Linda de Mol krijgt nóg een grote klap te verwerken ná Voice-schandaal!
Connect with us

WOW

Linda de Mol krijgt nóg een grote klap te verwerken ná Voice-schandaal!

De film ‘Alles op tafel’ met Linda de Mol zal niet terugkeren in de bioscopen. Dit is opvallend aangezien de film een behoorlijke hit geweest is en nog wel even kan blijven draaien. Inmiddels is ook al gelekt dat de bioscopen weer zullen openen tot een nog onbepaalde tijd. Dit zou dus goed uitkomen. Er zal dus ook nog gekeken worden naar eventuele draaidagen in de bioscopen.

Maar er is een kans dat deze alleen nog via streamingdiensten bekeken kan worden. Opvallend aangezien het zo’n goed bekeken film was. Op LINDA staat zelfs het volgende over het succes: “De Nederlandse versie van het Italiaanse Perfetti Sconosciuti was een van de weinige titels die stand hield tegen het geweld van James Bond!” Het is dan ook nog onduidelijk wat de reden is om de film uit de bioscopen te halen aangezien dit nog voor flink wat omzet kan zorgen.

Linda de Mol keert niet terug in de bioscopen?

Maar gelukkig hebben we de welbekende juicekanalen die overal hun oren lijken hebben te zitten. De komische drama de Gouden Film-status is al meer dan 100.000 keer bekeken en een bewezen succes. Wat is dan de reden dat de film uit de schappen gehaald wordt? Er is natuurlijk veel gedoe rondom De Mol sinds de schandalen rondom The Voice en haar ex-vriend. Juicechannel zegt er het volgende over: “De film ‘Alles op tafel’ is na de lockdown niet meer te zien in de bioscopen. In eerste instantie zou de film wel nog terugkeren, maar de film is vanaf 1 februari te streamen via Amazon Prime Video. Volgens een woordvoerder van Amazon staan er teveel andere films klaar en moet de film daarom plaatsmaken. Maar waarschijnlijk is de film op dit moment gewoon te confronterend voor Lin!” Hieronder een behoorlijk confronterend stuk uit de film:

Meest bekeken

Bizarre uitspraak Marco Borsato & Ali B uit The Voice aflevering aan het licht gekomen

The Voice of Holland is het meest besproken onderwerp van de week. De langverwachte video van BOOS konden we gistermiddag dan eindelijk bekijken. Veel mensen zijn boos op John de Mol en het laatste nieuws is dat grote zenders voorlopig geen muziek meer van Marco Borsato en Ali B gaan draaien. Zo gaan er ook veel oude fragmenten van The Voice viral, maar deze video is wel heel erg opvallend door de uitspraken van Ali B en Marco.

Sinds de misstanden van The Voice gaan worden er oude fragmenten en afleveringen van het programma daar boven gehaald en gaan veel van deze video’s viral. Nu is er een nieuw fragment uit 2013 waarin Cheyenne Toney commentaar krijgt van de coaches. Er wordt een opmerking door zowel Marco als Ali B gemaakt die in het fragment als grapje overkomt, maar met de kennis die we nu hebben zijn de twee uitspraken nogal opvallend.

Bekijk de video hieronder:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Volger “betrapt” Monique Westenberg op foto: “Zie je!”

Monique Westenberg heeft vorig jaar een collectie spullen gelanceerd via Kruidvat. Of Kruidvat heeft een collectie gelanceerd waar Monique het gezicht van is, dat kan natuurlijk ook. Er was destijds veel te doen over de collectie, die zou namelijk volgens verschillende bronnen voor geen meter lopen. Verschillende medewerkers hebben laten weten dat er nog enorme voorraden liggen die niet verkocht worden. Tegenstrijdig met het bericht dat Monique gaf: “Hé mensen, ik krijg ontzettend veel vragen of de Kruidvat-collectie nog aangevuld gaat worden. Helaas niet.

Na twee dagen was de ‘Home decoratie’ en de ‘Hondenartikelen’ volledig uitverkocht. Qua kleding zijn er nog wel wat maatjes over, online. Maar als jouw maat er niet meer tussen zit dan is het er helaas niet meer.” Reality.FBI gaf toen aan dat het hoogstwaarschijnlijk bijna ene winkel wél storm heeft gelopen en bij de andere winkel niet.

Monique Westenberg doneert halsbanden en riemen!

Mevrouw Westenberg heeft echter gisteren in haar verhaal op Instagram geplaatst dat ze éxtra riempjes heeft laten maken. Ze schrijft: “We zijn een koffer aan het vullen met riemen en halsbanden die ik extra had laten maken door Kruidvat om te donderen aan ‘FKK Animal Rescue’” Bij de juicekanalen doemde natuurlijk meteen de vraag op of ze dit echt extra heeft laten maken of dat het gewoon over was. Een scherpe volger merkte op dat de riempjes los geknipt moeten worden met een schaar. De volgers zegt: “Als ze de verpakking moet los knippen komt het dus uit de winkel!” Of dit echt het geval is kunnen we niet met zekerheid zeggen. Wanneer je bijvoorbeeld 100 éxtra stuks laat maken door Kruidvat kan het natuurlijk ook zo zijn dat er standaard een verpakking in het verwerkingsproces omheen komt. Wat het ook mag zijn, een hele mooie actie! Swipe onderstaande foto’s voor meer:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: ‘Smerige Voice-regisseur Martijn ontkent alles’

Naast Ali B, Marco Borsato en Jeroen Rietbergen was er nog iemand die beschuldigd werd van wangedrag bij The Voice. Het was regisseur Martijn die tot nu toe zijn mond hield en al zijn social media accounts van naam veranderden.

Inmiddels is er ook aangifte gedaan tegen deze regisseur wegens aanranding. Het AD heeft de regisseur gesproken en hij ontkent alles.

Hij zegt er het volgende over:

“Als een jongetje of een meisje binnenkomt dat heel zenuwachtig is, dan pak ik zo iemand vast en zeg ik; kom op hoor, je moet wel op televisie. Het grappige is dat twaalf jaar geleden niemand dit raar vond. Dan kreeg je complimenten over hoe goed je in je vak was.”

“Zeker als er wat jongere mensen rondlopen, hoor je: o, die gaat zeker met ze naar bed. Zo onrechtvaardig. Echt. Ik kan er gewoon niet bij.”

“Mijn editors zeiden nog: Martijn jij bent altijd zo lekker bezig met die kandidaten, ben je niet bang dat iemand dat verkeerd opvat? Toen zei ik, ja misschien wel. Maar ik denk niet dat er mensen te vinden zijn die zeggen: ik doe teveel.”

Het AD confronteert de regisseur ook met een verhaal van een oud medewerker van The Voice die zegt dat hij haar in haar stageperiode tegen haar wil in heeft proberen te zoenen. De regisseur ontkent dit en komt met de volgende verklaring.

“Ik heb al twintig jaar een mooie vrouw waar ik heel gelukkig mee ben. Ik doe dat niet en ik wil dat niet.”

“Nu bekijken we alles met het vergrootglas van 2022 en is alles zo krampachtig. Dit kan blijkbaar niet meer, maar een paar jaar geleden was het gewoon anders.”

“Ik wil het beste uit mensen halen. Dat heeft altijd gewerkt. Maar waarschijnlijk is het nu te ouderwets.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending