Linda de Mol zwaar onder vuur vanwege deze WhatsApp-berichtjes van Jeroen Rietbergen!
Connect with us

Meest bekeken

Linda de Mol zwaar onder vuur vanwege deze WhatsApp-berichtjes van Jeroen Rietbergen!

Linda de Mol heeft het zwaar te verduren sinds de The Voice-schandalen naar buiten zijn gekomen via een BOOS-aflevering. De presentatrice zit namelijk midden in de storm. Haar vriend, Jeroen Rietbergen, is een van de hoofdpersonen van het hele grensoverschrijdende verhaal. Haar broer staat weer aan de andere kant, John is namelijk de eigenaar van The Voice. Veel mensen vinden dat John had moeten weten wat er qua grensoverschrijdend gedrag gebeurde onder zijn personeel. Maar er zijn ook een hoop mensen die Linda boos aankijken.

Dit omdat de vermeende slachtoffers zich eerder bij haar blad gemeld zouden hebben. Linda zou deze weer doorgestuurd hebben naar BOOS. Linda was echter woedend op verschillende media vanwege uitlatingen over het verhaal. In haar verklaring haalde ze uit naar onder andere Rob Goossens: “Iets dat zo privé is moeten vertellen en uitleggen omdat je constant onder vuur ligt bij een handjevol sensatiezoekende opiniemakers.”

Linda de Mol wist van appjes volgens sensatiezoekende opiniemaker!

Rob Goossens heeft hier inmiddels op gereageerd: “Het leek me wel grappig om in koeienletters af te laten drukken: ‘Beste Linda, het ligt niet aan de media.’” Hij vervolgt: “Want dat is het punt hier: we snappen allemaal hoe verdrietig ze moet zijn. Er wordt zoveel gespeculeerd dat onmogelijk álles kan kloppen dat geroepen wordt. Maar dat maakt het allemaal niet de schuld van de media. En dan bedoel ik, voor de duidelijkheid, ook de redactie van haar eigen blaadje.” Vervolgens stelt Goossens dat de presentatrice al jaren af zou weten van de WhatsApp-berichten. Goossens zegt: “Linda kende de appjes van haar eigen vriend naar een kandidaat al drie jaar. Dan kun je hoogstens zeggen dat je de ernst van de situatie niet goed hebt ingeschat. Niet dat je van niks wist.” Hieronder Goossens over wat nu zal gaan komen vanwege de The Voice-rel:

Celeberties

Beelden: Ondergedoken Marco Borsato sleept huisraad over straat

De laatste weken kwam Marco Borsato zijn penthouse in Alkmaar nog nauwelijks uit. Een oplettende voorbijganger kreeg hem vorige week in de smiezen. De zanger sjouwde met grote tassen en koffers door het centrum. Het lijkt erop dat Marco is ondergedoken op een geheim adres.

Niemand hoort of ziet iets van de zanger, die als een kluizenaar leeft. Nu vertelt een voorbijganger dat hij hem zag lopen. “Ik herkende hem nauwelijks”, vertelt de passant.

Onherkenbaar

Eerst had de voorbijganger niet in de gaten dat het Marco Borsato was. “Er liep een paar keer een man met koffers en grote tassen langs. Voor zover ik kon zien, betrof het huisraad. Pas later had ik door dat het Marco Borsato was!”

De spullen werden in een bestelbus ingeladen. “Een witte bestelbus, die verderop stond geparkeerd. Ik heb hem zeker met tien koffers en tassen voorbij zien lopen. Ik was met vrienden en we waren het er wel over eens dat het er alles van weg had dat Marco voor langere tijd ergens heen ging waar hij zijn spullen nodig heeft.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Harde uithaal naar familie Meiland: “En die Martien Meiland is nog de ergste, om ziek van te worden”

Willem Reimers, bekend van de programma’s van Herman den Blijker, heeft flink uitgehaald. De uithaal is gericht aan de familie Meiland.

Willem Reimers zegt in’ Weekend’ dat hij geen fan is van ‘Château Meiland’. “Ik ben niet gecharmeerd door de Meilandjes’”, citeert Mediacourant hem.

“Ik kijk er niet naar, want ik vind dat geblèr zo verschrikkelijk. Die Martien vind ik het ergst van de familie.”

“Ik word ziek van dat ‘wijnen wijnen wijnen’ en ‘wat goed!’. Hij werd Televisietalent van het Jaar, nou, ik wist niet wat ik hoorde, toen met de Televizier-Ring.”

Erica Meiland reageerde ook al. “Die is toch homo”, bedenkt ze zich. “Dan zou hij toch moeten weten hoe Martien in elkaar steekt.”

Maar Willem is echter al vijftig jaar getrouwd met Jenny. “Dan begrijp ik zijn kledingstijl niet”, zegt Erica.

“Hij moet mijn boek maar eens lezen. Dan gaat hem veel duidelijk worden.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Haagse bronnen: ‘Kabinet wil coronapas afschaffen’

De komende dagen bespreekt het kabinet de optie om de coronapas af te schaffen. Een groen vinkje is dan niet meer nodig om bijvoorbeeld op café of restaurant te gaan. Dat weet het televisieprogramma Nieuwsuur op basis van Haagse bronnen.

Toch gaat komende week wellicht nog niet alles open. Politiek duider Arjan Noorlander legt uit: “Maar je kunt denken aan vollere stadions en theaters, de horeca open tot later dan 22.00 uur. En misschien dat het nachtleven toch weer open zou gaan.”

Misschien blijft de coronapas nog wel langer gelden voor bijvoorbeeld het nachtleven. Het kabinet kondigt de versoepelingen komende dinsdag aan. De coronapas boet aan relevantie in nu de meerderheid van de bevolking een verhoogde afweer heeft tegen het virus. Dat is te danken aan de intense boostercampagne en het feit dat heel wat mensen natuurlijke afweer hebben door ziek te zijn geweest.

Petitie

Daarmee lijkt het kabinet te buigen voor de alsmaar luidere roep vanuit de bevolking om de coronapas af te schaffen. De petitie van Mona Keijzer om de QR-code per direct te schrappen, is ondertussen al meer dan 780.000 keer getekend. Op zeker ogenblik waren er 15.000 handtekeningen per uur, het maximum wat de website aankan. De petitie kon overigens hier ondertekend worden.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending