Linda de Mol vlucht uit Nederland, kinderen verbreken al het contact
Connect with us

Celeberties

Linda de Mol vlucht uit Nederland, kinderen verbreken al het contact

Is ook Linda de Mol Nederland ontvlucht? Eerder legde ze haar werkzaamheden neer en vroeg ze om rust. Story meldt nu dat het stil is in haar Gooische villa…

Weekblad Story meldt deze week dat Linda de Mol haar fraaie villa is ontvlucht. Directe aanleiding daar is natuurlijk het Voice-schandaal waarin haar ex Jeroen Rietbergen één van de hoofdrollen speelt. Al eerder liet Linda weten dat ze rust wil. ,,Ik heb mijn relatie verbroken, Jeroen woont niet meer bij mij. Mijn werkzaamheden leg ik de komende tijd neer in de hoop dit een plek te kunnen geven en ik vraag iedereen mijn gezin met rust te laten.”

Kliniek

Hoewel Story dat niet zeker weet, denkt de redactie dat Linda waarschijnlijk verblijft in het Portugese Vale do Lobo, waar de familie een vakantiewoning heeft. Al eerder werd bekend dat ook haar ex niet in is. Deze site meldde eerder dat Jeroen Rietbergen was afgereisd naar de VS om zich daar in een kliniek te laten behandelen voor zijn ‘seksverslaving’. Nu gaat het gerucht dat hij daar niet welkom was en is doorgereisd naar Bonaire.

Noodvaart

Sommige media speculeren alweer over een verzoening – op termijn – tussen Linda en Jeroen, maar dat lijkt niet reëel. Overigens noemde ze het zelf eerder een wonder dat het zo lang zo goed was gegaan. Na het vertrek van Sander Vahle, de vader van haar kinderen, heeft Linda zich naar eigen zeggen ,,met een noodvaart op een ander gestort om de pijn te dempen.” Die ander was Jeroen. ,,Het moet voor Sander toen heel pijnlijk zijn geweest. (…) Zelfs de hond werd ineens uitgelaten door een andere man”, klonk het uit Linda’s mond.

Reputatieschade

Nu lijkt de familie De Mol helemaal klaar met Jeroen Rietbergen. De bandleider heeft hen niet alleen veel verdriet, maar ook enorm veel (reputatie)schade berokkend. Linda’s neef Johnny noemde hem ‘een ongelooflijke klootzak’. Ook Linda’s kinderen lijken klaar met hun stiefvader.

Zo pijnlijk

Zoon Julian (24) en dochter Noa (22) hebben volgens Story alle foto’s van Jeroen op hun socials verwijderd. Pijnlijk, want de twee hadden een heel goede band met Jeroen. Linda heeft Jeroen overigens al eerder een tweede kans gegeven. Ook toen ging de bandleider in therapie, maar kennelijk heeft dat in de jaren erna bitter weinig effect gehad.

Celeberties

Zien: Johnny de Mol ondervraagt verdachte Marco Borsato op televisie

Johnny de Mol zou maar wat graag Marco Borsato interviewen op televisie. Dat vertelde de presentator vlak voor de BOOS-reportage over seksueel wangedrag bij The Voice.

Marco Borsato zit in de hoek waar de klappen vallen. Vorige maand is er aangifte tegen hem gedaan wegens aanranding van een minderjarig meisje. In de BOOS-reportage wordt hij ook nog eens beschuldigd dat hij meisjes van 13 en 14 ongewenst betastte.

In gesprek met Veronica Superguide zei Johnny dat Marco Borsato hoog op zijn verlanglijstje staat van te interviewen personen. “The Script komt dit jaar spelen, dat vind ik leuk, maar voor de rest heb ik niet iemand van wie ik denk: die moet ik hebben. Marco Borsato? Ja, tuurlijk, maar dan wil ik wel carte blanche.”

Billen bloot

Johnny wil de zanger alleen interviewen als Marco werkelijk het achterste van zijn tong laat zien. Daarover zei hij: “Ik wil hem alles kunnen vragen. Evengoed is het natuurlijk verschrikkelijk, een verhaal met alleen maar verliezers. In eerste instantie het vermeende slachtoffer, maar ook Marco’s vrouw en kinderen.”

Het is echter heel onwaarschijnlijk dat we nog voor de zomer iets horen van Marco Borsato. De vraag is ook of de talkshow van HLF8 in het najaar een vervolg kent. “Ik ga er niet blind van uit dat we in september verder mogen, maar ik heb er veel vertrouwen in en we gaan er alles aan doen. Dus tot mei is dit het enige plan, want een plan B leidt af van plan A.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Yvonne Coldeweijer weet nog meer over zangeres Maan en verschillende coaches!

Yvonne Coldeweijer is natuurlijk dé showbizzwatcher om te volgen om volledig voorzien te worden van al je roddel-behoeftes. Ook Maan komt zo nu en dan ter sprake bij de roddelkoningin. We hebben bijvoorbeeld al verhalen gehoord over en Marco Borsato, Jan Smit en Ali B. Tot voor kort heeft echter nooit iemand gereageerd op de verhalen rondom de zangeres en de andere artiesten.

Toen Ali en Marco in opspraak kwamen vanwege de BOOS-video over The Voice kwam er wél eindelijk antwoord. Dit antwoord zat in een statement van de zangeres zelf die ze op Instagram gaf nádat de BOOS-video uitgezonden was. De zangeres gaf het volgende aan: “Omdat ook over mij verhalen de ronde hebben gedaan wil ik hier voor eens en voor altijd duidelijk over zijn. In mijn jaren bij The Voice heb ik zelf nooit te maken gehad met nare ervaringen.”

Yvonne Coldeweijer weet meer over Maan!

Ze vervolgt: “Ik ben door niemand onheus bejegend en heb het altijd als een veilige en positieve plek ervaren. Waar het ging om muziek. Iedereen die bij het programma betrokken was, inclusief coaches, hebben mij altijd met alle respect behandeld en er is nooit sprake geweest van grensoverschrijdend gedrag, fysieke toenadering of machtsmisbruik naar mij toe.” Hiermee lijkt ze dus te zeggen dat er nooit fysieke toenadering is geweest tussen haar en een coach. Coldeweijer heeft echter deze vraag gekregen: “De Steenwinkel schreef in haar verhaal over The Voice dat ze helemaal geen weet van heeft…” Hiermee worden vermoedelijk de eerder genoemde verhalen bedoelt. Coldeweijer laat het volgende weten: “Maan is een dirty little girl.” Wat Coldeweier precies weet kunnen we niet zeggen. Wellicht dat we daar in de toekomst nog meer over gaan horen. Swipe onderstaande foto voor meer:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Rene van der Gijp haalt keihard uit naar Lil Kleine: ‘Hij is gehandicapt’

Lil Kleine kreeg gisteren van de rechter een taakstraf van 120 uur opgelegd wegens mishandeling van een man in een nachtclub in Amsterdam. Rene van der Gijp regeerde gisteren in de talkshow VI Vandaag op dit nieuws en zei dat Lil Kleine gewoon een verstandelijke beperking heeft.

Rene refereerde ook nog naar Jamie Vaes de vriendin van Lil Kleine die een paar maanden geleden nog zwaar werd mishandeld door hem en maar blijft terugkomen. Voor deze mishandeling werd Lil Kleine ook opgepakt door de Spaanse politie, maar omdat Jamie geen aangifte deed werd Lil Kleine al snel weer vrijgelaten.

Hieronder kun je het filmpje bekijken waarin Rene keihard uithaalt naar Lil Kleine.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending