LLDL deelneemster wil iedere dag van bil, maar Pieter ziet de hints niet
Connect with us

Entertainment

LLDL deelneemster wil iedere dag van bil, maar Pieter ziet de hints niet

Intimiteit speelt een cruciale rol in veel relaties, en het is handig als partners op dezelfde golflengte zitten wat betreft hun behoeften op dat gebied. Tijdens een gesprek over intimiteit tussen Dian en Pieter geeft Dian aan dat ze graag elke dag intiem wil zijn.


Libido Vaak ligt het libido van mannen iets hoger dan dat van vrouwen, maar er zijn situaties waarin dit omgekeerd is. Voor veel mannen zou het als muziek in de oren klinken om dagelijks intiem te zijn, maar voor Pieter is dat even slikken.

Dian merkt op dat Pieter verbaasd lijkt en vraagt: “Denk je dat je dat aankunt?” Pieter lacht het een beetje weg en overweegt in zijn hoofd hoe hij moet reageren.

Hij antwoordt: “Vraag je dat aan mij?” en lacht het weer weg. Dian heeft het idee dat ze genoeg hints heeft gegeven en stapt vervolgens weg.

Samen slapen De vraag of de twee samen slapen is eigenlijk nooit ter sprake gekomen. Ze kunnen goed met elkaar overweg en zitten vaak op dezelfde golflengte. De avond eindigt dan ook samen in bed, en je zou denken dat dit vuurwerk zou moeten opleveren.

Met de wetenschap dat Dian elke dag intiem wil zijn, zou Pieter de hints moeten hebben begrepen. Dian woelt nog wat door zijn haar, maar verder dan een glimlach komt het niet.

@pastoorbonhe Samen in de ♨️ Japussy #langlevedeliefde #lldl #fyp #fy #foryoupage #LLDL #humor #langlevendeliefde #liefde #sbs6 #liefde #foryoupage #viralvideo #viral #foryoupage❤️❤️ #papistilo.com #papistilo #simsalabim #hoodie #ilikeyourstyle #Superkracht ♬ origineel geluid – pastoor bonhe


Dian woelt door Pieters haar en vraagt uitdagend: “Denk je dat je al kunt slapen?” Dit had voor Pieter de beslissende hint moeten zijn, de druppel die de testosteron-emmer deed overlopen, maar hij blijft afwachtend.

@pastoorbonhe Hier 🪄simsalabim vanavond⁉️ 👉👇Hoodie van simsalabim? 👉👇 papistilo.com Check #langlevedeliefde #lldl #fyp #fy #foryoupage #LLDL #humor #langlevendeliefde #liefde #sbs6 #liefde #foryoupage #viralvideo #viral #foryoupage❤️❤️ #papistilo.com #papistilo #simsalabim #hoodie #ilikeyourstyle #Superkracht #papi #papipapi #daddy ♬ origineel geluid – pastoor bonhe

“En jij?” vraagt Pieter, waarna Dian het voor gezien houdt. “Ja,” zegt ze en draait zich lekker om. Gemiste kans voor Pieter, of waren de hints gewoon niet duidelijk genoeg? Bekijk het in de onderstaande beelden.


Entertainment

LLDL-Julia schokt zowel de kijkers als Angelo met het cadeautje dat ze meegebracht heeft

Het lijkt wel verplicht om een cadeautje mee te nemen voor je date als je meedoet aan Lang Leve de Liefde. Of dat echt zo is weten we niet, maar het valt wel op dat alle deelnemers áltijd een cadeautje bijhebben.

Waar Angelo een doordacht cadeautje heeft, heeft Julia iets anders in petto. Ze heeft er namelijk voor gekozen om Angelo een soort eitje te geven, dat hij in bed kan gebruiken.

Eitje in bed

Wat moet een kerel met een eitje in bed, hoor ik je denken. Maar dit eitje is een bijzonder eitje, dat je handen beschermt tegen alle viezigheid wanneer je er een slinger aan geeft. Angelo kijkt een beetje raar naar het voorwerp in zijn handen en kan zich niet goed bedenken hoe dat dit nou zou moeten werken. Julia is ondertussen dolenthousiast.

Kijkers reageren verdeeld op het cadeau. De één kan er wel om lachen maar de ander verbaast zich om waarom je zoiets in vredesnaam mee zou nemen op een eerste date.Vreemde trekjes

De kijker is niet alleen onder de indruk van het cadeautje, maar ook van de vreemde trekjes die Julia heeft. Zo praat ze alsof ze in een natuurfilm speelt en kreunt achter vrijwel iedere zin. Daarnaast lijkt ze niet echt te luisteren naar wat Angelo te vertellen heeft.


Doorgaan met lezen

Entertainment

Dame gaat knetterviral na antwoord op deze vraag: “Hoe kan je een man helemaal gek maken?”

Op YouTube of TikTok zie je geregeld straatinterviews voorbij komen. Vooral als je eerlijke antwoorden krijgt, kunnen deze interviews smullen zijn. We zien dit niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld.

Onlangs ging er een straatinterviewer in Amerika de straat op, waarbij hij heel eerlijk antwoord kreeg op de vraag: “Hoe kan je een man helemaal gek maken?”

Goudeerlijke antwoorden

De interviewer is duidelijk in zijn vraagstelling. Hij windt er geen doekjes om en wil van de dame weten hoe de vrouw een man helemaal gek maakt tussen de lakens. De dame vertelt luid en duidelijk: “You gotta give him a hawk tuah spit on that thang.” Haar antwoord ging in een paar uur knetterviral en is nu trending op het wereldwijde internet.

Memes van de dame

Wanneer je iets bijzonders doet op camera, kan je tegenwoordig verwachten dat het viral gaat. Inmiddels gaan er ook al memes rond van de dame.

Deze memes staan vooral in het teken van hoe geweldig haar reactie is. Bekijk hier de memes die nu al circuleren. Onderaan het artikel vind je het filmpje waar iedereen zo van onder de indruk is.
Doorgaan met lezen

Entertainment

Zien: buurvrouw is aan het genieten van haar goedkope Ali zwembadje

In het buitenland heb je natuurlijk echte zomerse temperaturen. Helaas zat het dit jaar niet echt mee hier in Nederland. Deze dame dacht lekker in haar goedkope Aliexpress zwembadje te kunnen genieten.


Echter ging dat niet echt lang goed. Want je weet wat ze zeggen he. Goedkoop is soms duurkoop. Wie zie je dit ook wel overkomen? Bekijk de beelden hieronder:


Doorgaan met lezen

Trending