden om mee te gaan naar zijn hotel. Ze is er gelukkig niet op ingegaan.” Maar daar stopt het verhaal niet.

Lil Kleine heeft geen geluk in Den Bosch!

Even later heeft Coldeweijer namelijk meer over deze avond en de versiertrucs van de rapper gehoord. Coldeweijer vervolgt: “Lil is daarna gaan stappen in de Taverne en heeft ook daar een aantal dames een flink bedrag geboden om mee te gaan naar zijn hotel. Deze meiden waren gelukkig wel 18+. Maar ook zij zijn uiteindelijk niet meegegaan. Ben benieuwd of het nog bij iemand is gelukt. De aanhouder wint?” Coldeweijer vult later nog aan: “Schijnbaar was Lil heel pushy en drammerig. Ze moesten schijnbaar echt argumenten aandragen waarom ze niet mee wilden gaan. Nou, we kunnen er wel een paar bedenken Lil.” Niet veel later melden de eerste spionnen zich: “Ik was gister ook in Taverne en meestal heb je bij dit soort mensen dat fans met je op de foto willen. Maar hij was eerder fan van ons. Ik denk dat hij wel 20 verschillende meiden heeft gevraagd!” Hier meer:

Lil Kleine

Celeberties

Wow, zo ziet Desiree van Lunteren eruit in bikini

Desiree van Lunteren is een Nederlandse voetbalster die sinds 2018 voor de Duitse club SC Freiburg speelt. In de zomer van 2019 keerde ze terug naar Ajax. Van Lunteren maakte haar debuut voor het Nederlands Elftal in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Frankrijk op 15 februari 2012. Ze kwam in de tweede helft als invaller; Frankrijk won met 2-1.

In juli 2017 maakte Van Lunteren deel uit van de Nederlandse selectie voor het EK voetbal in zijn land. Op het moment van deze selectie had ze meer dan veertig interlands gespeeld. Na het WK in Frankrijk 2019 speelde ze 78 interlands. Op 21 november 2019 kondigde ze aan dat ze vanwege gebrek aan motivatie zou stoppen met internationaal concurreren.

Past bij Desiree van Lunteren

Permanente schande voor zo’n talent natuurlijk. Hoewel we er zeker van zijn dat ze ook op veel andere gebieden van haar leven goed zal presteren. Zoals een fitnessmodel bijvoorbeeld!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Opnieuw groot drama familie Froger: ‘Overleden’

De stamhuis Froger moest vertrek verwerken van hen hondje Bobby. Natasja Froger deelt ie droevige televisiejournaal doodop Instagram. Ze postte eentje kiekje van hen vlam hond inclusief eentje verdrietige boodschap.

Bobby leed aan kanker. “Houden van bestaan zowel loslaten, hoewel doe dat zonet schrikaanjagend plus min tal pijn.” De Frogers ontdekten dat ie dier ongezond wasgoed doordat kantkloswerk noch meer wilde eten. Uit research bleek dan dat den tumoren hoewel uitgezaaid waarden onwel alle organen.

Ze wilden hen huisdier noch langdurigere autoriseren lijden, dus lieten kantkloswerk haar inslapen. “Vrolijk wasgoed kantkloswerk totdat den hekkensluiter ogenblik plus zowel bezitten wij nog wandelingen kunnen maken, watten den besluit nog slechter maakt, niettemin ie bestaan huis snee haar.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Sigrid Kaag: ”Nederlanders moeten maar accepteren dat ze armer worden”

Sigrid Kaag is gemaakt met Nederlanders die klagen over oplopende inflatie. Ze zei dat de overheid niet onbeperkt kan blijven compenseren. Sterker nog, volgens Kaag zullen degenen die al moeite hebben om in hun levensonderhoud te voorzien, het nog moeilijker hebben om in hun levensonderhoud te voorzien.

De minister van Financiën deed deze opvallende uitspraken in Brussel, waar ze op kosten van de belastingbetaler koffie dronk met alle andere Europese ministers van Financiën.

‘Nederlanders moeten het begrijpen’

“We moeten ons realiseren dat we over het algemeen wat armer worden”, zegt Kaag. “Gewild of kan altijd compenseren, kan het gewoon niet, heb geen financiële draagkracht.”

Volgens Kaag lijken de economische ontwikkelingen dankzij de oorlog in Oekraïne niet positief te zijn. Kaag vindt het jammer dat de energie- en voedselprijzen de pan uitrijzen en mensen steeds minder kunnen kopen.

Glas

De EC (Europese Commissie) komt deze week met groeiprognoses en inflatiecijfers voor de Europese Unie. De gemiddelde groei zal naar verwachting zwakker zijn, terwijl de inflatie hoger zal zijn dan eerder dit jaar werd verwacht. Kaag sluit de noodzaak van bezuinigingen niet uit, maar anticipeert er ook niet op. “We moeten zien wat ons hierna te wachten staat.”

Tegelijkertijd zijn investeringen in het vakbondsakkoord, met hervormingen en investeringen op Europees niveau, ook nodig voor de toekomst. Zo moet er veel geld worden uitgetrokken voor de bestrijding van klimaatverandering, de stikstofproblematiek, onderwijshervormingen en het verminderen van de afhankelijkheid van Rusland van energie.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending