Lottowinnaar vermoordt zoontjes nadat vrouw ontdekt dat hij geld uitgaf aan prostituees.
Connect with us

Nieuws

Lottowinnaar vermoordt zoontjes nadat vrouw ontdekt dat hij geld uitgaf aan prostituees.

De loterijwinst draaide voor een gezin uit Hinckley in het Verenigd Koninkrijk uit op een ware nachtmerrie. De vader van het gezin ging volledig door het lint nadat zijn vrouw hem geconfronteerd had met het boeken van een prostituee. Hij vermoordde zijn twee zoontjes en stak zijn vrouw in haar rug. Dat meldt de Britse krant Metro.


De echtgenote van David Stokes had een geheime telefoon gevonden met berichten over het boeken van een prostituee. De man zou zijn avontuurtjes betaald hebben met zijn lottowinst van meer dan 40.000 euro. Dat kwam deze week aan het licht in de rechtbank.


De tragedie vond plaats in november 2016 in de woning van het gezin. Nadat de vrouw de vondst had gedaan, ging ze haar man meteen confronteren. Ze gaf hem even de tijd om het er met zijn zoons Adam (11) en Matthew (5) over te hebben. Toen Sally enkele uren later weer thuiskwam, liep het compleet uit de hand. David probeerde haar eerst aan te vallen met een deegroller en daarna wilde hij haar stikken met een kussen in haar gezicht te duwen. De vrouw getuigde: “Hij zag er ellendig uit. Op dat moment dacht ik dat ik er geweest was.”

Na een urenlange gijzeling en een messteek in haar rug, slaagde ze erin om te ontsnappen. Daarna vernam ze het verschrikkelijke nieuws dat haar beide zoons overleden waren. De doodsoorzaak is nog altijd niet bekend.
De vader pleegde zelfmoord door een mes in zijn borst te planten. Toen de politie het huis bestormde, was hij al overleden. David had nog een hartverscheurend afscheidsbriefje achtergelaten: “Ik hou van Adam en Matthew en we zullen allemaal snel weer samen zijn.” Ook voor zijn vrouw had hij nog een laatste boodschap: “Sal, het spijt me zo voor alles wat ik je heb aangedaan. Als je het gelaten had, hadden we voor altijd gelukkig kunnen zijn.”


Nieuws

Jongen (13) uit zee gehaald, overleden

De 13-jarige jongen die maandagmiddag vermist raakte in de zee bij Scheveningen en kort daarna in het water werd gevonden, is overleden. Dit bevestigde de politie woensdag aan Hart van Nederland.

Tekst gaat verder onder video


De jongen werd maandag rond 17.15 uur als vermist opgegeven, waarop een grootschalige zoekactie werd gestart. Hulpdiensten kwamen in grote aantallen ter plaatse en er werd ook met een helikopter gezocht. Rond 17.30 uur werd de jongen in het water gevonden.

Hij werd uit het water gehaald en direct gereanimeerd. Vervolgens is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Lichaam gevonden in gebied waar gezocht werd naar vermiste festivalganger

Bij het dorp Ens in de Noordoostpolder is een lichaam gevonden. Dit is dichtbij het gebied waar wordt gezocht naar een vermiste festivalganger uit Lochem. De 34-jarige man verdween afgelopen weekend van het festival Wildeburg in Kraggenburg.

De politie meldt op sociale media dat het lichaam is ontdekt in het gras langs de Zwartemeerweg bij Ens, vlakbij Kraggenburg. Er wordt onderzoek gedaan naar de identiteit van de persoon.


De man werd voor het laatst gezien in de nacht van zaterdag op zondag op het festivalterrein. Hij maakte toen een verwarde indruk. Kort daarna zou hij nog bij zijn auto zijn geweest, die in de buurt geparkeerd stond.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Video: Meisje in Leusden van achteren aangevallen door wolf

De leiding van de buitenschoolse opvang, verantwoordelijk voor het kind dat afgelopen dinsdag door een wolf werd aangevallen, bevestigt dat er fysiek contact was tussen de wolf en het kind. Het meisje werd in haar zij gebeten door het dier. Eerder werd gesproken over een ‘kort incident’ met een wolf.

Tekst gaat verder onder video

Volgens Vrijland Amersfoort, de opvang verantwoordelijk voor het meisje, gaat het goed met alle betrokkenen. Ze melden dat iedereen geschrokken is van de gebeurtenissen. De verwondingen van het meisje zijn beperkt: ze heeft slechts lichte verwondingen opgelopen en maakt het naar omstandigheden goed.

Het bijtincident is bevestigd door experts: het betrof inderdaad een wolf. Een medewerker die naast het meisje stond verklaarde dat de wolf haar in haar zij beet maar snel weer losliet. Het meisje, dat de wolf niet zag aankomen, viel direct na de beet. Het dier vluchtte terug het bos in.


Na het incident hebben het wolvenexpertteam en de politie een grondig onderzoek uitgevoerd. Het gezin van het meisje is verhoord en haar kleding is voor sporenonderzoek meegenomen. Vrijland Amersfoort heeft alle ouders geïnformeerd en zal deze zomer enkel natuurspeeltuinen en -gebieden bezoeken waar geen wolven zijn gesignaleerd.

Het advies van de provincie om het natuurgebied nabij Leusden te mijden, blijft gelden. De politie onderzoekt samen met wolvendeskundigen nog wat er precies is gebeurd.

Wolvendeskundige Maurice La Haye is geschrokken van het gedrag van de wolf. “De wolf behoort tot de wilde dieren, die in principe schuw zijn en bang voor de mens.”

Hij hoopt dat dit gedrag niet vaker voorkomt. “We willen duurzaam samenleven met de wolf, maar op deze manier gaat dat niet,” aldus La Haye.

Dit is niet de eerste keer. Anderhalve week geleden werd in een natuurgebied in Leusden een hond waarschijnlijk door een wolf doodgebeten en is nog vermist.

Eerder die week was de Amersfoortse Maartje bij Den Treek aan het paardrijden toen haar paard op hol sloeg na een wolf te hebben gezien. Maartje vertelde: “Er zijn meer incidenten geweest. Het lijkt een kwestie van tijd voordat een kind wordt gepakt.”

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Trending