MAFS-Bastiaan heeft een nieuwe vriendin: ”Ging tijdens huwelijk al met haar naar bed”
Connect with us

Entertainment

MAFS-Bastiaan heeft een nieuwe vriendin: ”Ging tijdens huwelijk al met haar naar bed”

Kijkers van Married at First Sight hebben kunnen zien dat het huwelijk met Suzanne helaas niet heeft gewerkt voor Bastiaan.

Hij zit daar echter totaal niet mee en heeft zelfs al een nieuwe liefde gevonden – en het is nog opmerkelijker dat deze nieuwe liefde een kijker van het programma is.

Nieuwe vriendin voor Bastiaan

Het huwelijk tussen Bastiaan en Suzanne leek vanaf het begin gedoemd om te mislukken. Desondanks besloten ze beiden tatoeages te laten zetten van elkaars voorletter.

Voor Bastiaan was het feit dat de liefdespijlen van Cupido hun doel misten geen probleem. Tijdens het huwelijk was hij al geïnteresseerd in iemand anders.

Dit onthult hij aan het Algemeen Dagblad. Het blijkt dus om een kijker van het programma te gaan. “Ze zag me staan bij het altaar en baalde.

Ze schreef dat ze me eerder had moeten benaderen,” vertelt hij over zijn nieuwe liefde. Wat nog opvallender is, is dat het geen onbekende is voor Bastiaan.

Hij kent de vrouw al zo’n vier jaar. “We zouden ooit op een date gaan, maar dat ging toen niet door.”

Tijdens het huwelijk

Nadat Bastiaan op televisie verscheen, kreeg hij toch een berichtje van de vrouw. “Of ik het leuk vond om iets met haar te gaan drinken, zolang dat maar niet ten koste zou gaan van mijn huwelijk met Suzanne. Daar ben ik op ingegaan.”

Het blijkt een serieuze relatie te zijn en Bastiaan is smoorverliefd. Hij heeft zelfs al de kinderen van zijn nieuwe liefde ontmoet.

“We zitten op dezelfde golflengte qua communicatie. Ze is warm, lief en benaderbaar,” aldus Bastiaan.

Tatoeage

Wanneer Bastiaan intiem is met zijn nieuwe vriendin, moet zij echter wel steeds naar de ‘S’ van Suzanne kijken die op zijn lichaam getatoeëerd staat.

Daar is ze niet zo blij mee. “Ze vindt het voornamelijk een beetje dom. Maar ja, soms doe je gekke dingen en het herinnert mij aan een mooie tijd.”

Voor zover bekend is Suzanne er nog niet in geslaagd om een nieuwe liefde te vinden. Misschien komt dat nog, of misschien ook niet.

Entertainment

Zo leuk! 😍 David heeft na Married at First Sight alsnog de liefde gevonden

David, een van de deelnemers aan het recente seizoen van Married at First Sight, werd door de experts gekoppeld aan Kim.

Helaas bleek deze match niet bepaald hemels te zijn. Hoewel de twee aanvankelijk een gezellige tijd leken te hebben, liet de communicatie te wensen over.

Uiteindelijk besloten ze dan ook om niet getrouwd te blijven. Gelukkig heeft David inmiddels opnieuw liefdesgeluk gevonden.

De opnames van Married at First Sight liggen al een tijdje achter ons.

David stapte in het najaar in het huwelijksbootje met Kim, maar al snel werd duidelijk dat hun relatie geen lang leven beschoren was.

Na het ontbinden van het huwelijk met Kim kwam er al snel een nieuwe vrouw in het leven van David.

“Ze nam na de breuk met Kim contact met mij op. Inmiddels hebben we al drie keer gedatet.

Het is echt ongelooflijk wat zij bij mij losmaakt,” vertelt David openhartig in gesprek met De Telegraaf.

Naast zijn nieuwe liefde, heeft David ook besloten om zijn woonsituatie aan te pakken.

Hij heeft een appartement gekocht in Rotterdam. “Heel Nederland zag tijdens de logeerpartij van Kim bij mij, dat ik op mijn 35e bij mijn moeder woonde.”

David verduidelijkt echter dat zijn levensverhaal iets ingewikkelder in elkaar steekt.

Op zijn zeventiende vertrok hij voor een jaar naar Noorwegen, waarna hij tien jaar in Leiden heeft gewoond.

Vervolgens bracht hij een half jaar door in Zweden en ging hij driekwart jaar naar Polen. “MAFS heeft mij wel wakker geschud. Over een maand verhuis ik,” voegt hij eraan toe.

Het lijkt erop dat David na zijn avontuur bij Married at First Sight een nieuwe fase in zijn leven ingaat.

De ervaring heeft hem niet alleen geholpen om meer duidelijkheid te krijgen over zijn relatiewensen, maar ook om zijn persoonlijke situatie aan te pakken.

Met een nieuwe liefde in zijn leven en een nieuw thuis in Rotterdam kijkt David positief naar de toekomst.

Doorgaan met lezen

Entertainment

Kijkers Miljoenenjacht gaan los vanwege thuiswinnaar

Vanavond werd de laatste aflevering van dit seizoen van Miljoenenjacht uitgezonden. Net als in voorgaande afleveringen had de finalist van deze week niet veel geluk met het kiezen van koffertjes. Dit zorgde voor veel reacties op sociale media.

De ‘gelukkige’ finalist van vanavond was Harm. Hij had weinig geluk en speelde het ene na het andere hoge bedrag weg.

Op sociale media konden mensen zijn speelwijze nauwelijks geloven. Zo wilde hij bijvoorbeeld koffer 16 voor het laatst bewaren, om vervolgens te zeggen: ”Doe koffer 16 maar.” Uiteindelijk zag de ongelukkige Harm geen andere optie dan akkoord te gaan met het bod van de bank.

Hij won 43.000 euro. Dat betekent dat Winston thuis ook iemand blij mag maken met dat bedrag. Ditmaal was dat Annie.

Maar nu komt het. Annie lijkt helemaal niet blij te zijn met 43.000 euro. Dat is begrijpelijk, want ze heeft een jaar geleden haar man verloren.

Winston vraagt daarop of Annie nog wensen heeft. Goed bedoeld, maar haar allergrootste wens kan niet worden vervuld. Annie heeft nog wel een hele treffende vraag. Als ze hoort hoeveel ze heeft gewonnen, zegt ze: ”Leuk, en hoeveel belasting gaat daar nog vanaf?”

Winston weet niet wat hij hoort en gaat snel door. Op X gaat Annie nu compleet viraal.

Mensen komen niet meer bij van het lachen. We overdrijven niet als we zeggen dat er honderden reacties op X staan.

Doorgaan met lezen

Entertainment

TV-ster ging naar bed met meer dan 700 mannen – nu beoefent ze al 15 maanden onthouding

Een Australische reality-tv-ster is viraal gegaan nadat ze openhartig bekende met meer dan 700 mannen naar bed te zijn geweest. Nu vertelt ze dat ze haar ‘s*ksverslaving’ heeft aangepakt.

Belinda “Love” Rygier, bekend van haar deelname aan The Bachelor Australia in 2017, onthulde dat er een periode in haar leven was waarin ze wel zes avonden per week op zoek ging naar s*ks.

Hoewel deze cijfers voor velen schokkend kunnen klinken, onderging de 38-jarige een ontwenningskuur toen ze uiteindelijk erkende dat ze een probleem had.

Open zijn over je s*ksleven is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Voor de meesten is het niet gebruikelijk om openlijk te pronken met het aantal s*ksuele partners dat je hebt gehad.

Maar voor Belinda Rygier was het openlijk vertellen over haar totale ‘body count’ een stap in het proces om haar verslaving te overwinnen.

Ze beweerde met maar liefst 700 mannen naar bed te zijn geweest, hoewel ze niet zeker was van het totale aantal.

De voormalige tv-ster, die nu bekend staat als relatiegoeroe, onthulde in de radioshow You’re a Grub Mate! in 2022 dat ze al acht jaar bezig was met haar herstel, waarbij ze al 15 maanden geen s*ks meer had gehad.

“Ik wist niet dat ik een probleem had totdat ik begon te genezen. Het probleem lag bij mijn relaties en ik bleef giftige mannen aantrekken,” legde ze uit.

“Toen ik herstelde, besefte ik dat er onverwerkt trauma uit mijn verleden was dat mijn s*ksverslaving veroorzaakte.”

“Het beheerste mijn leven, maar ik functioneerde nog steeds. Ik had een geweldige carrière, ook al zou je dat niet meteen denken.”

Belinda, die bekendheid verwierf in The Bachelor Australia, zei dat ze zich “niet schaamde” voor haar ongewoon hoge aantal s*ksuele partners.

Ze onthulde dat ze vaak wel zes keer per week uitging om een bedpartner te vinden.

“Mannen waren erg goed in het vertellen van wat ik wilde horen. Het ging erom dat ik me mooi, gewaardeerd en geliefd voelde in plaats van dat ik s*ks had,” zei ze.

Tegenwoordig beoefent Belinda het celibaat. Ze zegt dat ze ervan overtuigd is dat mensen tegenwoordig s*ks gebruiken om de “verkeerde redenen”.

“De maatschappij is achteruitgegaan en we gebruiken s*ks om de verkeerde redenen – een snelle bevestiging of moment,” zei ze. “Ik zal weer s*ks hebben, maar met iemand waarmee ik een band heb.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending