Louis van Gaal spreekt: ‘Peter R. de Vries was mijn grote vriend’
Connect with us

Meest bekeken

Louis van Gaal spreekt: ‘Peter R. de Vries was mijn grote vriend’

Louis van Gaal die binnenkort wordt voorgesteld als de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal heeft ook uitgebreid gereageerd op de dood van zijn grote vriend Peter R. de Vries.

Louis liet het volgende weten:

,,Al meer dan 20 jaar, in de tijd van mijn Ajax-periode. Hij was een grote Ajacied, we gingen met elkaar eten, op een afstand hielden we van elkaar. We hadden respect voor elkaar, we lijken ook veel voor elkaar.”

,,Er is een grote vriend verloren gegaan. Maar ook een man die altijd zijn mening durfde te verkondigen. In onze wereld is dat vrij moeilijk.”

,,Ik wil me niet vergelijken met Peter, maar Peter wilde ook altijd de beste zijn. Hij was tegen elk onrecht in de maatschappij. Daar kon hij heel kwaad om worden. Maar hij is ook ongelooflijk sociaal en empatisch.”

,,Dat is ook de reden waarom dat hij al die slachtoffers wilde helpen. En natuurlijk heeft hij daar zijn beroep van gemaakt. Maar het wel door zijn empatisch vermogen.”

Celeberties

Prinses Alexia heel zwaar getroffen door corona

Vanwege de coronabeperkingen kon Willem-Alexander zijn dochter Alexia nog niet meenemen naar haar nieuwe school in Wales.

Prinses Alexia gaat daar studeren aan het United World College, waar ook de koning twee jaar naar school ging. Het zou leuk geweest zijn om de omgeving al eens te verkennen. Maar dat gaat vanwege corona dus niet door.

Fotoshoot

Bij het begin van de jaarlijkse zomerse fotoshoot vertelt Willem-Alexander: “Ik was heel graag met haar daar naartoe gegaan.” Het koninklijk gezin gaat deze zomer weer naar Griekenland. “Alexia kent de school nu alleen van foto’s en uit verhalen. Ze is er nog niet geweest.”

Vriendin Alexia gaat ook

De koning was blij om te vernemen dat ook een goede vriendin van Alexia haar zal vervoegen in Wales. Niemand minder dan de Spaanse troonopvolgster Leonor zal ook aan het college studeren. “Ze kennen elkaar en kunnen het vast goed met elkaar vinden.” Willem-Alexander laat nog weten dat Leonor in het geheim deelnam aan het toelatingsexamen, zonder haar identiteit kenbaar te maken. Ze is dus toegelaten op eigen kracht, en niet omdat ze prinses is.

Koningin Máxima vindt het vreselijk

Koningin Máxima zegt dat ze gemengde gevoelens heeft bij het feit dat ze twee van haar dochters zal moeten missen. Ze vindt het zowel vreselijk als heerlijk. Prinses Amalia heeft immers een tussenjaar gepland om te reizen. “Je moet ze loslaten. Het wordt heel leeg”, zegt Máxima.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Emotioneel afscheidswoordje zussen Holleeder voor Peter R. de Vries

Via het Instagram-account van Miljuscha Witzenhausen hebben Astrid en Sonja Holleeder een afscheidswoordje gericht aan Peter R. de Vries. ‘Lieve Peter, voor altijd samen. Astrid en Sonja Holleeder’, luidt hun bericht, voorzien van een hartje.

Peter R. de Vries stond de zussen Astrid en Sonja Holleeder bij in hun verklaringen tegen hun broer Willem Holleeder. Ook was hij vertrouwenspersoon van Sonja na de moord op haar man Cor van Hout, een van de ontvoerders van biermagnaat Freddy Heineken.

Tv-kok en presentatrice Miljuschka Witzenhausen is een dochter van Astrid Holleeder.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heel pijnlijk: André Hazes wist herinneringen aan Monique Westenberg uit!

André Hazes en Monique Westenberg zijn héél lang héél gelukkig met elkaar geweest. Zó gelukkig dat ze zelfs een kind met elkaar hebben gekregen, kleine Dré. Maar toch bleek het allemaal wat teveel te zijn voor de zanger, die op jonge leeftijd al een kind kreeg. Hij nam zelfs een tatoeage van de naam Monique in zijn nek.

Eind 2019 besloot hij daarom om het roer om te gooien en hij vertrok naar Bridget Maasland. Het waren 3 geweldige maanden vol roddels. In die tijd heeft hij die tatoeage in zijn nek weer laten verwijderen met lasertechnieken door een familielid, Andy Han. Na die 3 maanden besloot hij toch weer terug te gaan naar Monique. Daar hoort natuurlijk een tatoeage bij, onder zijn oor. Hij zette opnieuw “Monique“, origineel. Maar daar blijft het niet bij natuurlijk.

André Hazes wist Monique Westenberg uit

Een paar weken na de hereniging van het koppel vraag de zanger zijn nieuwe oudere maar nieuwste liefde ten huwelijk. Deze datum moet natuurlijk ook getatoeëerd, anders is het niet gebeurd… Deze datum komt onder zijn andere oor. Maar zoals we allemaal weten is de zanger nu alweer een tijdje bij een andere vrouw, Sarah van Soelen. En nu, nu heeft de zanger zijn familielid weer opgeroepen die er onderhand wel een fulltime baan uit haalt. De tatoeages onder zijn oren, die zijn ook weer weggelaserd.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending