Connect with us

Gezondheid

Man drinkt 6 weken lang niks anders dan bier en valt 20kg af

Na een lange dag werken verlangen de meesten van ons naar dat moment waarop je eindelijk gaat zitten met een koud biertje in je hand om gewoon te ontspannen.

En als je buiten kunt zitten en wat zon kunt vangen smaakt het bier nog beter. Je kunt daar gewoon blijven, voor altijd naar de zonsondergang kijken en drinken. Dankzij de verantwoordelijkheden van volwassenen is het echter geen mogelijkheid om de hele dag bier te drinken.

De man in ons verhaal ging er echter voor. Het enige dat hij consumeerde was bier – 46 dagen lang – en na het verliezen van meer dan 20kg voelt hij zich “beter dan ooit”, meldt Ladbible.

Eerder dit jaar, voor de vastentijd, die liep van 6 maart tot 20 april, leefde Del Hall, een man uit Ohio, uitsluitend op bier. De inspiratie voor het ietwat vreemde dieet kwam van de 18e-eeuwse monniken in Duits Beieren.

Afvallen door bier te drinken

Del viel af door 46 dagen alleen maar bier te drinken.

“Ik voel me geweldig! Ik ging van 132,67kg naar 112,71kg. Ik verloor 20kg. Niks anders gedaan! Ik ben van plan door te gaan met afvallen door een protocol van periodiek vasten en portiecontrole, ”vertelde Del aan Ladbible.

Geen einde aan zijn bier drinken

Het beste deel is, hoe ironisch het ook is, Del werkt bij Fifty West Brewing Company in Cincinnati, Ohio, en het ziet er niet naar uit dat hij ooit moe zal worden van het drinken uit hun assortiment aan bieren.

Zijn eerste maaltijd omvatte een “niet zo goede” bouillon en hij voegde eraan toe: “Dus ik was met een groep biervertegenwoordigers en ik had een hele kleine portie guacamole… en het was de hemel!”

Het dieet bestond uit water in de ochtend en tussen de twee en vijf biertjes op een bepaald punt van de dag.

“Ik drink normaal mijn eerste biertje ergens in de middag en ik kan er een nemen wanneer ik een beetje trek heb. De meeste biertjes die ik drink, zijn thuis. Als ik ’s nachts thuiskom, neem ik misschien twee tot drie biertjes en dat is een typische dag,’ zei Del tegen Ladbible.

Beveelt deze methode niet aan

Hoewel het dieet super succesvol was voor Del, raadt hij anderen niet aan om hetzelfde te proberen.

“Nee, ik zou anderen niet aanmoedigen om het te proberen. Er zijn waarschijnlijk betere en gezondere manieren om gewicht te verliezen, ” zei hij.

Del was echter ‘aan het hunkeren naar sushi’ tijdens zijn dieet en dat begrijpen wij.

Het droomdieet – stel je voor dat je elke dag een paar koude biertjes neemt bovenop een sixpack!

Gezondheid

Klanten moeten zelf karretje ontsmetten nadat medewerkers supermarkt worden belaagd.

De medewerkers van een supermarkt in Hilversum Meent zijn het grondig beu. Ze zijn ontzettend geschrokken van het asociale en soms zelfs agressieve gedrag van sommige klanten.

Team Albert Heijn Hilversum Meent deelde op Facebook een vreselijke situatie die zich vorig weekend afspeelde in de supermarkt.

Belaagd en uitgescholden

De medewerkers die bij de ingang de karretjes ontsmetten, werden door klanten verschillende keren uitgescholden en belaagd. Ze kregen de meest vreselijke ziektes naar het hoofd geslingerd.

Op een bepaald ogenblik liep het zo uit de hand dat de politie tussenbeide moest komen. De supermarkt schreef op Facebook: “Waarom ga je als vrouw van 55+ tekeer tegen een jonge jongen die zegt dat hij graag uw winkelwagen even wil schoonmaken en moeten wij uiteindelijk zelfs de politie bellen?”

