Lil’ Kleine en Jaimie Vaes komen met gezamenlijk videostatement
Connect with us

Celeberties

Lil’ Kleine en Jaimie Vaes komen met gezamenlijk videostatement

Lil’ Kleine en Jaimie Vaes hebben voor het eerst na het vermeend huiselijk geweld een gezamenlijke videoboodschap gegeven. Daarin zegt Jaimie dat ze niet fysiek mishandeld is tijdens de bewuste nacht in de hotelkamer op Ibiza.

De brunette geeft wel mee dat de rapper in het vervolg wel liever zal zijn. Jaimie steekt van wal: “Even een berichtje namens mij en Jor. We denken dat dit nodig is, omdat wij de afgelopen tijd de ergste horrorverhalen en leugens hebben zien verspreiden over ons en ons gezin. Dit moet gewoon stoppen. We vielen ons de laatste week best wel verplicht om even rust te nemen om even alles te laten bezinken. Maar hoe rustiger we werden, hoe meer verhalen er kwamen. Dat is gewoon ontzettend pijnlijk om te lezen.”

Ruzie is niet oké

Jaimie, die voornamelijk het woord voert, gaat verder: “We zijn de liefste ouders voor Lío, we zullen nooit iets doen om hem in een situatie te brengen die niet gezond is of gevaarlijk. Die avond is er geen fysiek geweld geweest.”

“Natuurlijk, wij maken ruzie en die raken weleens verhit en we snappen ook dat we een voorbeeldfunctie hebben en dit mag absoluut geen voorbeeld zijn dat ruzie oké is. Maar wat er nu verspreid, dat is ontzettend treurig en doet ons echt onwijs veel pijn.”

Lil’ Kleine mag ook iets zeggen

Kleine houdt de hele tijd de lippen stijf op elkaar, maar dan heeft ook hij iets te zeggen. “De moeder van mijn kind, de vrouw van wie ik houd, zou ik nooit oprecht pijn doen. Dat is niet mijn bedoeling, als ik je ooit pijn zou hebben gedaan, weet je dat dat niet de bedoeling was. Maar leugens die verspreid worden, is niet de bedoeling”, zegt de rapper.

Jaimie valt meteen in en zegt nog: “Hij gaat wel iets liever zijn. Alsjeblieft, laat het rusten. Het is nu wel genoeg geweest. We hopen met ons gezin hier ook weer sterker uit te komen.”

Celeberties

Zien: Johan Derksen doet boekje open over zijn ‘bizarre’ huwelijk

Johan Derksen en zijn vrouw zijn al bijna 25 jaar getrouwd. Maar hij bekent nu dat ze elkaar nauwelijks kennen. ,,Ik eet nooit met mijn vrouw samen.”

Pas na hun huwelijk kwam het stel erachter dat ze vrijwel niets gemeen met elkaar hebben. Toch zijn ze volgend jaar al 25 jaar getrouwd.

Weinig gemeen

,,We kwamen er pas na ons huwelijk achter dat we zo weinig gemeen hebben”, aldus Johan in weekblad Weekend. Maar hoe houdt Johan het dan gezellig met zijn vrouw? Daar heeft hij een wel héél ‘gek’ antwoord op. Sinds zeven jaar hebben ze een hond, genaamd Cuby. ,,Het klinkt misschien gek, maar die hond is belangrijk voor onze binding.”

Of de VI-analist nog samen met zijn vrouw zou zijn als ze hond Cuby niet hadden gehad, is maar de vraag. Hij is zó gek op de hond, dat hij zijn hele leven én die van zijn vrouw erop aanpast.

Het huis waar het stel in woont is voor de hond uitgezocht, de grote auto én Johan heeft het breedste bed gekocht voor in de slaapkamer zodat de hond comfortabel ligt. Daarnaast gingen ze eerder elk jaar op vakantie naar Amerika. Maar omdat ze geen oppasadres kunnen vinden dat goed genoeg is voor Cuby, blijven ze voortaan thuis.

Nooit samen eten

Maar Johan noemt zijn relatie prima. ,,Als ik in mijn eentje zou wonen, werd het hier waarschijnlijk een chaos, maar zij is echt een goede manager”, aldus Johan in Weekend. ,,Het huis is schoon, de rekeningen zijn betaald, ik hoef me nergens zorgen over te maken. Nou, wat wil je nog meer?” Klinkt héél romantisch Johan…

Want eigenlijk doet Johan niets samen met zijn vrouw. Zelfs dineren niet. ,,Ik eet nooit met mijn vrouw samen”, aldus Johan. Nee, óók niet als het kerst is. ,,Ik neem een halve liter yoghurt, dat is mijn hoofdmaaltijd. Om daar nou de kersttafel voor te dekken is een tikje overdreven.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Sylvie Meis openhartig over liefdeshereniging met Rafael van der Vaart

Het is alweer van 2013 geleden dat Sylvie Meis scheidde van Rafael van der Vaart. Hoewel beiden een nieuwe partner hebben, krijgt de kleine diva nog geregeld de vraag of ze ooit weer samenkomt met de voormalig voetballer.

In een nieuwe vlog schept Sylvie Meis duidelijkheid. De blondine steekt van wal: “Een veel gestelde vraag, aanname of misschien een vurige wens is of ik ooit weer terugkom bij mijn ex-man Rafael. Natuurlijk is daar geen sprake van.

La Meis legt uit dat ze ontzettend veel houdt van haar nieuwe man Niclas Castello en dat ook Rafael gelukkig is in de liefde. “Rafael heeft de meest geweldige vriendin, ik beschouw haar als zijn vrouw”, zegt Sylvie. “Estavana is geweldig, dus we zullen niet meer bij elkaar komen, nee.”

Rafael van zijn kant zegt dat de scheiding met Sylvie het dieptepunt was van zijn leven. Hij verklaart: “Ik vertrok uit Hamburg en Damiàn bleef bij Sylvie. Daardoor kon ik bijna nooit naar zijn voetbalwedstrijden kijken. Toen ik bij Betis Sevilla speelde, kwam hij vrijdagnacht bij mij aan in Spanje en namen we zondag huilend weer afscheid van elkaar.”

Scheiding

Het huwelijk tussen de blondine en de voetballer liep definitief op de klippen toen Rafael pikante berichtjes van Sylvie aan piloot Balasz Vajta ontdekte. Talrijke mannen gingen hem vooraf, maar uiteindelijk vond Sylvie geluk in de armen van Niclas Castello. De twee trouwden in september 2020.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Rachel Hazes: ‘Zelfmoord door dit pestgedrag’

Rachel Hazes heeft in een uitgebreid bericht gereageerd op een pittige column van Angela de Jong. Niet alleen nodigt ze haar uit voor een kop thee, ze wijst haar ook op de gevaren van dit soort ’pestgedrag’.

In haar column eerder deze week zette Angela de Jong uiteen waarom Nederland André, Sarah en Rachel ’uitkotst’. „Het zit hem in de ongeëvenaarde schaamteloosheid waarop jullie te werk gaan, jongens”, pende ze neer. „Je moet niet onderschatten hoe het overkomt dat je daar nu staat te jubelen over je verliefdheid en het barbiepop-influencertje waar je naast mag lopen, terwijl je een paar maanden geleden nog van de daken schreeuwde hoe gelukkig je was met een ander.” Ook stelde ze dat Rachel ’bijbeunt als theeschenkster in een winkelcentrum in Amstelveen’.

Uitspraken die allerminst goed vielen bij Rachel, waardoor ze besloot een brief terug te schrijven aan de columniste. „Ik hoorde dat je weer eens los ging over de familie Hazes in je column in het AD. Daarom wil ik je graag te woord staan. Als jij binnenkort in de buurt bent van Amstelveen lijkt het mij enig als je dan bij langskomt in wat jij ’mijn theewinkeltje’ noemt. Dan kun je zelf zien dat het niet ’bijbeunen’ is wat we doen, maar zwaar aanpoten. We hebben 150 tot 200 formules, frisse thee tot zoete thee, helaas niets zuurs, maar dat heb je ook niet nodig”, sneert ze.

Pestgedrag

Ze benadrukt bovendien dat de zaken zo goed gaan, dat ze al bezig is met een tweede bar in Barcelona. „Leuk hè, dat het zo goed gaat!”, vervolgt Rachel. „En meid, als jij mij graag gratis advies wil geven, mag ik dat ook aan jou geven. Probeer je eens te verdiepen in de medemens voordat je dingen gaat tikken. Of iemand nou dik is of dun, opgespoten lippen heeft, LGBTI is, of als iemand af en toe onder de zonnebank gaat: joh, op basis waarvan moet je daar dan een oordeel op vellen? Leven en laten leven.”
Volgens de onderneemster heeft Angela niet door wat voor een effect haar uitspraken kunnen hebben. „Wij kunnen wel tegen een stootje, maar besef je wel dat sommige mensen door pestgedrag en bepaalde uitspraken over uiterlijkheden, uitspraken of stukjes die eigenlijk zeggen: ’jij mag niet zijn zoals je bent’ zelfmoord plegen. Persoonlijkheidskenmerken (bijvoorbeeld een negatief zelfbeeld) staan hoog op de lijst van risicofactoren. Indirect werk jij daar ook aan mee met al je zure kort-door-de-bocht-meningen over uiterlijkheden.”

Rachel zegt Angela dan ook graag een spiegel voor te willen houden. „En laten we dan eens kijken of jij dat nou zo fijn zou vinden als ik publiekelijk over jou kwetsende dingen zou zeggen… Denk daar maar eens goed over na! Ik hoop je snel te zien, de thee staat voor je klaar.”

Rachel lijkt te weten waar ze over praat. Zelf gaf ze vorig jaar in het programma Het Hek van de Dam toe dat er momenten zijn geweest dat ze er zelf aan dacht haar leven te beëindigen. „Het was me op een gegeven moment allemaal te veel”, vertelde ze over die donkere periode in haar leven. Dat ging zo ver dat ze al precies had uitgedacht hoe ze zichzelf van het leven zou beroven. „Ik heb twee weken van tevoren een mes gekocht. Ik heb contant betaald, zodat ik niet getraceerd kon worden. Ik heb een brief aan mijn kinderen geschreven en ik dacht, ik doe het in de badkamer, dan hebben ze er het minste last van als ze me vinden.”

Doorgaan met lezen

Trending