Madeleine McCann’s babysitter doorbreekt na 10 jaar de stilte: Ze vertelt wat er nu echt gebeurd is
Connect with us

WOW

Madeleine McCann’s babysitter doorbreekt na 10 jaar de stilte: Ze vertelt wat er nu echt gebeurd is

De verdwijning van Madeleine McCann uit het vakantieverblijf van haar ouders in Portugal blijft een van de meest mysterieuze verdwijningen uit de geschiedenis van verdwijningen.

Het is intussen al 11 jaar geleden sinds Kate McCann ontdekte dat haar dochtertje niet in bed lag te slapen in hun vakantiehuis in Praia Da Luz.

Nieuwe theorieën

Zelfs vandaag nog, duiken er nieuwe theorieën op over wat er echt zou gebeurd zijn op die bewuste nacht toen de McCann’s hun dochter alleen achterlieten toen ze gingen dineren in het restaurant. Haar familie blijft vasthouden aan de hoop dat ze ooit hun dochter zullen terugzien.

Natuurlijk blijven er mensen beweren dat ouders Kate en Gerry iets met de verdwijning te maken hadden.

Niet lang geleden doorbrak de babysitter die op Madeleine paste net voor de verdwijning, de stilte, en verklaart ze iets helemaal nieuws over wat er echt is gebeurd de nacht van Madeleine’s verdwijning.

Tien jaar na Madeleine’s mysterieuze verdwijning doorbreekt de babysitter, die anoniem wilt blijven, de stilte. Zij paste op Madeleine gedurende enkele dagen tijdens hun verblijf in Praia Da Luz.

Volgens de Daily Mirror, praatte ze uitgevoerd over de tragische nacht.

Volgens verslagen werkte de babysitter in het luxueuze resort in Praia Da Luz – de plaats waar de familie McCann verbleef tijdens hun vakantie.

Ze herinnert zich bijzonder levendig het onheilspellende moment toen Maddie verdween. Gerry probeerde wanhopig haar te vinden terwijl Katie huilde.

“Dat is het enige dat ik me echt kan herinneren van hem, kijkend onder de auto’s. Ik kan het niet vergeten,” zei de babysitter.

Volgens de Daily Mail, heeft de vrouw er voortdurende nachtmerries aan overgehouden, tot op vandaag. Kate’s reactie in het bijzonder, bleef hangen.

“Ze hebben haar meegenomen,” stamelde Kate McCann tijdens het huilen door.

“Ze was aan het huilen, maar bijna op een catatonische manier, en Gerry was zeer onrustig.”

Er werd al heel wat gespeculeerd dat haar ouders misschien iets te maken zouden hebben met de verdwijning van Madeleine. Een theorie is dat ofwel Gerry of Kate het meisje per ongeluk hebben gedood, en dan hebben geprobeerd om het te verbergen.

Beweringen van de krant

Britse kranten hadden al berichten gepubliceerd over hoe de Portugese politie het koppel ervan verdacht hun dochter een pijnstiller gegeven te hebben, of een ander soort medicatie, vooraleer ze gingen eten. Toen ze terugkwamen vonden ze haar buiten bewustzijn en zouden ze haar lichaam verborgen hebben.

De babysitter gelooft echter niet veel van deze theorie. Volgens haar is het ondenkbaar dat een van de ouders iets te maken zou hebben met haar verdwijning.

Zij was aanwezig tijdens de beginfases van het onderzoek, uitgevoerd door de Portugese politie, en beschuldigde hen ervan van verschillende grote fouten gemaakt te hebben tijdens de eerste belangrijke uren van het onderzoek.

Naast vele andere zaken, duurde het blijkbaar een uur en een half voor de eerste politiepatrouille ter plaatste kwam waar Maddie het laatst gezien was.

Haar opmerkingen scheppen zeker en vast een nieuw licht over wat er zou gebeurd kunnen zijn op die bewuste nacht, bijna 11 jaar geleden.

Ze zegt dat het gebied onveilig werd beschouwd. Zo onveilig dat babysitters zelfs verkr*chtingsalarmen op zak hadden toen ze alleen naar huis wandelden.

De babysitters werd ook aangeraden om nooit uit het resort te wandelen.

Nieuw spoor

Duitse en Britse onderzoekers maakten deze week bekend dat ze een nieuwe hoofdverdachte op het oog hebben in de verdwijningszaak rondom het driejarige Britse meisje Madeleine McCann in 2007. Het gaat om de 43-jarige veroordeelde Duitse kinderm*sbruiker Christian Brückner.

Een hooggeplaatste bron binnen het Portugese rechtssysteem vertelde de BBC dat het gezamenlijke onderzoek naar de nieuwe verdachte begon na een tip uit Duitsland in 2017. Volgens de bron was de tip afkomstig van een vriend van Brückner, die Brückner tijdens een bezoek in een Duitse bar een “verontrustende opmerking” had horen maken.

Filmpje

Volgens verschillende Britse media keek het tweetal naar een nieuwsitem op televisie over de tienjarige vermissing van McCann, waarop Brückner tegen de vriend zou hebben gezegd dat hij wist wat er met het meisje gebeurd was. Vervolgens zou hij een filmpje waarop hij een vrouw verkr*chtte hebben laten zien aan de vriend.

Rechercheurs zijn nog op zoek naar meer informatie over de verdachte, zijn busje en zijn Jaguar, maar vermoeden in elk geval dat Brückner destijds in de buurt van het resort was waar McCann dertien jaar geleden verdween.

Vandaag zou Maddie McCann bijna 15 jaar oud geweest zijn. Haar ouders hebben de hoop nog steeds niet opgegeven.

Het enige wat we kunnen doen is hopen dat het mysterie op een of andere manier wordt opgelost. Er is duidelijkheid nodig voor iedereen die deze zaak vanaf het begin heeft gevolgd.

Wat denk jij dat er gebeurd is met Maddie? Deel gerust je mening en gevoelens in de berichten.

Meest bekeken

Drama is compleet tussen André Hazes en Monique Westenberg

De populairste zanger van de Lage Landen zorgde het voorbije weekend voor flink wat sensatie. André Hazes en Monique zouden definitief uit elkaar zijn én er zou alweer een nieuwe liefde in het leven van de zanger zijn. Maar met enkele pittige onthullingen haalt het Nederlandse weekblad ‘Privé’ het perfecte plaatje rond de ‘cleane’ breuk van André Hazes en Monique nu in één klap onderuit.

Vorig weekend barstte de bom in de Nederlandse showbizzwereld: André Hazes liet in een mededeling weten dat de relatie tussen hem en de 16 jaar oudere Monique Westenberg, de moeder van zijn zoontje André Jr., voorgoed voorbij was. Hij bleek ook al een relatie te hebben met een andere vrouw, de 45-jarige presentatrice Bridget Maasland. Al benadrukten ze allebei krachtig dat hun romance nog pril is, én dat de relatie met Monique al voorbij was voor ze iets met elkaar begonnen.

Lariekoek

Dat blijkt allemaal ‘lariekoek’ te zijn volgens het Nederlandse weekblad ‘Privé’. Zo zouden André en Bridget tijdens het huwelijk van presentatrice Patty Brard en haar man Antoine in 2014 al een stomend avontuurtje gehad hebben. “Ze leken als magneten tot elkaar te worden aangetrokken”, schrijft het magazine.

Wat het hele verhaal extra pijnlijk maakt, is dat Monique en Bridget eigenlijk best goede vriendinnen waren. Allebei zetten ze zich in om zwerfhonden een beter leven te geven, weet Het Laatste Nieuws.

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Bridget Maasland valt kilo’s af en ziet er ineens een stuk lekkerder uit!

Wanneer je stapelverliefd krijgt krijg je de eerste weken natuurlijk geen hap meer door je keel. En dat is te zien bij Bridget Maasland. Tegenover RTL Boulevard laat ze weten dat ze de laatste tijd maar liefst 7 kilo is afgevallen.

“Ik ben natuurlijk ook verliefd. Dat scheelt ook”, laat ze weten. Ze wilde er 5 kilo vanaf maar dat werden er dus ietsje meer. Als reden geeft ze aan dat mensen op televisie er al snel 5 kilo te zwaar uitzien.

Bridget valt af, André komt aan

En waar Bridget dus succesvol bezig is in haar poging wat kilo’s kwijt te raken lijkt haar vriend André Hazes er alleen maar spiermassa bij te krijgen. Zie foto helemaal onderaan.

Doorgaan met lezen

Funny

Zien: First Dates-dame vertelt hoeveel Frikandellen ze pér week eet!

First Dates is een programma waar je je als single voor kunt opgeven. Je zal dan door de programmamakers aan iemand anders gekoppeld worden aan de hand van je opgegeven interesses en dergelijke. Wanneer je dus opschrijft dat je graag een frikandel eet en dat dat je lievelingssnack is, dan zoeken ze naar een man of vrouw die daar ook van houdt. Een ‘match made in heaven’ zouden we dan zeggen.

Hoewel het programma in Nederland maar bar weinig geslaagde matches weet te produceren hebben ze hier wellicht raak geschoten. We kunnen wel stellen dat de volgende twee voor elkaar gemaakt zijn gezien hun voorliefde voor frikandellen. Maar bestaat er toevallig ook iets als ‘téveel’ of misschien zelfs een ‘frikandellen-verslaving’?

Geen frikandellen in het First Dates-restaurant? Schande!

In ieder geval is ze hard op zoek op de menukaart naar haar favoriete gerecht. Je raadt het al, een frikandel speciaal natuurlijk. Helaas zijn er maar weinig restaurants die dit culinaire hoogstandje klaar weten te maken. Zou je tóch wel een keertje een Frikandellen-Diner willen hebben? Dan kunnen we het 4-gangen Diner van Ron Blauw aanraden. Maar eerst even kijken naar onze frikandel-verslaafde dame:

Doorgaan met lezen

Trending