Lisa Marie gebruikt muziek van Elvis voor haar welzijn – onthult prachtig duet met nooit eerder vertoonde familiefoto’s
Connect with us

Lifestyle

Lisa Marie gebruikt muziek van Elvis voor haar welzijn – onthult prachtig duet met nooit eerder vertoonde familiefoto’s

Toen Elvis op 42-jarige leeftijd stierf in 1977, was zijn enig kind Lisa Marie slechts negen jaar oud.

Zijn dood betekende een groot verdriet in haar leven en onlangs onthulde ze dat ze haar vaders muziek gebruikte tijdens haar moeilijke, depressieve momenten.

Ze vond zijn muziek therapeutisch en heeft nu een emotioneel duet met haar vader onthult, en het resultaat is verbazingwekkend schoon.

Tijdens een interview op de Britse show “Lorraine“, zei Lisa Marie dat haar herinneringen aan haar vader altijd bij haar aanwezig zijn, bijna 40 jaar na zijn dood.

Na enkele slechte momenten in haar leven toen ze worstelde met een drugsverslaving, deed de moeder van vier beroep op haar vaders muziek, als therapie.

“Het is niet dat ik met hem praat, of zo. Ik herinner me gewoon alles,” zei ze in het interview. “Ik kan gewoon meteen alle herinneringen oproepen die ik heb en zo. En soms vraag ik hem om hulp. Wat bijvoorbeeld zo was met deze plaat. Het was alsof hij neer steeg naar me, zo voelde het toch.”

Het nieuwe duet, Elvis’ klassieker “Where No One Stands Alone” was een manier voor haar om dichter bij haar vader te zijn tijdens een periode in haar leven waar ze hem het meest nodig had. Met behulp van haar vader, kon Lisa Marie een duet zingen en het resultaat is verbazingwekkend. Hun stemmen mengen prachtig met elkaar, ze heeft duidelijk zijn talent geërfd.

Bekijk de prachtige muziekvideo hieronder, met nooit eerder vertoonde familiefoto’s.

Deel aub dit prachtige lied en deze prachtige familiefoto’s met alle Elvis fans die je kent.
[fblike]

Celeberties

Dit moet je zien: Dit is de tweelingzus van Monique Westenberg!

Het schijnt dat iedereen op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. De kans dat je diegene gaat tegenkomen is natuurlijk erg klein met een dikke 7 miljard mensen op de aardbol. Maar Monique Westenberg heeft ‘r al ontmoet.

En ze heeft er niet voor moeten zoeken, haar dubbelganger is namelijk getrouwd met haar broer, Mathieu. Toen haar broer en haar dubbelganger getrouwd waren, waren er nogal wat verwarringen. Fans dachten namelijk dat het gewoon een foto van de blondine zelf was toen ze een foto van haar postte op social media.

Schoonzus van Monique Westenberg

Wanneer we wat foto’s erbij pakken van de twee dames bij elkaar moeten we inderdaad zeggen dat ze verdacht veel op elkaar lijken. Laten we hopen voor Mathieu dat er geen geheime dochter in de familie Westenberg zit:

Doorgaan met lezen

Lifestyle

In diepe rouw: Verdrietig nieuws voor Joke Bruijs

Joke Bruijs is momenteel in diepe rouw: de actrice en zangeres heeft definitief afscheid moeten nemen van haar broer Jan Bruijs. De oud-voetballer is donderdag op 68-jarige leeftijd overleden.

”Mijn broer Jantje is er niet meer”, zo schrijft Joke verdrietig op Facebook.

Hartaanval

Jan werd tijdens een fietstocht in Friesland getroffen door een hartaanval. Zijn vrienden probeerden hem nog te reanimeren maar dat lukte niet. Hij werd 68 jaar oud.

Voetbalcarrière

De broer van Joke speelde in zijn jeugd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Op Facebook krijgt de Rotterdamse zangeres/actrice veel steunbetuigingen.

Bron: Show.nl, Libelle Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Bizarre video gelekt van Barman First Dates met deelnemer in het toilet!

First Dates is natuurlijk een prachtig wegkijk-programma. Andermans leed is een prima vermaakt op de doordeweekse avondjes. Hoewel er zo nu en dan ook een match ontstaat tussen twee singles in het restaurant, loopt het nog veel vaker tot een mismatch uit. En dat vinden veel Nederlanders ook heel leuk om te zien.

Daarom is nu een nieuw programma in het leven geroepen: ‘Last Dates’. Het is eigenlijk hetzelfde concept en hetzelfde restaurant, alleen dan gaan koppels voor de laatste keer met elkaar op date voordat ze scheiden of uit elkaar gaan.

Nieuw concept voor First Dates!

“Ben je uitgekeken op je partner? Breng samen een bezoekje aan het Last Dates restaurant!”. Een uitgelezen kans voor de Nederlandse barman van het programma, Victor Abeln, om eens eventjes te scoren bij de dames:

Doorgaan met lezen

Trending