Mama vindt dat ouders hun baby toestemming moeten vragen om luier te verversen.
Connect with us

Meest bekeken

Mama vindt dat ouders hun baby toestemming moeten vragen om luier te verversen.

Het verversen van luiers is niet altijd de leukste bezigheid, maar het moet nu eenmaal gebeuren. Iedereen is het erover eens dat het een speciaal moment is met je baby. Je zorgt voor je kleintje en probeert haar of hem het zo aangenaam mogelijk te maken. Misschien probeer je je baby zelfs aan het lachen te brengen.

Een vrouw zei tijdens de Britse ochtendtalkshow ‘This Morning’ dat ze haar baby altijd eerst vraagt om een luier te verversen, en dat moeders altijd toestemming zouden moeten vragen om hun kinderen te kietelen of met hen te spelen.

Lottie Daley verklaarde dat ze haar dochters altijd eerst om toestemming vraagt alvorens hen te wassen of aan te raken.

Ze zei: “Wanneer je begint te leren over lichaamsanatomie en toestemming van onze kinderen als ze een beetje ouder worden, zouden we dit gedrag vanaf de geboorte vorm moeten geven, zoals je baby laten weten dat je hun luier gaat verversen.”

“Ik wil haar laten weten dat het haar lichaam is, het gaat er niet om of ze ‘ja’ of ‘nee’ zeggen. Het is het aankweken van een gewoonte met je kinderen en ervoor zorgen dat ze gelukkig zijn over wat je met hen doet …”

Kietelen

Later, toen ze gevraagd werd of ze toestemming vraagt aan haar kinderen om hen te kietelen, antwoordde ze: “Ik vraag mijn kinderen: ‘Hou je van kietelen?’ en ze zeiden ‘ja.’ En ik zei: ‘Zou je het leuk vinden als iemand anders het doet?’ en ze zeiden dat dat angstaanjagend zou zijn … omdat ik het niet was.”

De kijkers van de talkshow waren het niet eens met de standpunten van Lottie en wendden zich massaal tot de sociale media om hun ongenoegen te uiten.

Iemand schreef: “This Morning discussieert over de vraag of het kietelen van kinderen illegaal zou moeten zijn, wat is er in hemelsnaam van deze wereld geworden. Het volgende is dat je je kind niet meer mag oppakken en knuffelen.”

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Celeberties

Pijnlijk: Privéfoto’s van Prinses Alexia gelekt op social media

Ze zijn inmiddels al pubers aan het worden, een lastige positie als kind in een Koningshuis. Prinses Máxima werd op zondag 26 juni 2005 om 9.00 uur opgenomen in het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag. Prinses Alexia werd die dag om 14.41 uur op natuurlijke wijze geboren. Haar vader deed op dinsdag 28 juni 2005 in het oude stadhuis van Den Haag bij de Burgerlijke Stand aangifte van de geboorte van zijn dochter.

Inmiddels is het al een prachtige 14-jarige jongedame. Maar hoe het precies zit met de meisjes en social media, dat weten we niet. Mag dit? Kunnen ze zomaar alles online zetten? In ieder geval heeft de tweede van de drie zusjes een eigen Instagram account. En het blijkt een heus modepopje te zijn!

Het account van Alexia

Ze heeft namelijk een eigen account waar ze haar favoriete modekeuzes op plaatst. Ze heeft al behoorlijk wat volgers gekregen. Maar ze blijft wel “anoniem”!

View this post on Instagram

Yayy or nahh

A post shared by ABB (@f_4_u2) on

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Bizar: ‘Bridget Maasland en André Hazes stiekem verloofd’

We weten allemaal inmiddels wel dat André Hazes en Bridget Maasland stapelgek op elkaar zijn. De zanger is nog nooit zo gelukkig gezien de afgelopen jaren en veel fans denken dat het een goede keuze is geweest van hem en Monique Westenberg om er een punt achter te zetten.

De zanger heeft al de sleutel van het huis van zijn nieuwe 20-jaar oudere vlam en ook Mees, de zoon van de blondine, is te spreken over hem. Maar er gaan nu geruchten rond dat de twee allang verder zijn met elkaar dan de meesten van ons denken.

André Hazes en Bridget Maasland stiekem verloofd?

Het lijkt er namelijk op dat ze aan het hinten zijn naar een verloving. Hij schrijft bijvoorbeeld bij een foto ‘She Rocks it’ wat volgens sommige kan wijzen op de verlovingsring die hij haar misschien heeft gegeven. Eventjes later zien we Bridget het nummer van Beyoncé zingen “If you like it you shoulda put a ring on it”.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Breaking: Leontine Borsato door het dolle na babynieuws

Leontine Ruiters heeft prachtig babynieuws te melden. De ex van Marco Borsato kan het wel van de daken schreeuwen en deelt haar geluk met de hele wereld…

“Welkom in de familie, kleine vriend!” schrijft Leontine bij de zoete babyfoto. In de hashtags schrijft ze dat hij de mooie naam Finn heeft gekregen en dat het om een achterneefje gaat. Ook schrijft ze ‘ik hou van je’ en maakt ze duidelijk dat ze een trotse tante is.

Veel volgers feliciteren Leontine razendsnel met het blijde nieuws. “Wat heerlijk! Zoo ontzettend lief. Gefeliciteerd!” schrijft Kirsten Schilder, de vrouw van zanger Nick Schilder, bijvoorbeeld. “Aaah wat een knapperd, gefeliciteerd!” schrijft een ander.

Voor het eerst voor de camera

Leontine is onlangs voor het eerst sinds haar breuk met Marco Borsato weer voor de camera van Shownieuws verschenen. Ze bleef lang uit de spotlights, maar straalde op het Sterrendiner in het Amsterdamse Scheepvaartmuseum.

Als we haar vragen hoe het inmiddels gaat, is het antwoord duidelijk. “Het gaat goed met mij!” vertelt ze in de video die je bovenaan deze pagina kan zien. Ze had het erg naar haar zin op het avondje uit. Het is dan ook een speciale locatie voor Leontine. “Ik vind het heel leuk, want we hebben hier de première gehad van Michiel de Ruyter. De film waar mijn dochter in speelde. Ik vind dit altijd een heel fijne en bijzondere plek. Nu op een heel andere manier door een mooi etentje te hebben.” Meer uitspraken van Leontine zijn in de video hierboven te zien.

Bron: Shownieuws Beeld: Instagram, Youtube

Doorgaan met lezen

Trending