Man (20) belandt op intensive care omdat hij ’te hard masturbeerde’
Connect with us

WOW

Man (20) belandt op intensive care omdat hij ’te hard masturbeerde’

In het Zwitserse Winterthur heeft een twintigjarige man een hoogtepunt beleefd dat hem bijna zijn leven kostte. De man bevredigde zichzelf zó intens, dat hij last kreeg van ernstige longproblemen.

Met hevige pijn in zijn borst en kortademigheid wendde hij zich in allerijl tot het ziekenhuis. Röntgenfoto’s wezen vervolgens uit dat hij een spontaan pneumomediastinum had opgelopen: er was lucht in de holte tussen zijn longen terecht gekomen.

Het zelfbevredigingsslachtoffer ontkende in eerste instantie aan ‘zware arbeid’ te hebben gedaan, maar gaf zijn handelen uiteindelijk toch maar toe. Doordat er erg veel lucht uit zijn longen was ontsnapt en hij daardoor kermde van de pijn, lag hij niet veel later op de intensive care.

Zijn gezicht was opgezwollen en er waren krakende geluiden te horen van zijn nek tot aan zijn ellebogen. Later ontdekten artsen dat er zelfs lucht terecht was gekomen aan de onderkant van zijn schedel.

Op de intensive care pasten artsen meerdere behandelingen toe. Hij kreeg onder meer zuurstof en pijnstillers. Na drie dagen bijkomen op zaal was hij weer de oude. Het wetenschappelijk tijdschrift Science Direct was er nooit eerder iemand met dergelijke longproblemen na buitensporig masturbatiegeweld.

Meest bekeken

Vrouw hoort vreemde geluiden onder bed vandaan komen, als vloer wordt geopend beseffen ze ernst van situatie

Een paar jaar geleden riep een vrouw uit Louisiana de hulp in van bijenkenner Jeff Horchoff, nadat ze een vreemd geluid onder haar bed had gehoord.

Jeff reed naar het huis van de vrouw en onderzocht alles van dichtbij, waarna hij de oorzaak vond. Hij had een camera bij zich om het hele proces te documenteren en de beelden zijn werkelijk fascinerend!

Nadat de vrouw Jeff had gebeld, keek hij onder haar bed. Ze vermoedde dat de vreemde geluiden bijen konden zijn.

De vrouw had al eerder van Jeffs diensten gebruik gemaakt om enkele bijen te verwijderen en wist daarom dat hij goed werk leverde. De bijenexpert reed naar het huis, maar had geen idee wat hem te wachten stond.

Hij trok een beschermend pak aan en begon de vloer te openen, zodat hij de omvang van de situatie kon inspecteren.

Met de grootste voorzichtigheid verwijderde hij de vloerplaat om de hele zwerm te redden, maar nu was de vraag hoe de bijen verplaatst konden worden.

Gelukkig had Jeff een aantal op maat gemaakte dozen meegebracht, zodat hij de bijen gemakkelijk van het huis naar buiten kon verplaatsen. Waar ze uiteindelijk thuis horen!

Want bijen zijn ontzettend belangrijk voor mens en dier. Ongeveer een derde van het voedsel dat wij eten komt van planten af die bijen en hommels bestuiven, aldus Wikipedia.

In de onderstaande video kun je de fascinerende reddingsoperatie zien! Het werk begint rond het 3:00 tijdstip. 

Doorgaan met lezen

Animals

Man grijpt 160 kilo zware beer bij de strot en slaat hem in gezicht om zijn hond te redden

Een man uit Californië redde Thanksgiving, toen zijn hond werd aangevallen door een 160 kilo zware beer.

Kaleb Benham was thuis in Grass Valley, toen hij een bizar geluid buiten hoorde. Buddy was buiten aan het spelen, maar de geluiden waren heel vreemd …

“Ik hoorde een gegrom, keek ongeveer 23-30 meter naar beneden, en de beer sleepte hem aan zijn hoofd, had zijn hoofd in zijn mond,” vertelde Kaleb aan CBS.

“Eerlijk gezegd was het enige dat ik kon denken: red mijn kind”, herinnerde Kaleb zich.

“Ik rende gewoon naar beneden, ramde de beer, tackelde hem, greep hem bij de strot en sloeg hem in zijn gezicht en oog totdat hij losliet.”

Kaleb moest toen een dierenarts vinden die de avond voor Thanksgiving open was. De eerste dierenarts die hij probeerde, was gesloten, waardoor hij in paniek raakte.

“Mijn eerste gedachte was dat ik hem zou verliezen”, vertelde Kaleb.

Gelukkig vond Kaleb een dierenkliniek die open was. Buddy werd onmiddellijk geopereerd en ontving nietjes, hechtingen en buisjes die in zijn hoofd werden gestoken om vloeistof af te voeren.

“Ik stond daar maar drie en een half uur lang door het raam te kijken”, herinnert Kaleb zich. De twee brachten Thanksgiving door in bed, maar Kaleb maakt zich zorgen omdat de beer sinds de aanval weer op het terrein is geweest.

“Hij viel aan en had een maaltje en het maaltje werd van hem afgenomen en hij wil het terug, denk ik,” zei Kaleb, die Buddy enkele jaren geleden uit een dierenopvang redde.

Maar mocht de beer weer aanvallen, zal Kaleb er klaar voor zijn en precies hetzelfde doen. “Als het jouw kind was, wat zou je dan doen? Dit is mijn kind, ik zou voor mijn hond sterven.”

Mede dankzij een crowdfundingsactie maakt Buddy het inmiddels fantastisch! Als gevolg van de aanval verloor hij helaas wel zijn rechteroog, maar het hoefde niet verwijderd te worden.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Moeder deelt truc die tijd en moeite bespaart tijdens de was ophangen

Een moeder heeft haar truc gedeeld om de was op te hangen. Deze tip bespaart zowel tijd als moeite … daarnaast is een wasmand niet nodig!

Niet iedereen is even groot fan van huishoudelijk werk. Tips en trucs om dingen sneller en efficiënter te doen zijn natuurlijk altijd welkom!

Deze moeder deelde een video online die viraal is gegaan. Ze onthulde een truc om sneller de was op te hangen – zonder wasmand.

Leralynn, met de gebruikersnaam @leralynn27 op TikTok, zei dat ze haar schone kledingstukken één voor één op een stapel legt. Een wasmand gebruikt ze dus niet.

Daarna pakt de moeder gewoon de stapel op en legt ze deze op haar schouder. Dan hangt ze simpelweg elk kledingstuk op de lijn. Op deze manier hoeft ze niet te bukken om kleding uit een mand te halen of zich zorgen te maken of alles goed is uitgevouwen.

Ze schreef: “Mijn was lifehack die ik op een dag willekeurig begon te doen en het is de beste!”

Als bijschrift voegde ze eraan toe: “Mijn washack die ik aan mensen uitleg en ze denken dat ik gek ben! Maar het werkt ECHT! Ondergoed en sokken in de droger, grote dingen aan de lijn. Dit bespaart me tijd en bukken!”

Veel gebruikers konden beamen dat deze manier van de was ophangen inderdaad veel tijd bespaart en stukken beter is dan constant bukken om kleding uit een mand te halen.

Iemand schreef: “Mijn oppas heeft me dit geleerd! Het maakt een ENORM verschil als het gaat om ophangen! Ik vind het geweldig dat je het hebt gedeeld.”

Maar niet iedereen was onder de indruk, sommigen gaven aan dat haar methode van ophangen wasknijperafdrukken af zou laten. Leralynn verzekert echter dat ze hier nooit last van heeft gehad. Dit kan ook simpel worden voorkomen door de knijpers op de naden te plaatsen.

Wat denk jij, ga jij deze manier ook eens proberen?

@maha_no_commentt

♬ original sound – Maha🤘

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending