Linda de Mol wordt beschuldigd van ernstige daden en reageert meteen.
Connect with us

Celeberties

Linda de Mol wordt beschuldigd van ernstige daden en reageert meteen.

De cover van de nieuwste LINDA. is er een waar Linda de Mol zelf even goed over na moest denken. De presentatrice wil normaliter absoluut niet op de foto in bikini, maar besloot dit keer toch al haar onzekerheden opzij te zetten. Mét een prachtig resultaat.

Zure appels

Linda kan op social media op veel complimentjes rekenen. “Niet normaal zoveel lieve en leuke reacties! Duizenden waren het”, laat ze weten op haar eigen website.

Toch zitten er tussen al die positieve reacties een paar zure appels bij, waardoor Linda zich genoodzaakt voelt om te reageren. Het gerucht gaat namelijk dat Linda de foto flink heeft laten retoucheren.

#LekkerBodypositief
“Wat betreft die suggesties (sommigen beweerden zelfs dat er een heel ander lichaam aan mijn hoofd geplakt is) kan ik garanderen dat ik absoluut niet slanker of strakker geshopt of hoe dan ook veranderd ben”, vertelt ze.

Volgens haar zou dat juist het doel van #lekkerbodypositief voorbij schieten, en dat is juist waar het haar naar eigen zeggen allemaal om draait.

“Het idee alleen al: aandacht besteden aan body positivity en dan met een bewerkte foto aan komen. ‘Het kan niet, die best dunne armen met dat brede onderlijf’, schreef iemand. Tja, dat is dus mijn lijf. Als ik had gefotoshopt, had ik mezelf wel een taille gegeven”, aldus Linda.

Bekijk hieronder de cover.

Dit bericht bekijken op Instagram

‘Om een statement te maken, moet ik met mijn 55 jaar en 78,3 kilo met de billen bloot’, vertelt Linda de Mol in LINDA.193 #LEKKERBODYPOSITIEF. Onzekerheid over haar lichaam heeft ervoor gezorgd dat ze – net als heel veel vrouwen – nooit in bikini op vakantiefoto’s staat. Maar wat voor figuur ook, élke vrouw heeft onzekerheden. Die een leven lang proberen te verstoppen is zó vermoeiend, en dus omarmen we vanaf nu onze lichamen zoals ze zijn en houden we op met zeuren. Doe jij met ons mee? Deel jouw bikinifoto met de hashtag #lekkerbodypositief. Fotografie: @demarcdegroot • Styling: @odetteroosterman • Haar: Pieter Roodhorst • Visagie: @zygiajongbloed

Een bericht gedeeld door LINDA. (@linda) op

Bron: Grazia, Instagram Beeld: Instagram, Youtube

Celeberties

Patty Brard haalt keihard uit naar Rachel Hazes: ‘Waarom doe je dit nou?’

Patty Brard vindt dat Rachel Hazes geen constructieve houding heeft als het gaat om de ruzies binnen haar familie. Ze vindt haar laatste post op Instagram onhandig. Dat heeft de showdiva vrijdagavond gezegd in Shownieuws. Er werd in de showrubriek uitgepakt met het tweede deel van het grote Monique Westenberg-interview. Ze had slechts één voorwaarde gesteld: geen vragen over haar schoonmoeder Rachel Hazes. Het is nog steeds niet pais en vree tussen Rachel en Monique.

Het is zonde dat het altijd zo rommelt bij de Hazesjes, vindt Patty. “Ik vind het heel erg jammer. Ik ben vroeger met iedereen heel goed bevriend geweest en dat zag je vooral na onze, inmiddels beruchte, bruiloft helemaal uit elkaar vallen natuurlijk.”

Patty wijst op het incident met Bridget Maasland, die op de bruiloft van Patty met haar slipje op de enkels zou hebben gestaan, terwijl André Hazes jr. aan haar liep te frunniken. Vijf jaar later knoopten de twee een stormachtige relatie met elkaar aan, maar nu is André weer terug bij Mo.

Waar Rachel Bridget top vond, vindt ze Mo een kreng. Ze postte gisteren een filmpje op Instagram waarop ze meezingt op een liedje van haar overleden man, namelijk Ga Jij Maar Door. “Als je mij denkt te bedriegen, ben ik je nu een stappie voor!“, klinkt het onder meer.

Bozig

Patty: “Ik vind het dan toch wel weer jammer als ik vanavond de Instagram van moeders bekijk, Rachel. Zij heeft dan een liedje gepost waarvan ik denk: waaróm? Het is een beetje bozig, weet je wel. ‘Als je mij denkt te bedriegen.’ Het kan over verschillende mensen gaan, maar het is nooit eens: ‘Oh wat is het leven fijn als de zon schijnt.’ Het is negatief.”

“Ik heb wel één ding dat ik eraan toe wil voegen en dat is dat ik ontzettend veel respect heb voor Roxeanne. Zij heeft zich altijd ontzettend waardig gehouden en nooit wat gezegd in de familieruzie.”

Het bewuste Insta-filmpje:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Deze vieze dingen heeft Marco Borsato met zangeres Maan gedaan!

Marco Borsato is al maanden in het nieuws van de roddelbladen vanwege de talloze affaires die aan het licht zijn gekomen. Niet alle zijn bevestigd, maar er is er geen een ontkracht. Het heeft er zelfs voor gezorgd dat de zanger en zijn vrouw Leontine uit elkaar zijn gegaan. Maar waar vorig jaar alleen nog een klein gerucht was, speelt Henny Huisman volledig open kaart. In het weekblad Weekend doet hij een boekje open over de zanger die hijzelf ontdekte, ooit in de soundmixshow. Hij vertelt: “Zangeres Maan trad daar ook op, en ik wist al heel lang dat zich iets tussen Maan en Marco zou hebben afgespeeld. Dat van zijn secretaresse wist ik ook al. Het punt is, wij horen alles, maar wat moet ik ermee?”

Henny Huisman over Marco Borsato en Maan

Hoelang geleden zich dit precies zou hebben afgespeeld kunnen we niet met zekerheid zeggen. We kunnen wel zeggen dat de zanger 53 jaar is en de zangeres 23 en dat er dus altijd 30 jaar verschil tussen heeft gezeten. Maar tussen de twee lijkt het goed klaar te zijn. In een interview met het tijdschrift ‘Fashionchick’ laat de zangeres weten wat haar favoriete artiesten zijn. Ze noemt namelijk als Duo Lipa, Disclosure, BLØF, Snelle en Kraantje Pappie. In 2016 was Marco haar coach op 18-jarige leeftijd tijdens het zesde seizoen van The Voice of Holland. Een “bron” vertelt aan Story: “Daarna zijn ze altijd contact blijven houden.” Dat lijkt helaas verleden tijd te zijn. De zanger zou niet alleen ‘niet langer haar favoriet’ zijn, de schrijven ook: ‘De zangeres lijkt helemaal klaar te zijn met haar voormalig coach.

Geldproblemen?

Hoewel de vrouw des huizes ook niet slecht geboerd heeft, kwam het grote geld natuurlijk van Marco Borsato. En zoals we allemaal weten kan een scheiding een hoop geld kosten zoals we ook bij Yolanthe en Wesley Sneijder hebben gezien. Bij de zanger en zijn ex-vrouw zit dit waarschijnlijk nét wat anders, omdat ze gewoonweg láter besloten om een scheiding in te zetten. Maar welk prijskaartje hangt er aan deze scheiding? Want op 1 januari zijn de regels rond partneralimentatie veranderd. RTLZ heeft dit voor ons uitgezocht en de kosten kunnen behoorlijk oplopen zoals je in de onderstaande video ziet.

Doorgaan met lezen

Celeberties

EINDE: Frank en Rogier zijn toch wel uit elkaar

Realitysterren Frank Jansen (74) en Rogier Smit (46) hebben tijdelijk afstand van elkaar genomen, maar blijven wel programma’s maken voor hun nieuwe werkgever RTL. Hoewel Frank momenteel zonder Rogier in hun huis in Zuid-Frankrijk verblijft, is van een relatiecrisis geen sprake. ,,Afstand geeft rust aan een turbulent huwelijk.’’

Dat zegt Frank tegen deze site. Het voormalige Paleis voor een prikkie-duo, dat onlangs SBS 6 verruilde voor RTL 4, is momenteel te zien met hun nieuwe programma Frank en Rogier checken in. Tijdens de opnames was er volgens Frank af en toe spanning tussen de twee.

,,Wie goed kijkt, ziet dat ik me soms aan Rogier erger’’, aldus Frank. ,,Maar niet zo erg dat we niet doorgaan bij RTL. We hebben thuis ook zo vaak onenigheid, dat hoort erbij na bijna twintig jaar samen.’’

Frank vertrok onlangs naar Frankrijk om hun huis daar winterklaar te maken. De 28 jaar jongere Rogier wilde deze keer niet mee en bleef in Den Haag. ,,Dat kan gebeuren, hij is jonger ook natuurlijk’’, zegt Frank. ,,En ik vermaak me prima; er komen veel vrienden langs met wie ik gezellig rosé drink. Ik geniet van mijn oude dag en welverdiende rust.’’

Nog drie jaar

Het contract van Frank en Rogier bij RTL loopt nog drie jaar. Bij de bekendmaking beloofde de zender dat het duo programma’s zou maken voor RTL 4, RTL 5 en streamingdienst Videoland. Die plannen zijn ongewijzigd.

‘Dit heeft geen gevolgen voor hun werkzaamheden. Wij hebben nieuwe programma’s met Frank en Rogier in voorbereiding’, meldt een woordvoerder van RTL. Hun huidige programma, waarin ze bed and breakfasts opknappen, is met 800.000 á 900.000 kijkers per aflevering vrij succesvol op de dinsdagavond van RTL 4.

Het management van Rogier was vanochtend niet bereikbaar voor commentaar.

Bron: AD

Doorgaan met lezen

Trending