Limburgse klapt uit de school betreft “vluggertje” met Lil Kleine op toilet!
Connect with us

WOW

Limburgse klapt uit de school betreft “vluggertje” met Lil Kleine op toilet!

We zagen onlangs al het nieuws dat Lil Kleine en Jaimie Vaes eventjes uit elkaar zijn geweest. De twee hebben wederom elkaar foto’s van social media afgehaald en elkaar ontvolgd. Het klinkt een beetje kinderachtig, maar zo gaat dat schijnbaar tussen deze twee wanneer ze klaar zijn met elkaar. De reden zou een dame uit Limburg zijn.

De rapper zou na een optreden in Limburg namelijk meegenomen zijn door de rapper waarna ze het toilet in zijn gedoken. De dame in kwestie heeft nu haar verhaal gedaan bij een van de welbekende juice-kanalen. Het kanaal ‘Reality.fbi’ zegt de dame gesproken te hebben en een paar vragen te hebben gesteld over het voorval. De dame, die zegt dat ze degene is van het toilet-avontuur, heeft onder andere aangegeven dat ze anoniem wil blijven. Maar ook dat ze in haar eigen dorp al gauw herkend werd en daar flink wat problemen mee heeft gehad.

Limburgse dame klapt uit de school over Lil Kleine!

Het account vraagt onder andere de volgende vraag: “Kan je kort omschrijven wat er die nacht gebeurde?“. Het meisje antwoord met: “Na z’n optreden liep hij het podium af. We keken elkaar kort aan, maakten een praatje en seinde dat ik mee moest komen. Eerst dacht ik ‘de VIP-ruimte’. Maar dat werd het toilet. De rest lijkt me duidelijk.” Ook geeft ze aan dat ze de rapper eerder nooit heeft ontmoet en dus ook niet persoonlijk kent. Ook zou ze niets meer gehoord hebben van Jorik na dit voorval. De rest van de vragen van het juice-account en antwoorden van het desbetreffende meisje zijn hieronder te lezen.

Meest bekeken

Monique Westenberg erg emotioneel na verlies: “Wat mis ik je in m’n leven”

Monique Westenberg moest op 26 november 2019 afscheid nemen van haar steun en toeverlaat. Haar oma Corrie overleed op 88-jarige leeftijd.

Monique Westenberg maakte er op sociale media geen geheim van dat ze haar oma op handen droeg. Haar overlijden in 2019 kwam dan ook bijzonder hard aan.

Vorige maand herdacht Monique haar grootmoeder nog op wat haar 90ste verjaardag had moeten zijn. Vandaag staat ze stil bij haar overlijden.

“Al twee jaar aan de andere kant en tegelijkertijd ben je nu altijd zo dichtbij. Dat weet ik, dat voel ik!”, schrijft Monique op Instagram Stories.

“Je stuurt me en begeleid me en daar haal ik zóveel kracht uit, maar God wat mis ik je in m’n leven. Zo onbeschrijfelijk veel. Mijn alles, mijn koningin”, aldus Monique Westenberg.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Chantal Janzen plaatst pijnlijke boodschap gericht aan ex-liefje Johnny de Mol!

Chantal Janzen is al jaren lang gelukkig met haar man en ze heeft inmiddels ook al twee kinderen op de wereld gezet. Maar heel wat jaartjes geleden heeft de blondine een relatie gehad met Johnny de Mol. Iets wat eigenlijk half bekend en vrouwelijk Nederland wel kan zeggen als we de geruchten mogen geloven.

Wanneer je even goed op Google gaat zoeken kun je zelfs hele lijsten met vrouwelijke BN’ers vinden waar Johnny wat mee gehad heeft. We vermoeden dat het aanzien en de centjes van zijn pa daar wel een klein beetje mee te maken hebben. Aanpappen met Johnny betekent natuurlijk de dag erop je eigen show. Maar aan deze relaties hebben niet alle vrouwen even goede herinneringen weten we uit verschillende verhalen. We zullen deze verhalen hier niet gaan bespreken, maar wel dat Chantal blij is dat dit verleden tijd is.

Chantal Janzen plaatst iets over Johnny de Mol!

Johnny heeft tegenwoordig namelijk zijn eigen show HLF8 waar hij met enige regelmaat in de roddelkranten terecht komt. Zijn interview met, ook al een ex-liefje, Bridget Maasland ging bijvoorbeeld het internet over. In dit interview ging het namelijk over de bed-prestaties van Hazes jr. en die van hemzelf. Er gaan verhalen dat Johnny tijdens zijn relatie met Chantal behoorlijk naast de pot gepiest heeft. Ook zou Chantal helemaal geen contact meer hebben met de zoon van de grote baas: “Ze zei toen ook al helemaal geen contact meer met hem te hebben, maar dat als hij in de goot ligt en niemand hem wil helpen dat hij Chantal dan mag bellen en ze erover na zou denken of ze hem dan komt helpen“. Tijdens een uitzending van HLF8 met Johnny kwam op het Instagram-verhaal van Chantal plots deze tekst tevoorschijn. We kunnen wel bedenken over wie dit gaat:

Doorgaan met lezen

WOW

Zien: Winnaar en overige BN’ers Masked Singer uitgelekt!

Wij hebben van een betrouwbare bron binnen gekregen wie er nog meer in de pakken schuilt bij het programma The Masked Singer. Sterker nog we weten zelfs al wie er gaat winnen en we weten ook wie er wint bij de oud en nieuw special.

De finalisten voor het nu nog lopende seizoen zullen zijn:

Krokodil – Emma Heesters

Cupido – Jami Loman

Giraffe – Tygo Gernandt

Haai – Onbekend

De winnaar wordt Cupido en daar zit dus Jamai Loman in en op de tweede plek eindigt de Krokodil en dat is dus Emma Heesters.

In de pakken van de oud en nieuw special zitten de volgende bn’ers.

Kerstboom – Nick Schilder

oliebol – Robert ter Brink

Klok – Quinty Trustfull

Sneeuwpop – Glennis Grace

De winnaar wordt de Kerstboom en dat is dus Nick Schilder.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending