Luidruchtige buren op camping houden gezin de hele nacht wakker, dan neemt moeder wraak met meeuwen
Connect with us

WOW

Luidruchtige buren op camping houden gezin de hele nacht wakker, dan neemt moeder wraak met meeuwen

Nadat luidruchtige buren haar de hele nacht wakker hielden, maakte deze moeder gebruik van meeuwen om wraak te nemen.

Heather Minshull (37) was samen met haar man en twee kinderen op vakantie om lekker te ontspannen in hun caravan. Echter, haar buren, drie jongeren, zetten keiharde muziek op tot in de vroege uurtjes

De volgende ochtend besloot ze de buren een koekje van eigen deeg te geven! Om 7 uur ‘s ochtend gooide ze stukjes brood op het dak van hun caravan.

Al snel verzamelde zich een groep kibbelende en krijsende meeuwen op het dak.

Spijt had Heather geenszins! Ze maakte er een clip van een deelde deze op TikTok met het bijschrift: “Zat ik fout? Ik denk het niet.” en “Payback is a b***h.”

Ze zei: “Dus we zijn op vakantie in Wales in deze mooie stacaravan, het is echt leuk, op dit mooie rustige resort … nou, het was rustig tot onze laatste nacht, toen deze idioten verschenen. Twaalf uur ’s nachts. Keiharde muziek … de kinderen sliepen.”

“Ik heb ze gevraagd om het rustig te houden, maar dat deden ze niet, het ging uren door,” vervolgde de moeder. Daarna liet ze zien wat ze had gedaan. “Wakker worden!”

Bekijk zelf de clip hieronder. Wat vind jij? Een goede actie van Heather of juist niet?

@heatherminsh #payBack #IWin ♬ original sound – Heather

Meest bekeken

Laatste opname van Elvis: een zeldzaam moment en een prachtig nummer om hier te luisteren

Elvis stierf zes weken na deze opname. Hij was pas 42 jaar oud, maar zijn muziek en nagedachtenis leven voor altijd voort.

Elvis Presley, The King, is altijd bij ons. Zijn muziek leeft nog steeds voort en zal dat voor altijd blijven doen.

In 1977 vroegen artsen Elvis om zijn aankomende concerten te annuleren, maar hij weigerde.

Hij kon zijn fans absoluut niet teleurstellen.

Deze clip is van datzelfde jaar, 6 weken voor zijn dood, en we denken dat deze versie van Unchained Melody heel bijzonder is.

We zien hoe Elvis met zijn hele wezen worstelt om door het nummer te komen, we zien dat hij het de hele uitvoering zwaar heeft en we zien dat hij moe is. Zijn hele hart en ziel stopt hij in het nummer.

Maar we zien ook hoe hij lacht, naar hartenlust zingt en datgene doet waarin hij onnavolgbaar is.

Het is niet verwonderlijk dat deze clip meer dan 11 miljoen keer is bekeken. Niemand kan onberoerd blijven bij het zien en beluisteren van deze beelden. Bekijk zelf en geniet!

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Bizar voorstel voorzitter COA: ”Bijstandsgezin kan asielzoeker in huis nemen”

Milo Schoenmaker, voorzitter van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA), is helemaal de weg kwijt. Om zoveel mogelijk lege bedden in opvangcentra te realiseren, lijkt het hem een uitstekend idee als bijstandsgezinnen asielzoekers in huis nemen.

Schoenmaker is bloedserieus. Hij vindt dat je ”twee vliegen in één klap slaat” als je een bijstandsmoeder met kinderen in een huis laat wonen met een statushouder. Dat scheelt zoeken naar woningen en creëert aan de andere kant lege bedden bij opvangcentra.

‘Bijstandsmoeder moet vertrekken’

Schoenmaker doet zijn uitspraken in een interview met de Volkskrant. Hij wijst erop dat het COA veel locaties heeft met meerdere panden. ”Of panden die dermate groot zijn dat we gemakkelijk een vleugel kunnen afzonderen. Dan hak je zo’n gebouw eigenlijk in tweeën.”

”Het COA huurt het gebouw als geheel en kan allebei de vleugels gebruiken. Als we dan vervolgens krimpen, houden we één vleugel helemaal vrij. Dan kan de gemeente daar andere personen inzetten”, zegt hij.

Als de asielstroom toeneemt, zou het wel zo kunnen zijn dat de bijstandsmoeder moet vertrekken. Hoe snel dat dan moet gebeuren, is volgens Schoenmaker afhankelijk van de gemeente.

Bizar voorstel voorzitter COA: ''Bijstandsgezin kan asielzoeker in huis nemen''

PvdA: Plan niet slecht

PvdA-Kamerlid Habtamu vindt de woningnood erg schrijnend, maar heeft een goede oplossing: er moet meer gebouwd worden.

Deze oplossing had echt niemand aan zien komen, maar goed. Habtamu neemt overigens geen afstand van het plan van de COA-voorzitter. ”Je moet naar maatwerk zoeken. Als dit op dit moment in een bepaalde regio qua maatwerk het beste is, dan zou het kunnen dat je hiernaar kijkt.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Nederland in shock door uitgelekte beelden Amalia: “Wat heb je jezelf in godsnaam aangedaan?”

Onze prinses komen de afgelopen tijd wat vaker tegen in de media dan we normaal gewend zijn. De heeft alles te maken met het feit dat ze in Amsterdam is gaan studeren. Dat ze gaat studeren is opzicht redelijk normaal nieuws maar het feit dat er mensen hun woning uitgezet werden is weer een ander verhaal.

We weten dat ze gaat studeren in Amsterdam en om als princes te kunnen studeren kun je kennelijk niet zomaar een kamer huren, ze heeft bijvoorbeeld namelijk ook beveiliging nodig.

Heel pand

Amalia heeft een gehele woning nodig om te kunnen studeren in Amsterdam, deze woning moet ook verbouwd worden zodat het aan alle veiligheidseisen voldoet. Ze zit dan wel aan de grachten van Amsterdam en heeft ook nog eens beveiligers om zich heen – wat flink in de kosten kan oplopen. Alleen al de huur van het pand wordt geschat op een bedrag van maar liefst 15.000 euro per maand.

Heftige beelden

Amalia woont nog niet in het pand omdat de vakantie nog volop aan de gang is. Ze is momenteel op vakantie, waar precies weten we niet maar er zijn beelden uitgelekt waarbij Amalia te zien is en er iets niet helemaal goed is gegaan op haar vakantie.

Uitgelekte beelden Amalia

Amalia is momenteel ergens met haar familie in het buitenland nog heerlijk aan het vertoeven van de zomervakantie en daar zijn beelden van uitgelekt. Op deze beelden is te zien dat Amalia een klein foutje heeft gemaakt tijdens het zonnen en veel mensen zijn in shock omdat ze zagen dat het echt niet helemaal goed is gegaan.

Amalia is zich namelijk vergeten in te smeren.

Dubbelganger

De beelden lijken echter niet over Amalia te gaan maar over haar dubbelganger. Veel mensen dachten echter dat het over onze toekomstige koningin ging maar niet lijkt minder waar. Wie van de twee het ook is, ze is in ieder geval enorm verbrandt en mensen reageerden dan ook volop op onderstaande beelden:

Iemand reageerde onder de beelden met:

 

 

“Wat heb je jezelf in godsnaam aangedaan?”

Iemand anders schreef:

“Ik dacht toch echt dat dit Amalia was”.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending