Maan de Steenwinkel op heterdaad betrapt in The Voice-video!
Connect with us

Celeberties

Maan de Steenwinkel op heterdaad betrapt in The Voice-video!

Maan de Steenwinkel is herkent in een video waar ze hoogstwaarschijnlijk niet op herkent had moeten worden. De vele juice-channels maken het lastig om als BN’er of influencer stiekem dingen te doen. Je wordt namelijk op de voet gevolgd en ze weten zelfs welke ringen je om welke vingers hebt zitten. Dit blijkt maar weer uit de volgende bekendmaking.

In een video van ‘The Voice of Holland’ op Instagram én op Facebook is een mysterieuze video te zien. Boven de video is een tekst te lezen ‘Stay Tuned’ met twee grote ogen erbij. Aan het einde staat een datum: ’13 december 2021 – 18:30′. Ook staat erbij dat we naar RTL4 – RTL Boulevard moeten gaan kijken op dat tijdstip. Wanneer je in de reacties kijkt dan zie je al snel dat men denkt dat er nog een coach bekend gemaakt zal gaan worden. Je raadt het al, dat is al gezien!

Maan in mysterieuze video van The Voice!

In de video zijn verschillende teksten te zien zoals: “Alles heeft een reden”, “Zo zijn er nog wel duizend vragen” en “Hoe anders zou het zijn.” Wat volgt zijn een heleboel snelle beelden die voorbij schieten. Je zou ne natuurlijk niet heel snel deze beelden gaan stopzetten om te kijken wat daar te zien is. Toch zijn er mensen die dat wél doen. Op de beelden zijn verschillende onherkenbaar gemaakte mensen te zien. Maar er is ook een hand te zien. En die hand draagt precies dezelfde ringen als mevrouw De Steenwinkel ook draagt. We kunnen dus wel raden wat er vanavond bekend gemaakt gaat worden en we gokken dat RTL in het vervolg wat secuurder hun ‘flits-beelden’ gaat uitzoeken. Hieronder de video én foto van stilgezet flitsbeeld:

Celeberties

Onze Rachel Hazes gaat volledig uit de kleren voor een goed doel

Alle ogen zijn op dit moment op Rachel Hazes gericht omdat ze een wel heel bijzondere foto op haar sociale media heeft gedeeld. Bij de geplaatste foto schreef ze het volgende:

“KEN JIJ JE B*RSTEN? Ik sta op de KEN JE B*RSTEN campagnekalender van de Breast Care Foundation en hoop hiermee nog meer mensen bewust te maken van de 12 signalen van borstkanker. Ieder jaar krijgen nog 17.000 vrouwen de diagnose borstkanker (incl voorloperstadium) en iedere dag sterven nog 9 vrouwen aan deze ziekte. Hoe vroeger borstkanker ontdekt wordt, hoe beter de overlevingskansen.”

Rachel Hazes volledig zonder kleding voor het goede doel

Met haar foto’s wil ze geld ophalen voor het goede doel en het goede doel schrijft er het volgende onder:

“De officiële prijs is €24,95 (inclusief verzendkosten). Een extra donatie is natuurlijk meer dan welkom! Met de opbrengst kunnen we nog meer belangrijke kennis delen.” Kopen en doneren kan op ‘stichtingbreastcarefoundation.com/kalender/‘.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Deze foto van Monique Westenberg zorgt ervoor dat André Hazes thuis wil komen met Kerst!

Monique Westenberg is volledig in Kerstsferen de laatste week. De blondine heeft haal huis volledig laten versieren met de mooiste slingers, kransen en lichtjes en het lijkt net een sprookje wanneer je binnen komt wandelen. Op Instagram heeft de blondine laten zien wat ze allemaal in huis heeft gehaald, en dat is een hoop kunnen we je vertellen.

De beelden hiervan zijn onderaan dit artikel te zien. Voor de deur zien we gigantische houten rendieren met versieringen. Binnen in de hal zijn talloze kerstballen te zien, hangend aan de trapleuningen. In de woningen is een gigantische en rijk gevulde kerstboom te bewonderen. Er zijn zelfs verschillende bedrijven die aan de versieringen hebben meegewerkt. Maar het mooiste van alles, volgens haar volgers, moet nog komen. En volgens haar volgers kan dat er nog weleens voor gaan zorgen dat André lekker thuis komt met de kerstdagen.

Monique Westenberg verbluffend op foto!

We hebben het natuurlijk over Monique zelf. De blondine heeft namelijk een foto geplaatst met nieuwe oorbellen en volgers zijn verbluft door de foto. Zo valt er te lezen: “Je straalt. Je ziet er elke dag beter uit. Te gek.” en “Wat ben je toch mooi niet moeilijk dat Andre altijd naar je terugkeert!“. Maar ook mensen die denken dat André dit niet meer kan weerstaan: “Als André nu nog niet thuis wil komen met Kerst dan weet ik het ook niet meer!” Het is natuurlijk nog maar de vraag of André in Nederland zal zijn. Er zijn namelijk geruchten dat hij een tijdje in het buitenland zal gaan vertoeven vanaf deze maand.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Extreme coronamaatregelen: “Wat ons deze winter te wachten staat, zal niet leuk worden”

Onze Belgische buren zijn niet optimistisch. Alexander De Croo kondigde laatst extra maatregelen aan. Ze verwachten dat deze extra maatregelen nodig zijn om de wintermaanden door te komen. Dit zegt topviroloog Emmanuel André.

Extra maatregelen

“Zeker wat ons deze winter te wachten staat, zal niet plezant zijn”, zegt André tijdens een interview. “De derde prik moet massaal uitgerold worden, maar dat is geen garantie. Hoe we dat als maatschappij moeten klaren, da’s een moeilijk debat waarin ik me als wetenschapper niet meer te veel wil mengen.”

“Het is moeilijk, want er is elke week meer frustratie”, merkt André op. “Logisch, want het evenwicht – denk aan de scholen, het werk en de familiale contacten – is moeilijk. Ik zeg niet hoe we het moeten aanpakken, maar het zal moeilijk worden met wat we in onze handen hebben om hierop in te spelen.”

Volgende week hebben wij in Nederland ook weer een persconferentie. Wij verwachten niet dat er maatregelen komen te vervallen. Misschien mogen de buitensporten wel weer doorgaan. Dat zou al een hele geruststelling zijn voor een grote groep!

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending