Man die op alien wil lijken heeft droom: Penis in tweeën laten splitsen
Connect with us

Celeberties

Man die op alien wil lijken heeft droom: Penis in tweeën laten splitsen

De 33-jarige Anthony Loffredo uit Frankijk is een freak. Maar dat wil hij ook zijn. Hij doet er alles aan om zichzelf te transformeren tot een zwarte alien. Daarvoor heeft hij al de nodige stappen ondergaan, zoals het volledig zwart laten tatoeëren van zijn lichaam.

Dat is overigens inclusief ogen. Ook heeft Loffredo zijn neus, oren en enkele vingers laten afzetten. Dat vond hij leuk om te doen. Dat geldt overigens ook voor het regelen van implantaten op zijn schedel en in zijn armen. Nu is het echter tijd voor de volgende, ietwat ongewone, stap.

Penis in tweeën

De alien zou graag de beschikking hebben over twee penissen. Hij wil zijn geslachtsdeel dus laten opsplitsen. Dit is een kostbare ingreep, waarvoor Loffredo eigenlijk geen geld heeft. En daarom zamelt hij geld in, zodat zijn wens in vervulling kan gaan.

De Franse alien ziet het als de kroon op zijn werk. Twee penissen, wat een droom. Als hij het geld bij elkaar heeft, is er al een chirurg gevonden die de operatie aandurft. Desalniettemin is hij op de hoogte van het feit dat er complicaties kunnen optreden, de operatie is bestempeld als risicovol.

Het maakt Loffredo weinig uit. Hij moet en zal zijn droom waarmaken.

Celeberties

Over en uit: Nicol Kremers uit Massa is Kassa met lege handen op straat!

Nicolleke van Peter Gillis uit Massa is Kassa heeft een behoorlijk zware tijd achter de rug wanneer we de roddels in de media mogen geloven. Peter zou volgens verschillende bronnen voor moeten komen vanwege een aangifte wegens mishandeling. In de media weten de twee stellig te ontkennen dat dit over hen gaat. Rob Goossens zegt echter dat dit wél het geval is: “Peter heeft wel degelijk vastgezeten een nacht en Nicol is wel degelijk degene die mishandeld zou zijn… Het is gebeurd en het ging eigenlijk de afgelopen tijd al niet supergoed tussen die twee.” Echter zou Nicol geen afstand willen doen van het luxeleventje met Peter. Daar zitten echter wat problemen voor Nicol. Goossens: “Peter is zo slim geweest om te zorgen dat alle luxe die zij in haar leven heeft op zijn naam staat. Onder andere het appartement van haar moeder in Spanje.”

Nicol uit Massa is Kassa met lege handen op straat?
Je zou denken dat Nicol in al die jaren wel iets voor zichzelf heeft opgebouwd. Nicol zou een winkel beginnen aan de Maastrichterweg in Valkenswaard maar die is vooralsnog gesloten. Anderhalf jaar na de aankoop van het pand staan er alleen nog wat lege dozen in de vitrine en kale paspoppen. Nicol zou haar winkel een ‘sjieke uitstraling’ willen geven. Met ‘sjiek’ bedoelt Nicol dakgoten vol Ledverlichting en grote lichtgevende borden en over de top kroonluchters in een te kleine kamer.

Wanneer we kijken wie de eigenaar van het pand is, dan is dat niet Nicol maar van de Oostappen Groep. Peter zelf dus. De webshop is wel al online, echter beheerd Nicol dit óók niet zelf. Peter heeft dit uitbesteed aan een andere partij die ook zijn ‘Foxwild bier’ verkoopt. Peter lijkt alles in eigen handen te houden waardoor Nicol bij een vermeende break-up met lege handen komt te staan:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Nicol wilt geen afscheid nemen van luxe leven en geeft Peter Gillis nog een kans

Laatst werd bekend dat Peter Gillis eind mei zijn Nicol hatseflats wat tikken had verkocht. De reden voor de mishandeling lieten wij al eerder weten. Peter belanden een nachtje in de cel en sindsdien ontkennen de twee alles wat er gebeurd is.

Maar kort nadat dit bekend werd hoorde wij sterke geruchten dat Peter en Nicol (tijdelijk) uit elkaar zouden zijn, maar alleen voor de bühne nog doen alsof ze bij elkaar zijn. Het nieuwe seizoen van Massa is Kassa start in september en het lijkt erop dat de twee tot die tijd zogenaamd willen blijven uitstralen dat ze een gelukkig stel vormen. Volgens een insider is het één grote poppenkast.

Maar nu lijkt Nicol de stinkend rijke Peter toch nog een kans te willen geven. Rob Goossens laat namelijk weten dat Nicol er absoluut nog niet klaar voor is om afscheid van dit luxe leven te nemen. Helaas voor Nicol staat alles op Peter zijn naam zelf het appartement van Nicol haar moeder. Nicol heeft al een paar keer aangegeven te willen trouwen met Peter. Maar Peter houdt die boot steeds af. Het lijkt erop dat Nicol het dus weer gaat proberen met Peter. Je wordt er toch echt bijna foxwild van.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Emma Heesters draagt alleen handdoekje tijdens verwensessie

Emma Heesters is een van de meest hardwerkende zangeressen. Daarom was het tijd om de optredens aan de kant te schuiven voor een verwensessie.

De prachtige zangeres Emma Heesters is een van de meest hardwerkende zangeressen. niet alleen heeft ze een druk schema vol optredens, ook is ze bezig met interessante samenwerkingen, nieuwe muziek maken en moet ze natuurlijk haar YouTube kanaal een beetje actueel houden. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de vele interviews en fotoshoots en haar druk sociaal leven. Emma kon dus wel even een korte pauze gebruiken en die last ze dan ook maar in. Alles wordt aan de kant geschoven, zodat Emma even een momentje heeft om weer op te laden. En dat doet ze in alleen een handdoek.

Emma laat zich flink verwennen in handdoekje

Met alleen een handdoekje om zichzelf te bedekken gaat Emma op de massagetafel liggen. Daar wordt ze eens goed onder handen genomen door de masseuse die maar al te graag haar glibberige handen over Emma haar lichaam laat glijden. Emma die komt compleet tot rust van de ontspannende massage en kan het aan iedereen aanbevelen. Als de massage klaar is heeft Emma het gevoel dat ze herboren is. De knappe zangeres kan

Doorgaan met lezen

Trending