LLDL deelnemer is heel duidelijk: 'Koken? Ben je gek! Dat is voor vrouwen!'
Connect with us

Entertainment

LLDL deelnemer is heel duidelijk: ‘Koken? Ben je gek! Dat is voor vrouwen!’

Kijkers van Lang Leve de Liefde zijn verontwaardigd over deelnemer Ricardo. Dit komt doordat Fenna graag samen met hem wil koken, maar hij weigert dat stellig.

Zijn reden daarvoor is wat de gemoederen zozeer verhit. Het fragment heeft inmiddels veel discussie veroorzaakt op sociale media.

Fenna en Ricardo, beiden 20 jaar oud, lijken deel te nemen aan Lang Leve de Liefde voor het avontuur. Het lijkt er niet op dat een van beiden meedoet voor de bekendheid, hoewel niets zeker is.

Om de tijd te doden besluiten ze een spelletje te spelen. Wanneer het onderwerp koken ter sprake komt, weigert Ricardo categorisch om te koken. Fenna reageert verrast en benadrukt dat een echte man kookt. Ricardo trekt zich er niets van aan; hij kookt niet.

Fenna ziet aankomen dat zij waarschijnlijk die avond moet koken en vraagt het hem. Ricardo bevestigt zonder aarzelen dat Fenna inderdaad moet koken. Hoewel ze voorstelt om het samen te doen, weigert Ricardo resoluut. Zijn reactie op haar vraag luidt: “Ben je niet goed?! Nee, de vrouw hoort te koken, hè.”

Fenna is het niet eens met het idee dat vrouwen zouden moeten koken, maar Ricardo is onwrikbaar: “Een vrouw moet ook voor het huishouden zorgen enzo.” Hij is van mening dat er een traditionele rolverdeling moet zijn in een relatie.

De reacties op het fragment stromen binnen, vooral vrouwen hebben een uitgesproken mening over Ricardo. Een van hen zegt: “Die jongen krijgt het zwaar als hij gaat samenwonen met een pittig dametje dat zijn fratsen niet accepteert, hij is niets gewend en veel te verwend door zijn moeder die alles voor hem deed thuis.”

Een andere kijker merkt op: “Een vrouw hoort te koken? Dwaas. Probeer het zelf eens, gemakzuchtige kerel.

Koken en poetsen maken niet uit; een man mag ook meehelpen in het huishouden, en daar hoort koken ook bij. Dus dat een vrouw MOET koken is niet juist. Hij denkt nog in de jaren 60 te leven.”

Hoewel iedereen het recht heeft op zijn eigen mening, is het in 2024 te verwachten dat mensen hun mening zullen uiten wanneer zulke opmerkingen openlijk worden gemaakt. Bekijk de beelden hieronder.

Entertainment

Vrouw ten einde raad: ‘Vriend wil trio met pop erbij en heeft nu meer interesse in haar’

In een wereld waarin taboes rond seksualiteit langzaam verdwijnen, worden we soms geconfronteerd met situaties die onze normen en waarden uitdagen.

Een vrouw deelt haar unieke verhaal met “Tante Kaat” van de Daily Star, een verhaal dat de grenzen van jaloezie, trouw en seksualiteit in een relatie verkent.

Een Onverwachte Concurrent

De kern van het probleem ligt bij haar vriend, die een opmerkelijke fascinatie heeft ontwikkeld voor een sekspop. “Mijn vriend heeft een pop voor wie hij zelfs ondergoed koopt. Nu wil hij dat ze met ons meedoet!”

Met deze woorden uit de vrouw haar bezorgdheid over een situatie die ver buiten de conventionele relatieproblemen valt.

De Pop als Rivaal

Het dilemma draait niet alleen om een stukje siliconen, maar om wat deze pop symboliseert in hun relatie. “Hij is meer geïnteresseerd in zijn siliconen blondje dan in mij,” onthult ze, waarmee ze aangeeft zich vervangen en genegeerd te voelen.

De vriend heeft de pop zelfs een prominente plaats gegeven binnen hun relatie, wat leidt tot gevoelens van onzekerheid en verwaarlozing bij de vrouw.

De Rol van ‘Tante Kaat’ Jane, beter bekend als “Tante Kaat”, biedt een luisterend oor en waardevol advies. Ze benadrukt het belang van open communicatie en het stellen van grenzen. “Zou hij er een probleem mee hebben om ze weg te doen?” vraagt Jane, wijzend op de noodzaak om de emotionele en seksuele gehechtheid van de vriend aan de pop te adresseren.

Zoektocht naar Oplossingen

Het advies van Jane luidt dat de vrouw haar gevoelens duidelijk moet maken en een dialoog moet aangaan over hun gezamenlijke toekomst.

Het is cruciaal om te bepalen of er nog ruimte is voor een authentieke, emotioneel vervullende relatie, of dat de sekspop onoverkomelijke barrières opwerpt.

Liefde, Respect en Communicatie

Deze situatie benadrukt het belang van wederzijds respect en begrip binnen elke relatie. Het herinnert ons eraan dat, hoewel experimenteren in de slaapkamer voor sommigen een manier kan zijn om de vonk levend te houden, het essentieel is dat beide partners zich comfortabel en gerespecteerd voelen in hun wensen en grenzen.

Doorgaan met lezen

Entertainment

Zoekplaatje voor bollebozen: Welke kat past niet in het rijtje?

Sinds de opkomst van het internet heeft zich een geheel nieuwe wereld geopend, waarin tal van uitdagingen te vinden zijn om onze hersenen te prikkelen. Denk hierbij aan woordpuzzels, sudoku’s en zoekplaatjes, die velen voor een raadsel stellen. Kun jij bijvoorbeeld ontdekken wat er niet klopt in de afbeeldingen?

Het is niet alleen belangrijk om fysiek gezond en fit te blijven naarmate we ouder worden, maar ook om onze geest actief te houden.

Deze puzzels en uitdagingen zijn daar perfect voor. Een enkel raadsel kan al hoofdbrekens veroorzaken, zoals bijvoorbeeld de uitdaging om de fouten in een afbeelding te vinden.

Na een lange dag thuiskomen, ploffen velen neer op de bank om urenlang op sociale media te scrollen. Platforms zoals Facebook, Instagram, Snapchat en TikTok zijn immens populair, maar bieden niet altijd de beste mentale stimulatie.

Gelukkig is er online nog veel meer te ontdekken. Over de hele wereld zijn er miljoenen uitdagingen te vinden om onze hersenen te testen en onze geest scherp te houden.

Vandaag presenteren we een kleurrijke afbeelding met een uitdaging. Er is van alles te zien op de afbeelding, maar slechts één element is net even anders dan de rest. Kun jij de afwijkende kat vinden tussen de poezen?

Misschien heb je de vreemde kat nog niet ontdekt, maar geen zorgen. Hieronder vind je de oplossing om te zien of je scherp genoeg was om hem te vinden.

Doorgaan met lezen

Entertainment

First Dates-meisjes hartstikke trots dat ze beiden niet werken: ‘Gefeliciteerd!’

Wanneer je deelneemt aan het programma First Dates van BNNVARA, ben je ongetwijfeld op zoek naar aandacht en de kans om op televisie te verschijnen.

Deze ‘datingshow’ staat erom bekend de meest opvallende figuren aan te trekken, wat het natuurlijk interessant maakt voor de kijkers.

Een recent voorbeeld hiervan was de deelnemer Ali, een ’tussenjaarstudent’ met een niveau Nederlands dat zelfs onder dat van een vierjarige lag.

Zijn date verliep net zo rampzalig als zijn presentatie van zichzelf. Bovendien bleek hij geen geld bij zich te hebben en liet hij zijn date betalen.

Ali kreeg echter precies wat hij zocht: aandacht. Na zijn verschijning in First Dates werd hij geïnterviewd door Omroep PowNed, waar hij zich opnieuw niet van zijn beste kant liet zien. Ook verscheen hij in een Instagram Live van Defano Holwijn en in een video van Alex Soze.

In First Dates zie je vaak opvallende deelnemers, en hoewel we niet willen oordelen, is het niet verrassend dat de meeste van hen geen partner hebben.

In een recente aflevering zaten bijvoorbeeld twee dames uit de ‘Gen-Z’ generatie, jongeren die zijn opgegroeid met internet. Deze meiden lijken meer tijd door te brengen met staren naar hun telefoonscherm en klagen over het leven dan met buitenspelen of iets anders.

Het gesprek tussen hen verloopt nogal stroef, waarbij een van hen antwoordt dat ze chronisch ziek is en daarom niet werkt of studeert. Haar vriendin reageert hierop met “Oh, fijn. Ik ben arbeidsongeschikt!” wat bij kijkers voor verbazing zorgt. Gelukkig zijn de beelden online beschikbaar, wat voor Gen-Z natuurlijk handig is.

Doorgaan met lezen

Trending