“Luie” hondeneigenaar laat klein hondje uit vanuit auto terwijl hij aan 15 km/u rijdt.
Connect with us

Lifestyle

“Luie” hondeneigenaar laat klein hondje uit vanuit auto terwijl hij aan 15 km/u rijdt.

Een “luie” hondeneigenaar werd betrapt op camera hoe hij zijn hondje al rijdend uitliet. De man reed naast een strook gras aan 15 km/u terwijl het hondje naast de auto huppelde.

Het bizarre moment werd gefilmd door Andy Redfern die met open mond toekeek hoe de man vorige zondag voorbij zijn huis reed. In de video zien we hoe het hondje, wellicht een Bichon Frise of een Shih Tzu, aan de leiband vanuit de open deur wordt vastgehouden.

Het arme hondje kan nauwelijks pauzeren om even aan de grond te snuffelen, alvorens de auto weer verder rijdt. Op de achtergrond horen we een voorbijganger lachen en zeggen: “Hij doet dat elke dag.” Een afkeurend kind schreeuwt: “Dat is gevaarlijk” en we zijn geneigd de mening van het kind te volgen.

Andy (38) zei dat het de eerste keer was dat hij zoiets zag. “Ik begon meteen te filmen toen ik het zag. Ik zag de auto op het voetpad rijden en de deur openen, en toen zag ik die kerel, wellicht ergens in de 50, zijn hondje uitlaten.”

De verbaasde getuige voegde er nog aan toe: “Hij reed ongeveer 15 km/u. De hond leek alsof het niet de eerste keer was dat hij zo werd uitgelaten. Het leek erop alsof de hond zich best comfortabel voelde. Hij leek gelukkig en het leek erop dat hij dit voordien nog had gedaan, maar het was bizar om te zien.”

Uiteraard weten we niet in welke omstandigheden dit voorval gebeurde. Misschien heeft de man wel een beperking waardoor hij zijn hond niet te voet kan uitlaten? Of misschien is hij gewoon lui?

Wat denk jij? Is dit een verantwoorde manier om je hond uit te laten? Laat van je horen in de reacties op Facebook en deel dit met je vrienden!
[fblike]

Lifestyle

ZIEN: Mannelijk Nederland geniet van spannend pakje Chantal Janzen op RTL 4

Het RTL-programma Oh, Wat een Jaar! is gisteravond weer begonnen met een nieuw seizoen. De eerste aflevering trok direct maar liefst 1.7 miljoen kijkers. De naar SBS6 vertrokken Linda de Mol heeft plaatsgemaakt voor – wie anders? – Chantal Janzen!

Haar eerste aflevering aan het roer van deze spelshow begint meteen goed: de blonde presentatrice werd in een zwart/grijs glitterpakje gehesen, en kreeg een hoogblonde coupe aangemeten! Voor elke aflevering van Oh, Wat een Jaar worden Chantal Janzen en haar vaste teamcaptains volledig ondergedompeld in een bepaald decennium. Deze week zijn de 90’s aan de beurt.

Het pakje van Chantal Janzen

Ook de kledingstijl en haardracht van die tijd komen dus langs! Chantal heeft geluk gehad: zij kreeg een over-the-top, maar toch schitterend pakje om aan te trekken. Haar sidekicks Ruben Nicolai en Carlo Boszhard hebben het iets slechter getroffen…

View this post on Instagram

Vanavond 20:00 terug naar: 1990. Ik was 15! Gebreide vesten, lange haren en kleurrijke stropdassen.. Oh wat een jaar!!#OWEJ

A post shared by Ruben Nicolai (@rubennicolaizelf) on

View this post on Instagram

STRIKE A POSE Come on, V….? Madonna, 1990 #thissaturday

A post shared by Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) on

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Grote zorgen om Martien Meiland “Dit ziet er niet rooskleurig uit!”

Het is niet altijd dolle pret in Chateau Marillaux, blijkt uitt de laatste aflevering. De 58-jarige kasteelheer en ster van de show wordt er namelijk ook niet jonger op. Martien Meiland blijkt te kampen met serieuze gezondheidsklachten. Ook fans zien in de laatste aflevering dat het leven in het Franse chateau de kasteelheer niet veel goeds doet. Ook de rest van de familie maakt zich zorgen, hij zou flinke benauwdheidsklachten hebben. Het begon met een benauwde en beroerde nacht waarbij de kasteelheer ook pijn op de borst heeft ervaren. Maar de grote zorgen kwamen toen hij dit ook overdag begon te ervaren. Benauwd was hij niet meer, gaf hij aan. Wel zegt hij het volgende: “Maar ik weet gewoon dat het niet goed is. Ik voel het. Dat voel je. Ik ga morgen naar de dokter.”

Martien Meiland kampt met gezondheidsklachten

“Hij kan toch corona hebben?” Zegt dochter Montana nog. Maxime denkt ook dat er iets aan de hand is: “Misschien is het gewoon een longinfectie”. Fans denken dat het ook wat te maken zou kunnen hebben met de oplopende stress die de coronacrisis met zich mee brengt. Ook in het welbekende Franse chateau zijn de gevolgen hiervan namelijk keihard aangekomen. Montana ziet het niet rooskleurig in als dit de uitkomst is: “Dan ga je gewoon dood. Jouw longen zijn niet de sterkste van allemaal.”

Annuleringen in het kasteel

Er zijn onwijs veel annuleringen in het kasteel aangekomen. Iedere dag moeten er duizenden euro’s terug geboekt worden naar de gasten die niet kunnen komen voor hun overnachtingen. Vorige maand is dan ook officieel de verkoop van hun kasteel van start gegaan. Voor 1.250.000 kun je dan al eigenaar zijn van het complete kasteel, met zwembad en alle meubels en toebehoren.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Pijnlijk: Het gezicht van Martien Meiland na zijn heftige ongeluk!

Misschien dat het je weleens is opgevallen, Martien Meiland heeft twee verschillende ogen. Tenminste, twee verschillende kleuren. Dat komt doordat hij als kind ooit eens een schaar in zijn eigen oog heeft gekregen tijdens het knutselen. Hij was destijds vier jaar oud en het heeft hem voor de rest van zijn leven beïnvloed kunnen we wel stellen.

Hij ziet namelijk vrijwel niets meer met dat oog en moet het dus doen met één oog. Omdat het op jonge leeftijd is gebeurd denkt de kasteelheer dat hij er niet zoveel last van heeft. Normaal gesproken hebben mensen namelijk veel last met het zien van diepte wanneer één oog wegvalt.

Het oog van Martien Meiland

Omdat het ongeluk op zijn vierde levensjaar is voorgevallen heeft hij er goed mee kunnen leren leven. Het enige waar hij nog last van heeft is dat hij een dode hoek ervaart aan zijn rechterkant. Als je goed kijkt kun je hier het verschil goed zien. Let op zijn rechteroog, voor ons aan de linkerkant dus:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending