Lil Kleine door het stof vanwege deze bizarre reactie op taakstraf!
Connect with us

Meest bekeken

Lil Kleine door het stof vanwege deze bizarre reactie op taakstraf!

Lil Kleine is deze week veroordeeld voor 120 uur taakstraf voor het mishandelen van een man tijdens het uitgaan. Dit gebeurde in Amsterdam met twee andere vrienden. Op de Instagram van NOS valt te lezen: “Jorik krijgt een taakstraf van 120 uur voor het mishandelen van een man tijdens het uitgaan.

De rechter zegt dat er bewijs is dat Jorik de man van 28 uit het niets trapte. De mishandeling werd grotendeels gefilmd door camera’s in de club waar het gebeurde. Op die beelden is te zien dat Jorik Scholten de man trapt nadat die per ongeluk tegen zijn vriendin Jaimie Vaes opbotste. Twee vrienden van Jorik Scholten waren ook betrokken. Een van hen heeft net als de rapper 120 uur taakstraf gekregen, de andere moet een maand de cel in omdat hij eerder ook al voor geweld veroordeeld werd.”

Lil Kleine plaatst smakeloos bericht!

De rapper heeft het bericht natuurlijk ook gelezen en kon zich schijnbaar niet inhouden om te reageren. De rapper schrijft onder het bericht: “Album voor tweede week op 1 btw!“. In de reacties op zijn ondoordachte bericht worden hij en zijn nieuwe album compleet afgebrand. Een reactie is bijvoorbeeld: “Kende mooi streamen tijdens t prikke!“. Eerder kreeg de rapper ook al flinke kritiek op zijn reactie op alle The Voice schandalen. Hij zei hierover: “Slechte aandacht voor mijn album.” Veel mensen vinden dat zijn reacties blijk geven dat hij totaal geen spijt van zijn daden heeft. Hieronder het bericht:

Celeberties

Natasja Froger doet bizarre onthulling: ‘We zijn allebei vreemdgegaan’

Na dertig jaar huwelijk zijn René en Natasja Froger nog altijd dolgelukkig samen, maar ook hun relatie heeft behoorlijk diepe dalen gekend. In gesprek met Vrouw vertelt Natasja er openhartig over.

Love at first sight

Of het liefde op het eerste gezicht was? Dat kunnen Natasja en René wel stellen. “De vonk sloeg over vanaf het eerste moment dat we elkaar zeggen”, vertelt Natasja in het interview. “Een soort vuurwerk, het had iets onvermijdelijks.” Toch deden de twee niet direct iets met deze gevoelens: de zanger was namelijk al getrouwd. “Dat was voor mij echt een no-go“, aldus Natasja. “Ik heb er echt alles aan gedaan om er niet aan toe te geven. Ook omdat ik nog heel jong was en dacht: wil ik wel iets met een man met twee kinderen? Ben ik daar al klaar voor?”

Dertig jaar getrouwd

Maar zoals Natasja het al omschreef, was hun liefde ‘onvermijdelijk.’ René scheidde van zijn eerste vrouw Yolanda, die vervolgens met zijn beste vriend trouwde. “Het feit dat zij ook al vrij snel weer happy was, zegt ook genoeg denk ik. René heeft nog gezongen op hun bruiloft,” blikt Natasja terug.

Zelf is ze inmiddels al ruim dertig jaar getrouwd met haar grote liefde. Samen kunnen ze met volle teugen genieten van de kleine dingen in het leven. Natasja: “We kunnen intens genieten van helemaal niets samen: wandelen met de honden, fietsen door de natuur. En we gunnen elkaar ook vrijheid, ik gun hem zijn carrière en hij mij die van mij. Verder hebben we ongelooflijk veel lol samen. Ik vind hem gewoon een fantastisch, lief mens. Ja, ook met een grote bek, waardoor mensen hem niet altijd begrijpen, maar met zo’n groot hart. Gewoon, mijn vent. Ik kan echt nog steeds intens verliefd naar hem kijken.”

Voor elkaar vechten

Een goed huwelijk, dat is het zeker. Al hebben de Frogers ook behoorlijk diepe dalen gekend. “We zijn ook weleens door een crisis gegaan. We zijn ook allebei vreemdgegaan, honderd jaar geleden”, vertelt Natasja. Op een gegeven moment besloten ze hun relatie even op pauze te zetten en afzonderlijk te wonen. “We zagen allebei in dat als we door zouden etteren er meer stuk zou gaan dan ons lief was. Tijdens die time-out kwamen we erachter dat we elkaar ontzettend misten en ook dat het vooral miscommunicatie was waardoor het fout was gegaan.”

“Maar als je voor elkaar vecht, en dat hebben we allebei gedaan, dan kun je op een gegeven moment met elkaar lezen en schrijven. Als je intussen zo lang samen bent, rijpt de relatie, er komen zoveel lagen bij door alles wat je hebt meegemaakt. Dat is zoiets kostbaars, dat kun je ook nooit meer met iemand overdoen”, besluit Natasja.

Dierbare momenten

Op 31 december 2021, het 30-jarig huwelijksjubileum van Natasja en René, blikte de presentatrice op Instagram ook al terug op al het lief en leed dat ze met haar partner heeft gedeeld. “Samen heeeeel veel mooie en dierbare momenten beleefd. En misschien wel het allerbelangrijkste, samen altijd de beste maatjes. Wat hou ik toch zielsveel van deze man en ben ik trots dat ik kan zeggen dat ik vandaag al 30 jaar zijn vrouw ben! Op naar a.u.b. nog minimaal 30 jaar erbij met ons prachtige gezin!” Het is jullie van harte gegund!

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Situatie Linda de Mol ernstiger dan gedacht: “Heel heftig!”

Linda de Mol is vooralsnog op een onbekende plek in het buitenland aan het bijkomen van alle perikelen van de afgelopen weken. De presentatrice is bedrogen door Jeroen Rietbergen en door verschillende media genadeloos afgeslacht. Waaronder Angela de Jong die waarschijnlijk wel de laatste druppel is geweest voor De Mol.

Echter zijn er grote zorgen vanwege het feit dat ze al haar werkzaamheden naast zich neergelegd heeft. Albert Verlinde heeft daarom terecht opgemerkt bij Shownieuws: “Op 27 maart is de eerste aflevering van een nieuwe reeks weer en dat is toch hét programma van Linda de Mol. Iedereen vraagt zich nu toch af: wat gaat er gebeuren?” Albert heeft rondgebeld: “Ze heeft natuurlijk aangegeven dat ze na alles wat er gebeurd is eigenlijk haar werkzaamheden neerlegt voorlopig, maar hoe lang is dat voorlopig en is ze terug voor Miljoenenjacht? Ik heb een beetje rondgebeld met de producent en mensen eromheen.”

Linda de Mol zal wellicht vervangen worden!

De mensen eromheen hebben laten weten er vanuit te gaan dat De Mol erbij zal zijn. Verlinde laat weten: “Ze hópen oprecht dat ze erbij is en ze willen eigenlijk niet eens nadenken dat ze er níet bij zou zijn, snap je? Laten we het hopen, want het is echt haar programma en ik vind dat ze het fenomenaal doet.” Echter moet er wel een ‘plan b’ zijn voor het grootse programma. Verlinde legt uit: “Natuurlijk wordt er altijd een plan B benoemd. Maar daar willen ze eigenlijk niet eens over praten. Maar dat zal ik dan maar invullen: Winston Gerschtanowitz heeft het één keer gedaan. Eén keer heeft hij het programma overgenomen, geloof in 2013. Toen de vader van Linda was overleden. Dat was de enige keer dat ze het programma niet gepresenteerd heeft.” We zullen het gauw genoeg merken! Hieronder meer over de huidige situatie van Linda:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Seksueel ongewenst gedrag op de redactie van De Telegraaf: ‘Mick van Wely aangehouden’

De talentvolle misdaadverslaggever Mick van Wely is tijdelijk geschorst als lid van de Telegraaf-redactie in verband met vermeend seksueel grensoverschrijdend gedrag met meerdere vrouwen. De krant heeft het gedrag van Van Wely in onderzoek.

De misdaadverslaggever, die intensief samenwerkt met John van den Heuvel, staat dag in dag uit vanwege zijn diepgaande onderzoek naar misdaadbendes en georganiseerde criminaliteit onder grote druk van de georganiseerde criminaliteit.

Talkshows

Van Wely, vaak te zien in verschillende talkshows, biedt zijn excuses aan. ,,Ik zal de komende tijd onder professionele begeleiding aan mezelf werken en hoop na een periode van non-actiefstelling mijn werkzaamheden te kunnen hervatten.”

Het gaan om tenminste zeven vrouwen gaan, die vooral zijn aangeslagen nadat Van Wely een aantal opmerkingen had gemaakt bij de talkshow van Beau over het schandaal bij The Voice. Opmerkelijk is dat Van Wely en Van den Heuvel verslag hebben gedaan over het gedrag van zanger Marco Borsato. Ze spraken met de jonge vrouw die aangifte heeft gedaan met Borsato.

,,Weet zo iemand wel dat iemand zijn hele carrière kan verwoesten”, zei Van Wely over de aangifte tegen Borsato bij Beau.

Duo met John van den Heuvel

De misdaadverslaggever is afkomstig uit Noord-Nederland en kwam 7 jaar geleden naar de redactie van De Telegraaf, waar hij een duo vormde met vakgenoot John van den Heuvel. Die schrijft vanavond: ,,In de eerste plaats denkt men aan de collega’s die hiermee zijn geconfronteerd. Verder zit ik net als veel andere collega’s met de nodige vragen.”

Meerdere vrouwen zouden bij De Telegraaf melding hebben gemaakt van zijn gedrag bij een van de vertrouwenspersonen. Onbekend is hoe zwaar de beschuldigingen zijn en of er sprake is van onbetamelijk gedrag buiten de redactie.

Volgens Telegraaf-chef Rien van Breemen is het advies van het meldpunt Integriteit gevolgd. ,,Wij willen een veilige werkomgeving voor onze medewerkers”, aldus Van Breemen. De reputatieschade voor de krant is groot.

RTL heeft inmiddels aangegeven dat de samenwerking met Van Wely is opgeschort. Van den Heuvel schort ook de samenwerking op: “Mijn samenwerking met hem wordt de komende tijd opgeschort. Dat is verdrietig maar het is onder deze omstandigheden helaas onvermijdelijk.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending