Man brengt elke dag bloemen naar bankje van overleden vrouw. Ontdekt acties van vreemde en begint te beven.
Connect with us

Nieuws

Man brengt elke dag bloemen naar bankje van overleden vrouw. Ontdekt acties van vreemde en begint te beven.

De oprechte liefde van Bud Caldwell voor zijn vrouw Betty overstijgt decennia en flakkerde zelfs nog op na haar overlijden.

Het favoriete nummer van zijn vrouw was “Daisy a Day” (Elke dag een Madeliefje) en hij zorgde ervoor dat het regelmatig werd gespeeld tijdens hun 56 jaar durend huwelijk.


Bud probeerde zijn vrouw te verrassen met boeketjes bloemen wanneer hij kon, en overhandigde het haar met het nummer op de achtergrond.

Helaas kwam Betty in 2013 te overlijden. Bud bleef alleen achter.

Betty bleef echter altijd in zijn gedachten. Ze was altijd in zijn hart.

Om zijn eeuwigdurende liefde en bewondering voor Betty te tonen, kocht Bud een gedenkbankje in het Lakeside Park in Fon du Lac in Wisconsin (VS).

Op de bank was een gedenkplaatje met de foto van Betty aangebracht.


Bud bezocht het bankje elke dag om zijn vrouw te herinneren en te koesteren. Vaak zat hij gewoon neer en zong haar favoriete nummer. Hij praatte met haar over zijn dagelijkse leven, over het weer, over wat er gaande was in de wereld en hoezeer hij haar miste.

Maar toen de winter in het land was en het begon te sneeuwen, werd het voor Bud moeilijker om het bankje van Betty te bezoeken. Het werd erg moeilijk om bloemen neer te leggen of zijn liefde te tonen zoals hij dat altijd deed.

Op een erg winterse dag met veel sneeuw stond Bud gewoon op het voetpad en keek vanop een afstand naar het bankje. De sneeuw was simpelweg teveel om op een veilige manier naar het bankje te kunnen gaan.

Wist hij veel dat twee vreemden zijn dagelijkse ritueel hadden opgemerkt en in het geheim besloten om te helpen.

Kijk hieronder maar eens wat deze twee mannen deden. Hun onbaatzuchtige daad roerde me tot tranen toe.

Het is een verhaal over liefde, vriendelijkheid en twee gemeentearbeiders die je vertrouwen in de mensheid zullen herstellen.

Deel dit bericht met je geliefden als ook jij dit zo’n prachtig verhaal vond!
[fblike]


Nieuws

Jongen (13) uit zee gehaald, overleden

De 13-jarige jongen die maandagmiddag vermist raakte in de zee bij Scheveningen en kort daarna in het water werd gevonden, is overleden. Dit bevestigde de politie woensdag aan Hart van Nederland.

Tekst gaat verder onder video


De jongen werd maandag rond 17.15 uur als vermist opgegeven, waarop een grootschalige zoekactie werd gestart. Hulpdiensten kwamen in grote aantallen ter plaatse en er werd ook met een helikopter gezocht. Rond 17.30 uur werd de jongen in het water gevonden.

Hij werd uit het water gehaald en direct gereanimeerd. Vervolgens is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Lichaam gevonden in gebied waar gezocht werd naar vermiste festivalganger

Bij het dorp Ens in de Noordoostpolder is een lichaam gevonden. Dit is dichtbij het gebied waar wordt gezocht naar een vermiste festivalganger uit Lochem. De 34-jarige man verdween afgelopen weekend van het festival Wildeburg in Kraggenburg.

De politie meldt op sociale media dat het lichaam is ontdekt in het gras langs de Zwartemeerweg bij Ens, vlakbij Kraggenburg. Er wordt onderzoek gedaan naar de identiteit van de persoon.


De man werd voor het laatst gezien in de nacht van zaterdag op zondag op het festivalterrein. Hij maakte toen een verwarde indruk. Kort daarna zou hij nog bij zijn auto zijn geweest, die in de buurt geparkeerd stond.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Video: Meisje in Leusden van achteren aangevallen door wolf

De leiding van de buitenschoolse opvang, verantwoordelijk voor het kind dat afgelopen dinsdag door een wolf werd aangevallen, bevestigt dat er fysiek contact was tussen de wolf en het kind. Het meisje werd in haar zij gebeten door het dier. Eerder werd gesproken over een ‘kort incident’ met een wolf.

Tekst gaat verder onder video

Volgens Vrijland Amersfoort, de opvang verantwoordelijk voor het meisje, gaat het goed met alle betrokkenen. Ze melden dat iedereen geschrokken is van de gebeurtenissen. De verwondingen van het meisje zijn beperkt: ze heeft slechts lichte verwondingen opgelopen en maakt het naar omstandigheden goed.

Het bijtincident is bevestigd door experts: het betrof inderdaad een wolf. Een medewerker die naast het meisje stond verklaarde dat de wolf haar in haar zij beet maar snel weer losliet. Het meisje, dat de wolf niet zag aankomen, viel direct na de beet. Het dier vluchtte terug het bos in.


Na het incident hebben het wolvenexpertteam en de politie een grondig onderzoek uitgevoerd. Het gezin van het meisje is verhoord en haar kleding is voor sporenonderzoek meegenomen. Vrijland Amersfoort heeft alle ouders geïnformeerd en zal deze zomer enkel natuurspeeltuinen en -gebieden bezoeken waar geen wolven zijn gesignaleerd.

Het advies van de provincie om het natuurgebied nabij Leusden te mijden, blijft gelden. De politie onderzoekt samen met wolvendeskundigen nog wat er precies is gebeurd.

Wolvendeskundige Maurice La Haye is geschrokken van het gedrag van de wolf. “De wolf behoort tot de wilde dieren, die in principe schuw zijn en bang voor de mens.”

Hij hoopt dat dit gedrag niet vaker voorkomt. “We willen duurzaam samenleven met de wolf, maar op deze manier gaat dat niet,” aldus La Haye.

Dit is niet de eerste keer. Anderhalve week geleden werd in een natuurgebied in Leusden een hond waarschijnlijk door een wolf doodgebeten en is nog vermist.

Eerder die week was de Amersfoortse Maartje bij Den Treek aan het paardrijden toen haar paard op hol sloeg na een wolf te hebben gezien. Maartje vertelde: “Er zijn meer incidenten geweest. Het lijkt een kwestie van tijd voordat een kind wordt gepakt.”

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Trending