⚠️‼️NIEUWS‼️⚠️Afgelopen weekend hebben zich MEERDERE situaties voorgedaan waar wij enorm van zijn geschrokken! Onze…

Posted by Albert Heijn Hilversumse Meent on Monday, May 18, 2020

Als direct gevolg van dit asociale gedrag heeft de supermarkt besloten om te stoppen met het desinfecteren van de winkelkarretjes. Vanaf nu moeten de klanten dit zelf doen. Het schoonmaken van de karretjes is immers verplicht. Het zal vanaf nu echter niet meer door de medewerkers gebeuren.

Het team legde nog uit: “Het kan niet zo zijn dat collega’s zich onveilig voelen en helaas is dit wel het geval. Helaas is er voor ons geen andere optie mogelijk Wij hopen op uw begrip en let een beetje op elkaar.”

Het gaat ons verstand te boven dat er zo’n asociale mensen rondlopen. Die medewerkers doen toch gewoon hun werk?

Doorgaan met lezen

Gezondheid

Maxima nu ook persoonlijk keihard getroffen door het coronavirus

Toen Maxima en Willem Alexander op staatsbezoek waren in Indonesië begon het coronatijdperk in Nederland. Ze vonden het toen moeilijk om niet bij hun kinderen te zijn, in zo’n moeilijke periode. Voor veel mensen is het lastig om familieleden zolang niet te kunnen bezoeken.

Gelukkig zullen de maatregelen minder scherp worden in ons land en zal dat snel weer beter mogelijk zijn met gepaste afstand. Maar voor de Koningin kwam de echte klap vorige week pas binnen. Ze heeft namelijk te horen gekregen dat ze haar moeder de komende 4 maanden sowieso niet zal kunnen opzoeken.

Maxima kan haar moeder voorlopig niet zien
Haar moeder, Maria del Carmen, woont in Argentinië. Het virus heeft het land verandert in een soort oorlogsgebied en de sfeer is ontzettend grimmig in de stad waar haar moeder woont, Buenos Aires. De wegen staan vol wegversperringen en agenten met mitrailleurs. Nederlanders zouden daar van hun bed gelicht zijn om papieren te laten zien en temperatuur op te laten meten. Wie korter dan 14 dagen in het land was werd gedwongen in quarantaine gezet. Een behoorlijk verschil met Nederland en een moeilijke gedachte voor onze koningin!

Doorgaan met lezen

Gezondheid

André Hazes heeft zijn leven verbeterd.

Tot voor kort was André Hazes een echte nachtraaf die vrijwel nooit thuis was. Hij zei ook zelden nee tegen een fris biertje. Maar sinds kort probeert de zanger zijn leven te verbeteren. En daar lukt hij aardig in.

Groot verschil

André vertelt over zijn nieuwe levensstijl: “Hoe ik nu voor de dag kom, is inderdaad een groot verschil met hoe ik er toen uitzag. Ik voel me ook beter, zelfs fitter dan ooit. Ik ben tegenwoordig de eerste van het gezin die ’s ochtends opstaat. Dat is ooit anders geweest.” De dagindeling van de zanger is grondig veranderd dankzij de coronacrisis. Voorlopig zijn er geen optredens en dat zal wellicht nog even zo blijven. Daarom heeft hij nu meer tijd om de dingen te doen die hij belangrijk vindt. Hij onthulde: “Ik wil de beste vader zijn die er bestaat. Ik geniet van de quality time met mijn zoontje André en vrouw Monique. En ik wil het beste uit mezelf halen.” De zanger zegt dat hij de knop heeft omgedraaid en dat hij zijn leven echt verbeterd heeft.

https://www.instagram.com/p/CANwQ6zgepu/?utm_source=ig_embed

Trainen, trainen en nog eens trainen

Hij heeft niet alleen meer tijd voor zijn geliefden, maar ook om te sporten. Hij heeft alcohol afgezworen, sport meer en eet gezond. Daarover vertelde de volkszanger: “Ik eet mijn dagelijkse portie fruit en zeg nee tegen verkeerde suikers en vetten. Ik doe eigenlijk gewoon wat de dokter voorschrijft voor een gezond leven. Trainen deed ik voordien ook al, maar ik at verkeerd en daardoor zag je geen verschil.”

En het resultaat mag er wezen. Aan de foto’s op zijn Instagram te zien, is het duidelijk dat hij de laatste tijd veel tijd in het krachthonk doorbrengt.

 

Doorgaan met lezen

Trending