Loretta Schrijver in diepe rouw na verschrikkelijk nieuws. Veel sterkte toegewenst!
Connect with us

Celeberties

Loretta Schrijver in diepe rouw na verschrikkelijk nieuws. Veel sterkte toegewenst!

Er is een ongelooflijk zware en moeilijke tijd aangebroken voor Loretta Schrijver, haar goede vriendin en vaste visagiste Joan Govers is onlangs overleden. “We hebben dertig jaar met elkaar gewerkt. Voor heel veel mensen komt het als een enorme schok. Dat is het natuurlijk ook maar ik zeg er wel bij: ze was al een tijdje ziek en dat ging steeds sneller en sneller.”

Loretta vervolgt: “Alles wat ik heb meegemaakt op werkgebied, daar was Joan bij. Wij wisten alles van elkaar.

Op de vraag van Quinty wat het zo fijn maakte om met Joan samen te werken zei Loretta: “Allereerst haar capaciteiten als visagiste, ik voelde me toch altijd het mooiste met Joan. Maar we konden natuurlijk ook heel goed over alle dingen praten.

Celeberties

Zien: Marco Borsato gespot met zijn nieuwe liefde, je raadt nooit wie!

Marco Borsato is sinds een tijdje weer terug van weggeweest, hij heeft zelfs een nieuw nummer uitgebracht. Ook zijn er verschillende interviews geweest met de zanger waarin hij zich uitsprak over de afgelopen tijd. De zanger is door verschillende gelekte affaires namelijk gescheiden met zijn voormalige vrouw, Leontine.

Er zijn in de tussentijd dan ook al verschillende namen van vrouwen in de media verschenen waar de zanger nu weer mee aan zou pappen. Een van de meest besproken namen is toch wel van deze dame, de prachtige Denise Boekhoff. Maar het schijnt dat dat puur vriendschappelijk is geweest. Ook Denise zelf heeft zich hierover uitgesproken en duidelijk gemaakt dat het niet meer dan vriendschappelijk geweest is.

Nieuwe liefde van Marco Borsato!
Maar Marco is alweer met een vrouw gespot in de tussentijd. Je zou verwachten dat het definitief over zou zijn tussen hem en Leontine, maar niets is minder waar. Het lijkt toch een zelfde soort verhaal te gaan worden als tussen André en Monique. Het blad Weekend zou in de parkeergarage van het appartementencomplex foto’s hebben gemaakt van de auto van Leontine.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Auto Leontine ontdekt in de parkeergarage Marco Borsato

Foto’s die zijn gemaakt voor het blad Weekend in de parkeergarage van het appartementencomplex van Marco Borsato zouden volgens Shownieuws aantonen dat Leontine en Marco samen op de bank het interview met Linda hebben bekeken. De ex van Marco zou pas de volgende ochtend zijn vertrokken.

Patty Brard onthulde bij Shownieuws de conclusie dat er mogelijk weer een verzoening zou kunnen plaatsvinden na de knieval van Marco Borsato in interviews met De Telegraaf en Linda de Mol.

Waakvlam
De hereniging zou mogelijk te maken kunnen hebben met de waakvlam die is blijven branden tussen de twee. Tijdens de interviews werd de mogelijkheid opengehouden, maar dat er een verzoening zou plaatsvinden die sneller is dan het licht zou uitzonderlijk zijn.

Uit de interviews bleek dat Borsato nog steeds smoorverliefd is op zijn ex. Hij gaf in de gesprekken toe dat hij fouten heeft gemaakt door hierover te zwijgen.

Nieuwe start
Borsato gaf niet alleen interviews om een start te maken na een problematisch jaar. Ook kwam er van hem een nieuwe song over de verloren liefde. Ook dat is een aaneenrijging van schuldbelijdenis en liefde, met een tekst van John Ewbank.

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘Verschrikkelijk wat Marco Borsato is overkomen, 11 jaar je vrouw moeten bedriegen met een bataljon vrouwen’

Angela de Jong, die vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv schrijft haalt vandaag in haar krant naar Marco Borsato die bij Linda de Mol zijn hart uitstortte over zijn scheiding met Leontine. Het is natuurlijk ook verschrikkelijk wat hem is overkomen. Ruim tien jaar lang Leontine, de moeder van zijn drie kinderen op wie hij al 24 jaar stapelverliefd is, moeten bedriegen met een bataljon vrouwen. En dat het vreemdgaan dan in 2020 geheel tegen je zin aan het licht komt en in een klap je zorgvuldig gecreëerde imago van liefhebbende familieman aan gruzelementen slaat.

De Jong vervolgt met: Dát was natuurlijk nooit de bedoeling. Dan ben je echt heel, heel zielig. Ik huilde thuis nog eerder dan Marco bij Linda. Hij deed er vijf minuten over, ik slechts drie. Zó zielig vond ik het voor hem.”

Ook interviewster Linda de Mol krijgt van Angela een veeg uit de pan. “Linda de Mol heeft zich geweldig van haar taak gekweten en precies nul kritische vragen gesteld. Marco kreeg alle ruimte om met zijn bekende tegeltjeswijsheden te strooien, die nergens op slaan maar desalniettemin hartstikke leuk klinken. De belangrijkste les was toch wel dat het afgelopen jaar heel zwaar voor hém was. En dat liegen over vreemdgaan aan een mens vreet, joh. Dat gaat hij zichzelf dus never nooit meer aandoen. Hij wilde daarna ook best details geven over zijn overspel, maar daar sprong Linda net op tijd tussen.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending