Linda de Mol gaat snoeihard terugslaan: “Dit is haar plan!”
Connect with us

Meest bekeken

Linda de Mol gaat snoeihard terugslaan: “Dit is haar plan!”

Linda de Mol is compleet terneergeslagen vanwege alle perikelen rondom The Voice, haar grote broer de mediamagnaat en haar ex-vriend. De grootste klap is natuurlijk dat Jeroen Rietbergen, haar ex-vriend, door heel Nederland als een behoorlijke smeerlap gezien wordt. Na de aantijgingen in de BOOS-video is de componist per direct opgestapt en naar een dure kliniek gevlogen om in stilte te gaan paardrijden en vissen. Echter kwam er achteraf een gigantische bak kritiek bij Linda terecht. Verschillende slachtoffers zouden namelijk al eerder bij haar blad, LINDA, hebben aangeklopt met hun verhalen. Volgens het grote publiek heeft ze hier niet genoeg mee gedaan. Wat volgde was een complete breakdown en een volledige stilte. Tenminste, nadat er een aantal statements naar buiten kwamen. Ook haar grote show ‘Miljoenenjacht’ is inmiddels met minstens een half jaar vooruit geschoven. Totdat de presentatrice weer klaar is om voor de camera te gaan staan.

Linda de Mol gaat comeback maken!

Allereerst werd gedacht dat Winston Gerschtanowitz zou gaan invallen. Volgens Kirsten Jan van Nieuwenhuijzen een slecht plan “Als Winston het gaat doen, dan vrees ik wel dat het qua kijkcijfers… Winston is natuurlijk een heel saaie presentator. Hij doet het verder prima, maar er zit weinig sjeu aan natuurlijk.” Kirsten denkt dat Linda een glorieuze comeback gaat maken: “Ik denk eerlijk gezegd dat als Linda het wél zou doen, dat de kijkcijfers door the roof gaan. Natuurlijk.

Iedereen wil kijken hoe Linda halverwege de show een totale breakdown gaat hebben. Dat vindt iedereen hartstikke leuk. Dat ze in één keer roepen dat de opnames stilgelegd worden. Stop er wat in dat ze het uiteindelijk toch gewoon wil doen. Er moet iets gebeuren, waardoor ze daar weer gaat staan. Ik denk dat heel veel mensen het haar ook best gunnen als ze weer terugkomt en daar haar mannetje gaat staan.” Hieronder meer:

Meest bekeken

Jongen doet klusjes om auto te kunnen kopen voor zijn alleenstaande moeder

Deze jongen houdt echt heel veel van zijn moeder. Zijn actie is hartverwarmend!

Vandaag de dag lezen we maar al te vaak artikelen over ‘de jeugd van tegenwoordig’. Jongeren die onbeleefd, ondankbaar of zelfs onaangenaam zijn.

Gelukkig gedragen lang niet alle jonge mensen zich op deze manier. Vandaag delen we het verhaal over een jongen die zijn hart absoluut op de juiste plek heeft zitten!

De 13-jarige William, uit de Verenigde Staten, heeft veel tijd en energie gestoken in het verdienen van wat extra geld. Hij vertelde echter niemand over zijn plannetjes met het geld.

Wat hij toen deed, kwam als een enorme verrassing, niet in het minst voor zijn zeer ontroerde moeder.

Tijdens de zomer werkte William hard om gazons te maaien. Zijn spaarvarken raakte al met al voller. Toch ging het hem niet snel genoeg en hij besloot iets heel dierbaars te verkopen: zijn Xbox.

“Welke 13-jarige verkoopt zijn Xbox? Ik ken niemand,” zei zijn moeder.

Dus wat was het plan van Williams? Zijn doel was al die tijd om een auto te kopen voor zijn alleenstaande moeder!

Uiteindelijk had William genoeg geld bij elkaar gespaard om een auto te kopen voor zijn geliefde moeder. Het mag dan ook geen verrassing heten dat zijn hartverwarmende verhaal viraal ging.

Wat een prachtige actie!

Bekijk meer van het verhaal in de speler hieronder en deel dit gerust met je vrienden op Facebook om de liefde verder te verspreiden!

Doorgaan met lezen

Animals

Beer zat 30 jaar vast in een kooi – zie nu haar reactie als ze wordt bevrijd

Meer dan 30 jaar geleden arriveerde een kleine beer in een dierentuin in de Amerikaanse staat Pennsylvania. De berenwelp heette Fifi en werd tegen haar wil gevangen gehouden. Het doel van de beer was uitsluitend om geld te verdienen.

Fifi werd gedwongen voor mensen ‘trucjes’ te doen en ze werd nooit met respect behandeld. Ze kreeg slecht te eten en leefde in ellendige omstandigheden. Na tien jaar hel werd de dierentuin eindelijk gesloten.

Maar in plaats van Fifi vrij te laten in een natuurgebied, gebeurde er iets vreselijks.

De eigenaar van de dierentuin sloot haar op in een roestige kooi. Hier zou ze de komende twintig jaar wachten, totdat iemand haar zou kopen. De eigenaar van de dierentuin wilde zijn investering terugkrijgen.

Na verloop van tijd hoorde de dierenrechtenorganisatie People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) van de grimmige situatie van Fifi.

Toen PETA haar voor het eerst zag was Fifi er erg slecht aan toe: ze was lichamelijk en geestelijk ziek en extreem ondervoed.

De anders grote en sterke beer, die ze vroeger was, was nu een mager scharminkel.

PETA vervoerde haar onmiddellijk naar The Wild Animal Sanctuary in Colorado, waar ze de behandeling kreeg die ze zo hard nodig had.

Vandaag heeft Fifi, een Syrische bruine beer en oorspronkelijk afkomstig uit het Midden-Oosten, een nieuwe start in het leven gekregen, ver van haar vorige kwelgeesten.

Na slechts vijf maanden in de opvang werd Fifi veel sterker en vandaag is ze weer een gezonde en sterke beer!

Doorgaan met lezen

Animals

Paard gaat op de grond liggen en begint enorme winden te laten

Iedereen heeft wel eens last gehad van winderigheid. Rijk of arm, scheten laten doen we allemaal. Het is heel normaal en natuurlijk.

Scheten zijn ook zeer zeker niet exclusief voor mensen. Ook de meeste dieren laten scheten. Elk hondenbaasje kan dat beamen.

Ook het paard genaamd Archy laat scheten. Na een verandering in zijn dieet is hij winderiger geworden. De viervoeter is meer vezels gaan eten op aansporen van de dierenarts.

Een van de gevolgen is dat het dieet voor wat meer flatulentie heeft gezorgd. Flink wat meer, dus schrik niet als je de onderstaande video ziet.

Er is dus ook geen reden om je zorgen te maken als je de onderstaande video bekijkt, waar Archy verschillende keren erg harde winden laat!

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending