Mama staat toe dat puppy's met haar kind speelt. De beelden zijn hilarisch!
Connect with us

Nieuws

Mama staat toe dat puppy’s met haar kind speelt. De beelden zijn hilarisch!

Puppy’tjes aanval! Dat is precies wat een kleine jongen ervoer toen mama een bende donzige Pomeriaantjes op hem losliet. Spelen met een nestje puppy’s is de ultieme droom van elke hondenliefhebber – en daar mocht deze peuter van proeven!

Mama keek toe met een brede glimlach op haar gezicht terwijl haar kleine jongen over de vloer rolde. Wie wil er niet spelen met een nestje Pomeriaantjes? We alvast wel!

Volgens de DogTime website zijn Pomeriaantjes uitstekende familiehonden. Ze zijn ontzettend trouw, verrassend goede waakhonden en houden van knuffelen. Maar ouders moeten wel een beetje voorzichtig zijn in het bijzijn van kinderen omdat Pomeriaantjes nogal een frêle lichaamsbouw hebben.

Gelukkig leerde mama haar zoon om zachtjes met de hondjes te spelen en begrijpt hij hoe belangrijk het is om de hondjes voorzichtig te behandelen.

De hondjes kwamen uit alle hoeken, likten zijn gezicht tot hij krijste van het lachen. Op het einde van de video kon de peuter zelfs niet blijven zitten van het lachen!

BEKIJK DE VERTEDERENDE VIDEO HIERONDER EN DEEL DIT MET IEDEREEN DIE VANDAAG EEN DOSIS SCHATTIGHEID KAN GEBRUIKEN!

Nieuws

Extra kosten als je met contant geld wil betalen in 2024? Zo zit het

Contant geld is actueler dan ooit, daar bestaat geen twijfel over. Zeker wanneer banken storing hebben, of er is een pinstoring gaande. Maar wist je dat bedrijven extra kosten in rekening mogen brengen wanneer je met contant geld betaalt? Dat leggen we uit.

Contant geld

Volgens de Rabobank betalen inmiddels negen van de tien mensen met een pinpas. Dat zou betekenen dat nog slechts tien procent van de betalingen met contant geld wordt afgerekend.
Dat contant geld langzaam lijkt te verdwijnen heeft in tegenstelling tot wat veel mensen denken, niet te maken met beslissingen van de overheid. Nee, het grootste ‘probleem’ is gemakzucht bij consumenten zelf. Het is een stuk sneller om contactloos te pinnen, of om mobiel te betalen.
De enigen die de populariteit van contant geld in ere kunnen houden zijn mensen zelf. Het aantal zaken dat een pin-only beleid voert, is namelijk te verwaarlozen.

Extra kosten contant geld

Op de redactie kwam een bezorgd mailtje binnen van iemand die extra kosten moest betalen, omdat ze niet met een pinpas wilde betalen.
Dat klinkt nogal bizar en dus is Showblad op onderzoek uitgegaan. Op de website van de Rijksoverheid blijkt er inderdaad informatie over terug te vinden. Er staat letterlijk het volgende:
‘Soms heeft u extra kosten als u met contant geld betaalt. Zo kan uw werkgever bepalen dat u in de kantine alleen met een pinpas kunt betalen. Als u dan toch met contant geld betaalt, mag uw werkgever extra kosten rekenen. Uw werkgever moet dit dan wel van tevoren laten weten.’

Kortom: wanneer er van tevoren is aangegeven dat ergens alleen met een pinpas betaald mag worden en je wil daar niet aan meewerken mogen er dus extra kosten in rekening worden gebracht. Hoe hoog die kosten mogen zijn staat er niet bij.
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties en deel dit bericht.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Zien: Dit kost een huis gemiddeld in Nederland en dit kost datzelfde huis over 2 jaar!

Huizenprijzen, een woord waar de gemiddelde Nederlander tegenwoordig behoorlijke nachtmerries over krijgt. Tenminste, de gemiddelde Nederlander die een modaal inkomen heeft en een starter is op de woningmarkt. Huizen zijn ongelooflijk duur geworden in de afgelopen jaren en die prijzen blijven maar stijgen. De hypotheker maakte een simpel rekensommetje. Met een beginnend stel op de woningmarkt met een modaal inkomen, volgens de Hypotheker 72.000 euro, kun je zo’n 339.000 euro lenen bij de bank. Dit is berekend bij een rente van 4,3 procent die tien jaar vast staat. Een gemiddelde koopwoning kost echter 435.984 euro, bijna een ton meer dan wat tweeverdieners met een modaal inkomen kunnen lenen. Je zal dus moeten beginnen met een gemiddeld kleiner huis in een gemiddeld minder populaire wijk, stad of zelfs provincie om aan een huis te komen. En dat wordt alleen nog maar moeilijker.

Prijs voor een huis gaan ongelooflijk hard omhoog!

De ING schat de aankomende twee jaar een stijging van zo’n 5 tot 8 % in 2024 en 2025. In 2026 zul je dus, zonder verdere prijsstijgingen, een huis moeten kopen die ruim 10 tot 16% duurder is dan nu. Met de sterkst verwachte stijging kan dat huis van 435.984 euro volgend jaar dus ongeveer 471.000 euro kosten. Het jaar daarop zal dat huis van 471.000 euro met de sterkst verwachte stijging ruim 508.000 euro gaan kosten. Ruim een half miljoen voor een gemiddeld huis in Nederland dus. Reken er maar op dat de lonen niet zo sterk gaan stijgen om dat verschil op te kunnen vangen. Wellicht dat er met het nieuwe kabinet meer huizen bijgebouwd zullen worden en dat dát de huizenprijzen meer zal stabiliseren. Vooralsnog lijkt het steeds moeilijker te worden voor starters op de woningmarkt. Mochten de rentes gaan stijgen dan zal dat betekenen dat je minder kunt lenen en dus nóg minder huis kunt kopen.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Ongenadig noodweer op komst: “Alle seinen staan weer op rood”

Het KNMI waarschuwt inwoners van heel Nederland (ja dat lees je goed) vrijdag en zaterdag. Beide dagen staan in het teken van noodweer, met stevige onweersbuien en grote hoeveelheden regen. De seinen staan op rood.
Het weerinstituut geeft code geel uit voor het hele land. Deze weerwaarschuwing gaat morgen in om 12.00 uur en verloopt op zaterdagmiddag om 13.00 uur.

Wateroverlast

Veel mensen doen in eerste instantie een beetje lacherig als er wordt gesproken van noodweer. In Friesland en eerder in Venlo weet men inmiddels wel beter. Daar liepen hele straten vol met water, terwijl ook kelders in een paar woningen onderliepen.
Ook morgen en overmorgen komt het dus weer met bakken uit de hemel. Het KNMI waarschuwt mensen voor wateroverlast. De verwachting is dat er in slechts een dag tijd tussen de 20 en 40 millimeter regen gaat vallen.
Lokaal kan het zelfs meer worden dan 40 millimeter. Voor jouw informatie: ‘normaal gesproken’ valt er in mei over de hele maand ongeveer 60 millimeter.

Schade

In de afgelopen weken regent het vaker harder dan gebruikelijk is. Vorig weekend en aan het begin van deze week gaf het KNMI ook al code geel af.
Afgelopen maandag bliksemde en regende het flink in het noorden van het land. Een dag later was de andere helft van het land aan de beurt. We hebben kunnen zien hoe ontzettend erg het op sommige plekken geweest is.
De schade was aanzienlijk. Er kwamen onder meer meldingen binnen vanuit Swalmen, Laren, Utrecht en ook vanuit Amsterdam.
Het ging niet alleen om ondergelopen straten, kelders en parkeergarages. Ook bomen waaiden om, terwijl de dakpannen op sommige plekken door de straten vlogen.
Laten we hopen dat het morgen en overmorgen een beetje meevalt.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending